Forum » Programska oprema » Težave z varnostnim potrdilom spletnega mesta
Težave z varnostnim potrdilom spletnega mesta
icebreaker ::
Pozdravljeni...
Prijatelj je pristaš IE8.. A zadnje čase mu vedno, zmeraj in neglede na to, če je povezava pravilna in več kot očitno ne gre za kakšen phishing mu zmeraj izpiše tole:
Preventivno sem že pregledal (z nekaj programi) proti virusam/trojanu/Malware,...
To izpiše na vsaki strani, kjer je potrebno vpisat kakšno geslo,.. Tudi če gre samo za gmail,...
Poizkusil sem že počistiti piškotke in vse ostalo, poleg tega pa sem na koncu celo z FinalUninstallerjem izbrisal IE8, nato popucal register z vsem kar je z njim povezano in na sveze namestit IE,.. Težava ostaja. V čem je problem? Saj je stvar postala malo nadležna.
Prijatelj je pristaš IE8.. A zadnje čase mu vedno, zmeraj in neglede na to, če je povezava pravilna in več kot očitno ne gre za kakšen phishing mu zmeraj izpiše tole:
Preventivno sem že pregledal (z nekaj programi) proti virusam/trojanu/Malware,...
To izpiše na vsaki strani, kjer je potrebno vpisat kakšno geslo,.. Tudi če gre samo za gmail,...
Poizkusil sem že počistiti piškotke in vse ostalo, poleg tega pa sem na koncu celo z FinalUninstallerjem izbrisal IE8, nato popucal register z vsem kar je z njim povezano in na sveze namestit IE,.. Težava ostaja. V čem je problem? Saj je stvar postala malo nadležna.
- spremenil: icebreaker ()
icebreaker ::
hvala,.. ze urejeno :D ...sistemski datum je (letnica) je bila premakjena nazaj,... :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 SP1 problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 4083 (3345) | StratOS |
» | Založniki grozijo ICANN-u zaradi domene .musicOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14757 (12853) | BlueRunner |
» | Težave ob namestitvi in odpiranju določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1375) | Duhec |
» | Stari Slo-Tech se ukinja (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Slo-Tech | 17734 (12013) | Tody |
» | Kako relativno linkati v JavaScript?Oddelek: Izdelava spletišč | 1290 (1177) | MrStein |