» »

PayPal

PayPal

Temo vidijo: vsi
««
80 / 80
»
»»

gruntfürmich ::

tale tvoj stavek ne pove nič oz. je celo zavajajoč:
plačuješ zneske v valuti svoje kartice, oziroma da si pozoren, da vedno pretvorbo dela banka in PP.

ker katero valuto bo pa imela kartica povprečenga slovenca kot pa EURO?
ampak to je v resnici narobe. plačevati je treba v ORIGINALNI valuti trgovca oz države.

pretvorbo dela banka in PP.
prvo je pravilno, drugo je narobe.
ampak da prideš do pretvorbe svoje banke (oz. ponudnika kartice (MasterCard) kolikor se meni zdi da je točno) je tega treba plačati v originalni valuti.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Legon ::

Sem ze prvic razumel, da si prisle pametovat za brez veze, res ni treba ponavljat. Vidim, da te je reveza cisto iz tira vrglo da je zmanjkala besedica ne pred paypal. Ampak je bilo potem tudi za manj intelektualno nadarjene se enkrat podrobno razlozeno. Kogar je zanimalo je informacijo dobil.

Spregledal si tudi kontekst, da je bilo govora o Temu, zato je del o originalni valuti sploh relavanten, ker pri temu imas ze v osnovi moznost izbire valute (in naceloma nima smisla izbirat tretje valute, se pa zgodi da kdaj temu pobrkla) zato del o tem da pazis da trgovec ze v orignalu zaracuna v valuti kartice. Ampak oba veva, da si revez butthurt in si pac prisel samo pametovat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

Laki_laik ::

Ker sem z mobitelom imel problem sem ga dal na tovarniške nastavitve sedaj pa je oroblem ker me ne spusti vpisat v paypal. Piše da ne morejo potrditi da sem to jaz in da naj pokličem za pomoč. Je..a je ker angleško govoriti nevem je pa potrebno klicat nekam v tujino (cifra je 1-855-684-1966). A ne obstaja lokalna podpora za nas ki ne govorimo tujega jezika? Se da mogoče to kako drugače rešiti?
Hvala
Lp

bastadu ::

Naprosi prijatla, ki obvlada tuj jezik, da ti pomaga opraviti klic ...

Laki_laik ::

bastadu je izjavil:

Naprosi prijatla, ki obvlada tuj jezik, da ti pomaga opraviti klic ...

Boš poklical?

Meiniken2 ::

Laki_laik je izjavil:

Ker sem z mobitelom imel problem sem ga dal na tovarniške nastavitve sedaj pa je oroblem ker me ne spusti vpisat v paypal. Piše da ne morejo potrditi da sem to jaz in da naj pokličem za pomoč. Je..a je ker angleško govoriti nevem je pa potrebno klicat nekam v tujino (cifra je 1-855-684-1966). A ne obstaja lokalna podpora za nas ki ne govorimo tujega jezika? Se da mogoče to kako drugače rešiti?
Hvala
Lp

Spodaj na paypalovi strani izberi najprej slovensko zastavico (tudi v povezavi bo potem pisalo paypal.com/si/...), potem pa na strani levo spodaj klikni na Contact, nato izberi opcijo Call Us, nato klikni na You can always call us as guest in odprla se bo stran z njihovo številko -> Call PayPal Customer Support 38680083096.

To je za računalnik, na telefonu ne vem kako je.

gruntfürmich ::

Laki_laik je izjavil:

Hvala
Lp

nastavitev brskalnika to dela. meni skoraj vedno. težko pridem v račun.
če boš klical se ti verjetno itq ne bodo oglasili.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Groot ::

Meiniken2 je izjavil:

Laki_laik je izjavil:

Hvala
Lp

Spodaj na paypalovi strani izberi najprej slovensko zastavico (tudi v povezavi bo potem pisalo paypal.com/si/...), potem pa na strani levo spodaj klikni na Contact, nato izberi opcijo Call Us, nato klikni na You can always call us as guest in odprla se bo stran z njihovo številko -> Call PayPal Customer Support 38680083096.

To je za računalnik, na telefonu ne vem kako je.

Samo FYI, jaz kakšen dober mesec pa pol nazaj na tej številki nisem dobil "slovenskega" agenta, ampak sem bil vezan k nekomu angleško govorečemu. Zame osebno to ni naredilo neke razlike, ampak morda to ne velja za vse.

delavec44 ::

Vsaj klic je cenejši.

Legon ::

Pa očitno se tudi javljajo, za razliko od blodenj malo prej.

Zvezdica27 ::

se javljajo in so zelo učinkoviti. Po naglasu sodeč je to nek Indijec...

zz
««
80 / 80
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817141606 (21570) igi82m
»

Ebay-Paypal-Top up (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7616477 (10607) dales
»

Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
333113570 (40617) PINki
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4312745 (11462) Oktan
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5122206 (19283) Kwizlord

Več podobnih tem