Forum » Loža » PayPal
PayPal
rokrsla2 ::
Pozdravljeni, upam, da mi boste znali odgovoriti. Torej počasi mislim zalaufat biznis, kateremu sem posvetil zadnjih 9 mesecov življenja. Gre se za storitev namenjena uporabnikom Appla, vendar trenutno nima veze. Torej za storitev, ki jo bi opravil bi zaračunal xxx evrov, sedaj pa me zanima na kaksen nacin lahko jaz sprejemam denar na PayPal. Račun imam narejen, imam že nekaj časa predplačniško kartico MasterCard. Ali je možnost, da to kartico registriram na PayPal, ali je potrebno dobiti katero drugo? Recimo smartpaycard MasterCard? Lp in hvala za odgovor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rokrsla2 ()
Red_Mamba ::
zakaj pa rabis kartico za sprejemanje denarja?
ko naberes dovolj enostavno pretocis na TRR (mislim, da se to da sedaj z slo paypal racunom).
Kartico rabis samo ce zelis placevati z paypal.
Mogoce v razmislek: pocakas na revolut. V pripravi imajo izdati storitev za podjetja. Placila in sprejem placil.
Jaz sem se prijavil na listo interesentov. Provizije bojo verjetno nizje kot na paypal.
https://business.revolut.com
ko naberes dovolj enostavno pretocis na TRR (mislim, da se to da sedaj z slo paypal racunom).
Kartico rabis samo ce zelis placevati z paypal.
Mogoce v razmislek: pocakas na revolut. V pripravi imajo izdati storitev za podjetja. Placila in sprejem placil.
Jaz sem se prijavil na listo interesentov. Provizije bojo verjetno nizje kot na paypal.
https://business.revolut.com
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Linkedin >> http://goo.gl/839Aua
Mamba's Crypto & ICO's: https://t.me/joinchat/AAAAAExTkO4P4UDy0fIZdg
Kartice ne rabim za sprejemanje denarja. Mislim da oba veva da gre na account paypala.
Problem nastane tukaj, ker nebi rad delal transakcij na TRR, ker se gre za dovolj velike vsote, xxx na dan. Veva oba, kaj bi sledilo...
Naslednji problem je pa ta, da nimam podjetja, niti s.p., niti popoldanca. Na žalost storitev, ki jo ponujam ni mogoče registrirati. Lahko tudi na zs pišete, da natančno obrazložim situacijo. Lp
Problem nastane tukaj, ker nebi rad delal transakcij na TRR, ker se gre za dovolj velike vsote, xxx na dan. Veva oba, kaj bi sledilo...
Naslednji problem je pa ta, da nimam podjetja, niti s.p., niti popoldanca. Na žalost storitev, ki jo ponujam ni mogoče registrirati. Lahko tudi na zs pišete, da natančno obrazložim situacijo. Lp
marjan_h ::
St235 ::
Kartice ne rabim za sprejemanje denarja. Mislim da oba veva da gre na account paypala.
Vsaka kartica bo vezana na nek trr in glede na to da je tvoj cilj kako utajit davke in nategnit vse svoje sornarodnjake je to edino pravilno.
kixs ::
Mene zanima, če imam vezano kreditno Mastercard na paypal ter prav tako nekaj denarja na računu.
Ali lahko pri spletnem nakupu izberem opcijo, da mi vzamejo denar iz računa ali pa iz kreditne kartice?
Ne. Prvo trže iz paypal balance, če pa paypal balance-a ni, trže na kartico. Ne moreš zbirat al eno al drugo, avtomatsko prvo balance jemlje.
Ce gre za nakup na eBayu, potem lahko, pri placilu, mirne duse izberes Mastercard kljub denarju na PayPal-u. Sam to vedno delam, ce gre za nakupe v tuji valuti (USD, CAD, AUD).
Ja to jst razumem, da bo na trr, samo prek osebnega ne sme it kajne? Zdaj ne vem če sem prav zastopil tvoj stavek...Upam da ne misliš, da bi rad koga na suho nategoval, jaz storitev opravim, stranka plača in oba sva zadovoljna z rezultatom. Samo hočem se čim bolj znajti, saj mi v mojem primeru res ne ostane nobena druga varianta. Ali pač?
Machete ::
Ja, da plačaš prispevke, kot jih ostali zate, če si zlomiš nogo ali se želiš naučit brati in pisati.
Če se greš že nek hud biznis prodaje appa za iphone, mislim da ne bo šlo s stojnico taborniške limonade in palačink.
Če se greš že nek hud biznis prodaje appa za iphone, mislim da ne bo šlo s stojnico taborniške limonade in palačink.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Ja, da plačaš prispevke, kot jih ostali zate, če si zlomiš nogo ali se želiš naučit brati in pisati.Ja, ja razumem kaj želiš povedati...vse jasno. Jaz bi rade volje registriral svojo dejavnost, a kaj ko je ne morem. Ne gre se za app za iphona. Gre se za sam bypass iclouda(hack), in zaradi tega ne gre prijavit storitve.kapiš?
Okapi ::
Ne bluzi. Prijaviš kakršnokoli z računalniki povezano dejavnost, davkarije ne zanima, kaj točno počneš, dokler ni kriminal. Pa še potem to ne zanima davkarije, ampak policijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Machete ::
Rade volje te bodo registrirali in pobirali tvoj cvenk. Lahko napišeš tudi splošno zidarstvo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
smacker ::
Opravljal boš ilegalno storitev na ilegalen način. In o tem javno sprašuješ na forumu (domnevam da celo iz domačega IPja). Good luck
Še vedno me zanima glede konverzije.
Torej če jaz pri registraciji izberem EUR valuto, ali je potrebno pri nakupu če je znesek v USD v bilokateri spletni trgovini pretvoriti v USD, ker sicer ne moreš plačati z EUR. Če pravilno razumem.
Sicer pa bi imel kreditno kartico vezano na račun. Samo verjetno potem to konverzijo opravi banka?
Torej če jaz pri registraciji izberem EUR valuto, ali je potrebno pri nakupu če je znesek v USD v bilokateri spletni trgovini pretvoriti v USD, ker sicer ne moreš plačati z EUR. Če pravilno razumem.
Sicer pa bi imel kreditno kartico vezano na račun. Samo verjetno potem to konverzijo opravi banka?
amacar ::
Ne rabiš sam pretvarjati. Če boš jemal iz kartice bo to zate naredila banka ali paypal (odvisno od tega kako si nastaviš v paypalu, priporoča se da banka, ima nižje provizije).
Ti ne potrebujes nic posebej delat. PayPal to uredi sam. Odvisno je le od trgovine ali ti ponuja kaksne druge valute, recimo Evro in ce ti ponudi izbiro sredstva na PayPalu ali pa na kreditni kartici. Ce izberes PayPal, ti pretvorbo naredi PayPal po njihovem precej slabem tecaju. Sicer pa izdajatelj kartice. Za Mastercard imas tule njihove tecaje:
https://www.mastercard.com/global/curre...
Po moje je logicno, da izberes osnovno valuto Evro.
lp
https://www.mastercard.com/global/curre...
Po moje je logicno, da izberes osnovno valuto Evro.
lp
Aha, torej provizija. Potem če kupim nekaj na banggood, bi bilo bolje prej kliknit ceno v EUR, in potem plačati izdelek, da se izognem proviziji.
Ja to jst razumem, da bo na trr, samo prek osebnega ne sme it kajne? Zdaj ne vem če sem prav zastopil tvoj stavek...Upam da ne misliš, da bi rad koga na suho nategoval, jaz storitev opravim, stranka plača in oba sva zadovoljna z rezultatom. Samo hočem se čim bolj znajti, saj mi v mojem primeru res ne ostane nobena druga varianta. Ali pač?
Jaz samo preko osebnega računa ne sme it. Greš kar na banko in jim poveš da rabiš kartico vezano na "varni" trr, ki ga davčna ne vidi. Simply kot pasulj.
Majo to prav posebne račune za neumne barabe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
V 99,9% je najugodnejše da prodajalec zaračuna v svoji lokalni ponudbi pretvorbo pa opravi tvoja banka.
Evo sedaj grem skozi proces registracije:
Zanima me kaj je potrebno vnesti pri Apt/Suite?
Ali pravilno razumem, da dam City = Maribor, Region = Slovenia, in Postal code = 2000 (Poštna številka Maribora)?
Pa pri podatkih o telefonu, ne morem vnesti mobitel številke (je predolga).
Hvala za pomoč.
Zanima me kaj je potrebno vnesti pri Apt/Suite?
Ali pravilno razumem, da dam City = Maribor, Region = Slovenia, in Postal code = 2000 (Poštna številka Maribora)?
Pa pri podatkih o telefonu, ne morem vnesti mobitel številke (je predolga).
Hvala za pomoč.
Aja, ta Apt/Suite pomeni Apartment.
Samo regija je Štajerska, vendar tega verjetno PP ne zanima. Verjetno želi državo?
Samo regija je Štajerska, vendar tega verjetno PP ne zanima. Verjetno želi državo?
Furbo ::
Ja, da plačaš prispevke, kot jih ostali zate, če si zlomiš nogo ali se želiš naučit brati in pisati.Ja, ja razumem kaj želiš povedati...vse jasno. Jaz bi rade volje registriral svojo dejavnost, a kaj ko je ne morem. Ne gre se za app za iphona. Gre se za sam bypass iclouda(hack), in zaradi tega ne gre prijavit storitve.kapiš?
Naj ti pač plačujejo z bitcoini.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Evo vse ostale stvari sem razrešil.
Vendar ko sem googlal pa nisem našel za GSM. Torej izberem "Mobile" ter se prikaže +386 potem pa skušam vnesti 9 mestno številko mobitela, ampak obrazec sprejme le 8 mestno. Kaj moram potem sploh vnesti?
Ker brez te številke se ne morem registrirati.
Vendar ko sem googlal pa nisem našel za GSM. Torej izberem "Mobile" ter se prikaže +386 potem pa skušam vnesti 9 mestno številko mobitela, ampak obrazec sprejme le 8 mestno. Kaj moram potem sploh vnesti?
gregyk ::
Evo vse ostale stvari sem razrešil.
Vneseš brez "0" npr. +386 41 123 123
Jurrbe ::
Prvič prejemam plačilo preko paypal pa me zanima slednje:
Kupec mi je nakazal znesek, ki je sedaj pending, ker čaka pošiljko.
Pending je še nekaj dni, kaj se zgodi ko ta rok preteče, se denar sprosti na moj račun ali mora potem on še enkrat nakazat in sam sprostiti ta stredstva?
Upam da je razumljivo:)
Hvala!
Kupec mi je nakazal znesek, ki je sedaj pending, ker čaka pošiljko.
Pending je še nekaj dni, kaj se zgodi ko ta rok preteče, se denar sprosti na moj račun ali mora potem on še enkrat nakazat in sam sprostiti ta stredstva?
Upam da je razumljivo:)
Hvala!
Furbo ::
Če prvič prodajaš na ebayu potem ti držijo denar 21 dni ali 3 dni po potrditvi s strani kupca, da je dobil.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
maco-maco ::
Za vsak slučaj vprašam. Saj paypal in podobni ne spadajo med te? FURS bo iz tujine prejel podatke o finančnih računih
Kaj?
Red_Mamba ::
ne zasluzite tolk, da se vam na dolgi rok splaca izogibat davku.
davku se boste legalno izogibali ko boste sluzili miljone ;)
davku se boste legalno izogibali ko boste sluzili miljone ;)
[st.slika https://img.shields.io/badge/Slo-Tech-green.svg test]
Mene še nekaj zanima, zato bi prosil za pomoč:
Uspešno sem se registriral, vendar bi rad zamenjal geslo, ker mi trenutni ne deluje. (Mogoče je predolgo, ali pa sem se zatipkal).
Kliknem "having trouble logging in" nakar se mi odpre okenček, kjer vnesem e-mail ter kodo captcha. Nato mi preusmeri na stran kjer, še enkrat kliknem "Forgot your password?" ter spet vnesem e-mail in kodo. Ampak mi potem nazaj preusmeri na začetek. Nakar se vse zančno ponovi.
Ne razumem. Ali lahko kdo to preveri? Hvala.
Saj bi kontaktiral paypal support, vendar ne morem e-mail poslati, ker bi moral biti logiran.
Hvala za pomoč.
Uspešno sem se registriral, vendar bi rad zamenjal geslo, ker mi trenutni ne deluje. (Mogoče je predolgo, ali pa sem se zatipkal).
Kliknem "having trouble logging in" nakar se mi odpre okenček, kjer vnesem e-mail ter kodo captcha. Nato mi preusmeri na stran kjer, še enkrat kliknem "Forgot your password?" ter spet vnesem e-mail in kodo. Ampak mi potem nazaj preusmeri na začetek. Nakar se vse zančno ponovi.
Ne razumem. Ali lahko kdo to preveri? Hvala.
Saj bi kontaktiral paypal support, vendar ne morem e-mail poslati, ker bi moral biti logiran.
Hvala za pomoč.
Za vsak slučaj vprašam. Saj paypal in podobni ne spadajo med te? FURS bo iz tujine prejel podatke o finančnih računih
Seveda spadajo. Paypal je v EU registriran kot banka. Tako, da bo počasi konec nategovanja.
BlueBerry ::
Kdo ve kako lahko spravim denar na Paypal balance brez provizij?
Top-up mi ne dela oz. ne vem kaj dat pod username pri NLB
Top-up mi ne dela oz. ne vem kaj dat pod username pri NLB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlueBerry ()
maco-maco ::
Seveda spadajo. Paypal je v EU registriran kot banka. Tako, da bo počasi konec nategovanja.
A si ziher? Tukaj pravijo da ne. Paypal and Neteller will remain safe?
Pa še iz nekje drugje:
"E-money" providers that are governed by the provisions of the European Union Electronic Money Directive (2009/110/EC) (EMD) are not deposit takers for the purposes of the Banking Consolidation Directive (2006/48/EC). Recital 13 to the EMD specifically states that "The issuance of electronic money does not constitute a deposit-taking activity pursuant to Directive 2006/48/EC", consequently such providers will not fall within the definition of Depository Institution that requires deposits to be accepted in the ordinary course of a banking or similar business.
Kaj pa razni forex, borze,..?
Kaj?
http://mladipodjetnik.si/novice-in-dogo...
glede na to, da je Paypal v skaldu z CSSF registriran kot banka, ne vidim razloga da bi se temu izognil. Prav tako že sedaj ni imun na zahteve po poročanju. Razlika je samo v avtomatizmu.
glede na to, da je Paypal v skaldu z CSSF registriran kot banka, ne vidim razloga da bi se temu izognil. Prav tako že sedaj ni imun na zahteve po poročanju. Razlika je samo v avtomatizmu.
Eva94 ::
Živjo,
mene pa zanima kako naj na paypal naložim denar če nisem pri nobeni od bank, ki mi jih trustly ponudi pod možnost (nlb, banka koper in nova kbm). Sem pri Abanki.
do zdaj mi je vedno uspelo zdaj pa nekaj časa nisem uporabila paypala in so ga prenovili?. uglavnem če kdo ve kako rešiti problem se priporočam :)
hvala
mene pa zanima kako naj na paypal naložim denar če nisem pri nobeni od bank, ki mi jih trustly ponudi pod možnost (nlb, banka koper in nova kbm). Sem pri Abanki.
do zdaj mi je vedno uspelo zdaj pa nekaj časa nisem uporabila paypala in so ga prenovili?. uglavnem če kdo ve kako rešiti problem se priporočam :)
hvala
amacar ::
However, you can always add funds to your PayPal account via a regular bank transfer. Just log into your PayPal account and click on "Top Up" in the menu - then follow the instructions. A regular bank transfer normally takes a few days to complete.
However, you can always add funds to your PayPal account via a regular bank transfer. Just log into your PayPal account and click on "Top Up" in the menu - then follow the instructions. A regular bank transfer normally takes a few days to complete.
Žal to ni več možno od kar so šli s Trustly...
Kdo ve kaj je treba dat za username, če greš preko NLB?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlueBerry ()
Pyromanic ::
Kokr sm prebral na netu, naj bi vpisal svoj username in geslo od svoje spletne banke in potem naj bi trustly namesto tebe trgal iz tvojega bančnega računa.
Nisem pa 100%
Nisem pa 100%
Ali kdo ve, koliko stane minuta pogovora če kličem paypal support?
Ali je kje kakšna bližja (iz Evrope) poslovalnica (paypal support)?
Ali je kje kakšna bližja (iz Evrope) poslovalnica (paypal support)?
Sem že uredil. Hvala.
Kje je na tej preurejeni strani povezava za "Get verified (Credit card)". Potem bi mi sistem moral sporočiti da bo odtrgal 1.5 € in jaz bi moral klikniti da se strinjam.
Včasih je to bilo direktno na prvi strani profila.
Kje je na tej preurejeni strani povezava za "Get verified (Credit card)". Potem bi mi sistem moral sporočiti da bo odtrgal 1.5 € in jaz bi moral klikniti da se strinjam.
Včasih je to bilo direktno na prvi strani profila.
MacGyver141 ::
Greš na Wallet in klikneš na kartico (tukaj bi mogla biti opcija za potrdit kartico). Potem te pa vpraša za ta 1.5EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MacGyver141 ()
Kar sem klical na NLB je baje ta TOP-up trenutno v testni fazi a kdo uporablja to?
Ima kdo kakšno idejo kako spravit denar na PP, res mi je škoda teh fee-jev ziher obstaja kak način?
Ima kdo kakšno idejo kako spravit denar na PP, res mi je škoda teh fee-jev ziher obstaja kak način?
Kje lahko pogledam, če je Paypal verificiran?
Ali za verifikacijo NUJNO rabiš kreditno povezat, ker je nimam bo dovolj osebna ter račun za telefon?
Ali za verifikacijo NUJNO rabiš kreditno povezat, ker je nimam bo dovolj osebna ter račun za telefon?
fitipaldi ::
Meni pa prodajalec po 2 tednih še ni poslal, niti ne odgovarja.Na paypalu sm odprl dispute. Prodajalec po 3 dneh še vedno ni odgovoril. Zanima me koliko pred iztekom lahko pritismem " escalate to paypal"?
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137808 (17772) | igi82m |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30684 (7409) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109730 (36777) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11906 (10623) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21127 (18204) | Kwizlord |