Forum » Kaj kupiti » Prenosnik do 500 EUR nujno
Prenosnik do 500 EUR nujno
TeraTM ::
Pozdrav. Sem kar temo odprl
Prijateljica kupuje prenosni računalnik do 500 EUR. Bilo bi idealno okoli 450 Eur. Uporabljal se bo izključno za internet, muzika, kakšen film, word. Igrc se ne bo igralo na njem.
Mora biti HP (ker si je v preteklosti lastila HP-je itd..) Lahko je 17" ali 15" Ni važno.
Gledal sem malo v tej trgovini: www.odnesi.si Preko ceneje.si ima ta trgovina oceno malo čez 4.8, tako da je odlična, ampak glede cen ponudbe pa ne vem kako imajo. Tako da če bi se dalo prosim za kakšen komentar, in katerega HP-ja bi vzela iz te trgovine. (lahko je katera druga tudi, samo da je OK trgovina v primeru garancije in teh stvari)
HVALA
Prijateljica kupuje prenosni računalnik do 500 EUR. Bilo bi idealno okoli 450 Eur. Uporabljal se bo izključno za internet, muzika, kakšen film, word. Igrc se ne bo igralo na njem.
Mora biti HP (ker si je v preteklosti lastila HP-je itd..) Lahko je 17" ali 15" Ni važno.
Gledal sem malo v tej trgovini: www.odnesi.si Preko ceneje.si ima ta trgovina oceno malo čez 4.8, tako da je odlična, ampak glede cen ponudbe pa ne vem kako imajo. Tako da če bi se dalo prosim za kakšen komentar, in katerega HP-ja bi vzela iz te trgovine. (lahko je katera druga tudi, samo da je OK trgovina v primeru garancije in teh stvari)
HVALA
__X__ ::
kaj takšnega Compaq CQ56. Kupiš tam kjer je najugodnejši in na zalogi, ker glede garancije pošlješ neposredno na pooblaščen servis, neodvisno od trgovine.
Še en podoben HP.
Ta mi je še najbolj všeč, saj je cena odlična in nič kaj slabši od Compaq CQ56 ? (isti prenosnik?)
Glede grafične.. je to ta ane: (GMA) 4500M
Kako je pa kaj trgovina drugače? +/- in glede garancije sem zasledil da jo imajo povsod ta dva modela 1 leto z možnostjo nadgraditve, kar je pa drago. Garancija se pa lahko uveljavla v katerem koli pooblaščenem SLO distributerju?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TeraTM ()
logit ::
Tukaj maš več o tej seriji prenosnikov.
Swedata se ponavadi ne ukvarja s servisiranjem, ampak ti lepo dajo garancijski list od dobavitelja(HP), pa greš naravnost k njim. Drugače maš ta prenosnik v vseh spletnih trgovinah le da je okrog 450 evrov. Garancija je 1 leto, lahko pa kjerkoli dokupiš HP care pack (kar pa se pri tako poceni prenosniku ne splača).
Swedata se ponavadi ne ukvarja s servisiranjem, ampak ti lepo dajo garancijski list od dobavitelja(HP), pa greš naravnost k njim. Drugače maš ta prenosnik v vseh spletnih trgovinah le da je okrog 450 evrov. Garancija je 1 leto, lahko pa kjerkoli dokupiš HP care pack (kar pa se pri tako poceni prenosniku ne splača).
Hvala logit.
To v SLO misliš? Sory ko tok sprašujem Nebi rad da pošilja prenosnik v tujino.
garancijski list od dobavitelja(HP)
To v SLO misliš? Sory ko tok sprašujem Nebi rad da pošilja prenosnik v tujino.
logit ::
Ja. Pri Hpju je tako da ga lahko kupiš v tujini pa še vedno doma uveljavljaš garancijo. Mislim pa da to ne velja za dodatni HP Care pack. Torej tudi če je iz tujine uvožen ne bo problemov dokler ima račun. Vse kar sem dosedaj kupil v Swedati je imelo slo uvoznika.
Tukaj ga maš v Funtechu, in tu na Mimovrste.
Under the HP Global Limited Warranty program, products may be purchased in one country/region and transferred to another country/region, where HP or its authorized service providers offer warranty service for the same product model number without voiding the warranty.
Na tem linku lahko vsi lastniki HP prenosnika preverijo stanje garancije (do kdaj traja in kaj vključuje).
Tukaj ga maš v Funtechu, in tu na Mimovrste.
Under the HP Global Limited Warranty program, products may be purchased in one country/region and transferred to another country/region, where HP or its authorized service providers offer warranty service for the same product model number without voiding the warranty.
Na tem linku lahko vsi lastniki HP prenosnika preverijo stanje garancije (do kdaj traja in kaj vključuje).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: logit ()
logit še enkrat hvala
Torej če kupi pri swedata ne bo zapletov, v kolikor te razumem. To sem hotel vedeti, LP.
Torej če kupi pri swedata ne bo zapletov, v kolikor te razumem. To sem hotel vedeti, LP.
frodo12 ::
Če rabiš z operacijskim sistemon potem ti priporočam Compaq Presario CQ56-160SM,
če pa ne pa tega HP G62-b55SM.
če pa ne pa tega HP G62-b55SM.
thor24 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 41750 (17275) | Furbo |
» | servis za prenosnik HP ProBook 4530sOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (3285) | Han |
» | Nakup podaljšane garancije v drugi trgoviniOddelek: Kaj kupiti | 2400 (2190) | lopov |
» | HP care pack 3 leta dokup??Oddelek: Pomoč in nasveti | 3750 (2676) | Gjurisic |
» | HP garancijaOddelek: Kaj kupiti | 5668 (3682) | mat xxl |