Forum » Loža » PayPal
PayPal
Temo vidijo: vsi

c0ck4m0u53 ::
Seveda pa je možno tudi dvigovanje oz. prenakazilo denarja s paypal računa na to kartico, ob tem ti, pa paypal pobere 2€ od zneska, če me spomin ne vara.
Ne ni, ker PP ne ve tvoje reference.
Potem, pa ti neki veš kar jaz ne. Nenazadnje sem to počel prejšnji teden in je šlo skozi, brez težav.
Dobil sem refund na paypal račun od dveh zadev, katere niso prišle do mene po več kot 3 mesecih. Zadevo prenakazal iz paypal računa na Visa kartico, ki je verificirana ter nato, čez nekaj dni denar dvignil na bankomatu s točno to Visa kartico.
Evola še slikca (Seveda je potrebno imeti pri postavki From This Balance, dejansko kak € oz. 10 njih na paypalovem računu, da gre zadeva skozi).

s6c-gEL ::
refund =! withdraw.
Banka Koper predplačniška Visa Electron: kot si sam razbral vezana na njihov glavni trr, ko npr nakažeš preko upn na tvoj račun moraš napisati pravo referenco, drugače gre njihov glavni trr.
PP nisi nikjer dal številko reference (samo 16 mestno št. kartice, ki je na prvi strani), tako da po moji logiki withdraw ne more delati, razen če potem kdo ročno pri Banka Kope preusmeri denar na tvojo referenco.
Vprašanje: imaš na Visi za št. računa (zadnja stran) napisano: SI56 0100 0000 1000 153 ?
http://www.kreatik.si/bic_slovenia.php
taisti račun je naveden tu, pod:
Račun finančne institucije (IBAN)
Banka Koper predplačniška Visa Electron: kot si sam razbral vezana na njihov glavni trr, ko npr nakažeš preko upn na tvoj račun moraš napisati pravo referenco, drugače gre njihov glavni trr.
PP nisi nikjer dal številko reference (samo 16 mestno št. kartice, ki je na prvi strani), tako da po moji logiki withdraw ne more delati, razen če potem kdo ročno pri Banka Kope preusmeri denar na tvojo referenco.
Vprašanje: imaš na Visi za št. računa (zadnja stran) napisano: SI56 0100 0000 1000 153 ?
http://www.kreatik.si/bic_slovenia.php
taisti račun je naveden tu, pod:
Račun finančne institucije (IBAN)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()

Poskusi narediti pravi withdraw (kot iz slike zgoraj) in poročaj o rezultatu.
npr pri Abanki njihova debetna visa, imaš tvoj trr (ni nobene reference napisane na njej), ko sem npr verificiral svoj PP račun (PP vzame 1.5 eur) in moraš potem vpisati številko transakcije, nato jih dobiš nazaj na trr, pri predplačniški Visa Electron pa dobiš po verifikaciji vrnjeno na PP račun.
npr pri Abanki njihova debetna visa, imaš tvoj trr (ni nobene reference napisane na njej), ko sem npr verificiral svoj PP račun (PP vzame 1.5 eur) in moraš potem vpisati številko transakcije, nato jih dobiš nazaj na trr, pri predplačniški Visa Electron pa dobiš po verifikaciji vrnjeno na PP račun.
Zgodovina sprememb…

refund =! withdraw.
Banka Koper predplačniška Visa Electron je kot si sam razbral vezan na njihov glavni trr, ko npr nakažeš preko upn na tvoj račun moraš napisati pravo referenco, drugače gre njihov glavni trr.
Pri PP ti nisi nikjer dal PP številko reference, tako da po moji logiki withdraw ne more delati, razen če potem kdo ročno pri Banka Kope preusmeri denar na tvojo referenco.
Nima veze kako ti, denar spraviš na svoj paypal račun. Lahko mi ga ti nakažeš, lohka dobiš refund, ker nisi dobil dostavljenega plačanega blaga, oz. neka tretja možnost. Ko je enkrat denar na paypal računu, ga lahko dvigneš/ preneseš na Visa kartico, pri tem te pa paypal opali za 2EUR. Znesek pa mislim, da mora bit zaokrožen, na 10EUR oz. minimalno prenakazilo je 10EUR, če se ne motim.
Glede predplačniške Visa kartice pri Banki Koper, dobiš tako št. računa kot referenco zapisano na hrbtni strani kartice, kar sem tudi že navedel v enem od prejšnjih odgovorov.
Kako ima to urejeno Abanka ne vem, vse kar komentiram je osnovano na mojih trenutnih izkušnjah z Visa kartico Banke Koper.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c0ck4m0u53 ()

Jaz pišem o withdrawu na predplačniško Visa kartico.
Še 1x: refund =! withdraw.
Vem da je npr na Hrvaškem, kjer withdraw iz PP dolgo ni bil možen (politična odločitev očitno), deloval pa je refund.
Vem da je npr na Hrvaškem, kjer withdraw iz PP dolgo ni bil možen (politična odločitev očitno), deloval pa je refund.
Zgodovina sprememb…

Zadnji odgovor, ker se mi res ne da več.
Izdelke sem naročil 14. 5. 2014 in jih plačal z verificiranim mastercardom, katerega imam izdanega pri moji primarni banki (ki ni Banka Koper) in je tudi vezan na moj Paypal račun. Vmes so pretekli skorajda 3 meseci in izdelkov nisem dobil.
Nekje zadnji teden julija sem si ravno uredil Viso Electron pri Banki Koper, kot njihov nekomitent, se pravi, da nimam odprtega nikakršnega računa pri Banki Koper. Vzel sem jo ravno zato, ker omogoča Withdraw z mojega Paypal računa, vse skupaj pa me je stalo 5€ in izpolnjeno vlogo na okencu Banke Koper. Tudi ta Visa kartica je verificirana in vezana na moj paypal račun, kot primarna.
Prodajalec mi je po pretečenem času nekje dobrih 3 mesecev in skupnem dogovoru vrnil kupnino na moj paypal račun (ja to je refund). Ampak še vedno sem prepričan, da nima veze kako pride denar na moj paypal račun, ker ko je enkrat na računu ga jaz lahko prenesem na Visa kartico, pri tem pa mi paypal zaračuna 2€. Edina omejitev je, da je vsota na računu večja od 10€, ker manj ne morem prenesti na kartico. Preneseni znesek pa jaz potem brez težav dvignem na bankomatu, kar sem tudi storil.
Izdelke sem naročil 14. 5. 2014 in jih plačal z verificiranim mastercardom, katerega imam izdanega pri moji primarni banki (ki ni Banka Koper) in je tudi vezan na moj Paypal račun. Vmes so pretekli skorajda 3 meseci in izdelkov nisem dobil.
Nekje zadnji teden julija sem si ravno uredil Viso Electron pri Banki Koper, kot njihov nekomitent, se pravi, da nimam odprtega nikakršnega računa pri Banki Koper. Vzel sem jo ravno zato, ker omogoča Withdraw z mojega Paypal računa, vse skupaj pa me je stalo 5€ in izpolnjeno vlogo na okencu Banke Koper. Tudi ta Visa kartica je verificirana in vezana na moj paypal račun, kot primarna.
Prodajalec mi je po pretečenem času nekje dobrih 3 mesecev in skupnem dogovoru vrnil kupnino na moj paypal račun (ja to je refund). Ampak še vedno sem prepričan, da nima veze kako pride denar na moj paypal račun, ker ko je enkrat na računu ga jaz lahko prenesem na Visa kartico, pri tem pa mi paypal zaračuna 2€. Edina omejitev je, da je vsota na računu večja od 10€, ker manj ne morem prenesti na kartico. Preneseni znesek pa jaz potem brez težav dvignem na bankomatu, kar sem tudi storil.

xardas ::
@c0ck4m0u53: Hvala ti za odgovor.
Zanima me samo še, ali so obvestila o stanju na računu vključena že po defaultu ali ta storitev pripada samo njihovim komitentom?
Zanima me samo še, ali so obvestila o stanju na računu vključena že po defaultu ali ta storitev pripada samo njihovim komitentom?

Jaz dobim v pdf na mail izpisek vseh aktivnosti za pretekli mesec, tako da mislim, da je vključeno po defaultu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c0ck4m0u53 ()

St235 ::
Jaz pišem o withdrawu na predplačniško Visa kartico.
Odvisno kako je izveden refund. Lahko je direktno in dobiš denar nazaj na akrtico oziroma se stornira prejšnja transakcija. Lahko pa denar dobiš na paypal račun.
c0ck4m0u53 govori o slednjem.

radmannsdorf ::
Evo danes sem povezal še tretjo kartico na paypal. najprej sem uporabljal od a banke, potem imam eno na skb banki, zdaj pa sem odprl še račun na koprski banki in tudi naročil predplačniško viso. danes sem jo dobil, povezal in potrdil s paypal, vse super hitro in to je to. 10EUR za 4 leta, brez ostalih stroškov. fletn ko pes na ketn!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()

Bojan22 ::
Zdravo
Opravičujem se za moj slovenski, jas sem tujec, študent in rabim debitno kartico ki se lahko povezuje s paypal. Najpomembnejšo mi je da naredim withdrawal od paypal na katico in da je čim manjša provizija, ugodni tečaj usd-eur, katera banka priporočate?
LP
Opravičujem se za moj slovenski, jas sem tujec, študent in rabim debitno kartico ki se lahko povezuje s paypal. Najpomembnejšo mi je da naredim withdrawal od paypal na katico in da je čim manjša provizija, ugodni tečaj usd-eur, katera banka priporočate?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bojan22 ()

Denos ::
Zdravo.
Pred aktivacijo so mi iz Paypala odtegnili 2.5€ (namesto 1.5€), po aktivaciji so mi vrnili samo 1.5€.
Se je to zgodilo še komu? Poslal sem jim že mail ampak zaenkrat ni odgovora.
Pred aktivacijo so mi iz Paypala odtegnili 2.5€ (namesto 1.5€), po aktivaciji so mi vrnili samo 1.5€.
Se je to zgodilo še komu? Poslal sem jim že mail ampak zaenkrat ni odgovora.

radmannsdorf ::
@Bojan22, meni se zdi najbolj ugodna Banka Koper, 10€ plačaš kartico, ki velja 4 leta. Ampak ne vem če jo dajo tudi tujcem. Vprašaj.
@Denos, meni se je tudi to zgodilo ene 2 tedna nazaj.
@Denos, meni se je tudi to zgodilo ene 2 tedna nazaj.

first_line ::
A ima še kdo probleme s Paypalom? Jaz sploh nimam kreditne več pod računom? Na googlu sem zasledil, da se to zgodi ko je paypal down...

erkgheoruugh ::
Še kdo dobil danes en to "good to be true" email od paypala, da bodo omogočili refundacijo stroškov v primeru pošiljanja nazaj?
V bistvu je ta izredno dobro izpeljan. Nič ni treba narediti, samo omogočiš storitev. Prej se moraš seveda prijaviti. Email je pa spet tisti e.paypal.com
V bistvu je ta izredno dobro izpeljan. Nič ni treba narediti, samo omogočiš storitev. Prej se moraš seveda prijaviti. Email je pa spet tisti e.paypal.com

first_line ::
A paypalov email support sploh deluje?
So mi kreditno blokirali (nimam pojma zakaj) na maile pa ne odgovarjajo...
So mi kreditno blokirali (nimam pojma zakaj) na maile pa ne odgovarjajo...

Alamar ::
erkgheoruugh je izjavil:
Še kdo dobil danes en to "good to be true" email od paypala, da bodo omogočili refundacijo stroškov v primeru pošiljanja nazaj?Preberi droben tisk. Za vsak nazaj poslan artikel moraš izpolnit obrazec in predložit dokaze.

KraitPay ::
Zdravo!
Nisem bral vsega mogoče je odgovor že podan. V ponedeljek dobil predplačniško Viso, ki jo danes potrdil s 4 mestno kodo.
Paypal pa je tudi že takoj vrnil 1.50€. Stanje na paypal računu mi namreč prikazuje 1.5€.
Ker sem nov na Paypau me zanima kako da stanje ni isto, kot je na kartici? Na banki mi je referentka nakazala 30€ na kartico. Če nebi bilo denarja paypal nebi mogel vzeti 1.5€. Kje je ostalih 27.5€? Na fizični kartici denar je, na paypalu ga ni?
Sem na kaj pozabil? Mogoče pri predplačniških stanje ni osveženo? Pa vendar bi moralo biti, saj gre za takojšen prenos, prez čakanja do sredine meseca?
LP
Nisem bral vsega mogoče je odgovor že podan. V ponedeljek dobil predplačniško Viso, ki jo danes potrdil s 4 mestno kodo.
Paypal pa je tudi že takoj vrnil 1.50€. Stanje na paypal računu mi namreč prikazuje 1.5€.
Ker sem nov na Paypau me zanima kako da stanje ni isto, kot je na kartici? Na banki mi je referentka nakazala 30€ na kartico. Če nebi bilo denarja paypal nebi mogel vzeti 1.5€. Kje je ostalih 27.5€? Na fizični kartici denar je, na paypalu ga ni?
Sem na kaj pozabil? Mogoče pri predplačniških stanje ni osveženo? Pa vendar bi moralo biti, saj gre za takojšen prenos, prez čakanja do sredine meseca?
LP

Master_Yoda ::
Denar imas na kartici in ti ga paypal vzame samo v primeru da kaj kupis. Ne rabis "nalagati" denarja se na paypal.

KraitPay ::
Hm...kako potem lahko "izberem" če imam na primer na paypal-u 100€ na kartici pa tudi 100€, da želim plačati z paypal-a oz. z kartice? Zdaj namreč dobroimetje imam (1.5€), kako ga porabiti, če bo paypal porabljal samo denar na kartici?

Vrocipes ::
Hm...kako potem lahko "izberem" če imam na primer na paypal-u 100€ na kartici pa tudi 100€, da želim plačati z paypal-a oz. z kartice? Zdaj namreč dobroimetje imam (1.5€), kako ga porabiti, če bo paypal porabljal samo denar na kartici?
Paypal bo najprej porabil to, kar imaš na paypalu. Ostalo bo dopolnil iz tvoje kartice.

Tilen ::
To velja samo v primeru, ko gre za nakupe v valuti, ki jo imaš na Paypalu. V primeru, da kupiš nekaj za 5 USD, ti bo vzelo v celoti iz kartice.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Alamar ::
Lahko pa v paypalu pred samim plačilom pretvoriš točen znesek v ustrezno valuto. Tečaj je sicer manj ugoden kot bančni, vendar lahko na ta način porabiš sredstva na paypal računu.

slo12345 ::
Žiujo. Mene pa nekaj zanima. Prodajam računalnik. S kupcem sem se zmenila, da mu ga prodam preko paypala. Dobila sem mail, da mi je kupec nakazal denar ampak ko grem na moj paypal profil, je znesek še vedno 00,0€. Res pa je, da morem še potrditi kodo, ker sem nova na paypalu. Se mi bo po tem znesek pokazal tudi na mojem paypal računu? Lp

Ne, kupec je iz italije ampak mi je poslal sliko svoje indentitete in naslov svoje računalniške firme. Dobila sem tak mail:
You've got new funds!!!
October 30, 2014
Transaction ID: 3GT31901G0007231H
Dear X,
You have an Instant Payment of € 800.00 Euro from X (X@gmail.com)
This PayPal Payment has been deducted from the buyer's account but can not be credited into your account until the Shipment Information is received from you E.G Tracking Number or a copy of the Shipment Receipt.
You can now go and ship out the buyer's merchandise and send the shipment information to resolutiondepartment@mail2consultant.com
Seller Information
X
X@outlook.com
Note to seller
Hi, I'm pleased to have bought the ITEM and have paid via PayPal as requested. Regards, Mrs. X. Please ship item to my Store in Italy .Thanks
Shipping Address - Confirmed
Name: X
Address: X
City: X
State: X
Zipcode: X
Country: X
Postage
Dhl Express
Description
Unit price Qty Amount
Toshiba Satellite Laptop
€ 800.00 Euro
1
€ 800.00 Euro
Na mesto podatkov sem jaz napisala X, mail sem sicer dobila z vsemi podatki in imeni.
You've got new funds!!!
October 30, 2014
Transaction ID: 3GT31901G0007231H
Dear X,
You have an Instant Payment of € 800.00 Euro from X (X@gmail.com)
This PayPal Payment has been deducted from the buyer's account but can not be credited into your account until the Shipment Information is received from you E.G Tracking Number or a copy of the Shipment Receipt.
You can now go and ship out the buyer's merchandise and send the shipment information to resolutiondepartment@mail2consultant.com
Seller Information
X
X@outlook.com
Note to seller
Hi, I'm pleased to have bought the ITEM and have paid via PayPal as requested. Regards, Mrs. X. Please ship item to my Store in Italy .Thanks
Shipping Address - Confirmed
Name: X
Address: X
City: X
State: X
Zipcode: X
Country: X
Postage
Dhl Express
Description
Unit price Qty Amount
Toshiba Satellite Laptop
€ 800.00 Euro
1
€ 800.00 Euro
Na mesto podatkov sem jaz napisala X, mail sem sicer dobila z vsemi podatki in imeni.

skyline ::
In s katerega naslova je prisel ta mail? S PayPala ziher ne ;)
Ne nasedat.
Ne nasedat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyline ()

service@intl.paypal.com (resolutiondepartment@mail2consultant.com)
Nato sem dobila še en mail in na koncu še tega:
Dear Valued Customer.
We are writing you to remind you about your pending transaction we with us, we will please want you to get back to us as soon as possible with the shipment details of the goods purchased from you from one of our valued customer.
We highly recommend you to send the shipment details and scanned copy of receipt to resolutiondepartment@mail2consultant.com re
STATUS
processing
Sincerely,
The PayPal Team.
Copyright (C) 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
PayPal Email ID PP1525
Nato sem dobila še en mail in na koncu še tega:
Dear Valued Customer.
We are writing you to remind you about your pending transaction we with us, we will please want you to get back to us as soon as possible with the shipment details of the goods purchased from you from one of our valued customer.
We highly recommend you to send the shipment details and scanned copy of receipt to resolutiondepartment@mail2consultant.com re
STATUS
processing
Sincerely,
The PayPal Team.
Copyright (C) 1999-2014 PayPal. All rights reserved.
PayPal Email ID PP1525
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: slo12345 ()

GTX970 ::
Tako je, priporočam da googlaš za "@mail2consultant.com".
Še nekaj:
service@intl.paypal.com -- ime
(resolutiondepartment@mail2consultant.com) --email naslov
Nima nič s paypalom.
Če ti nekdo nakaže na tvoj paypal račun se stanje spremeni takoj, tebe bi radi nahecali da pošlješ, kljub temu da niso plačali.
Še nekaj:
service@intl.paypal.com (resolutiondepartment@mail2consultant.com)
service@intl.paypal.com -- ime
(resolutiondepartment@mail2consultant.com) --email naslov
Nima nič s paypalom.
Če ti nekdo nakaže na tvoj paypal račun se stanje spremeni takoj, tebe bi radi nahecali da pošlješ, kljub temu da niso plačali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()

Hvala!! :) Bom račun še s kodo, ki jo morem vpisati, če se tudi po tem nič ne spremeni računalnika absolutno ne bom poslala. Hvala še enkrat. Lp

Okapi ::
Ne pošiljaj, tudi če ti plača 800 evrov. Prevarant je prevarant, na zalogi ima še dosti trikov. Če finta brez plačila ne uspe, bo mogoče nakazal denar, potem pa sprožil spor na ebayu, da v paketu ni bilo računalnika. Ali pa da je bil pokvarjen računalnik, in ti bo nazaj poslal nekaj, kar je pobral na odpadu, paypal ti bo pa vzel teh 800 evrov.
O.
O.

Tujci, ki kupujejo na Bolhi, so praktično vsi prevaranti. Sicer pa paypal varuje kupca, ne glede na to, kje kupi, tako da nategi so vedno možni, tudi če je denar nakazan.
O.
O.

Pravkar sem vpisala njeno ime v Google in na neki nemški strani sem našla, da je bil nekdo že prevaran s strani "te ženske". Hvala za vse koristne informacije.

naroz123 ::
Jaz pa imam drugo zagato za katero nisem našel ali pa sem spregledal odgovor.
Na Paypal imam odprt BUSINESS račun ker prodajam blago kot podjetje na Ebay-u. Sedaj bi pa rad sredstva, ki jih imam na Paypal-u prenakazal na svoj TRR ali kartico. Z Withdraw je možno prenesti sredstva na TRR in to samo na US banke, kartice pa samo na Visa.
Poslovni račun, ki ga imam odprtega na Delavski hranilnici mi Visa kartice ne morejo izdati ker je nimajo. Imam MasterCard od Delavske hranilnice. Predplačniške Vise kartice, ki jo izdajajo Banka Koper, NKBM... je samo za fizične osebe. Če hočem imeti Viso za poslovni račun moram odpreti račun še na eni poslovni banki, kar pomeni nepotrebni dodatni strošek.
Kako lahko dobim denar iz Paypal-a podjetja, da mi sredstva ne ležijo brez potrebe. Ali lahko iz business accounta prenesem na Viso kartico, ki bi jo odprl kot fizična oseba?? Fizična oseba in podjetje nimata istega naslova. Ali pa na kolegovo kartico?
Kakšna ideja oziroma rešitev?
Na Paypal imam odprt BUSINESS račun ker prodajam blago kot podjetje na Ebay-u. Sedaj bi pa rad sredstva, ki jih imam na Paypal-u prenakazal na svoj TRR ali kartico. Z Withdraw je možno prenesti sredstva na TRR in to samo na US banke, kartice pa samo na Visa.
Poslovni račun, ki ga imam odprtega na Delavski hranilnici mi Visa kartice ne morejo izdati ker je nimajo. Imam MasterCard od Delavske hranilnice. Predplačniške Vise kartice, ki jo izdajajo Banka Koper, NKBM... je samo za fizične osebe. Če hočem imeti Viso za poslovni račun moram odpreti račun še na eni poslovni banki, kar pomeni nepotrebni dodatni strošek.
Kako lahko dobim denar iz Paypal-a podjetja, da mi sredstva ne ležijo brez potrebe. Ali lahko iz business accounta prenesem na Viso kartico, ki bi jo odprl kot fizična oseba?? Fizična oseba in podjetje nimata istega naslova. Ali pa na kolegovo kartico?
Kakšna ideja oziroma rešitev?

Narediš si še en račun na paypalu kot fizična oseba, si nanj nakažeš denar in dvigneš na Viso, ki jo imaš kot fizična oseba.
O.
O.

S takim manevrom se zna ob znesku nad 1800 EUR sprožiti prenekatero varovalo s strani Paypala.

Ampak strošek pri prenakazilu je 3,4 % od zneska prenakazila kar je pri nakazilu cca. 7000 eur več kot 200 eur nepotrebnih stroškov. Še kakšna rešitev?

St235 ::

Ampak strošek pri prenakazilu je 3,4 % od zneska prenakazila kar je pri nakazilu cca. 7000 eur več kot 200 eur nepotrebnih stroškov. Še kakšna rešitev?
Mislim, da si na ostale možnosti že odgovoril. Prenos je mogoč samo na Viso ali Payoneer (prepaid Mastercard - US), katerega lahko dobimo tudi Slovenci, vendar ne vem, če ga lahko dobiš na podjetje. Poleg tega bo tukaj zagotovo vskočil še njihov davčni organ. Osebno bi se teh možnosti ognil in poiskal legalno pot za prenos denarja. Ena je torej, da ti DH ponudi Viso ali pa da začasno odpreš račun kje drugje in denar preneseš in račun prekineš. Ne prenašaj sredstev na drug Paypal račun, ker bo to prineslo samo težave. Stroške boš imel v vsakem primeru, samo poišči najcenejšo in najbolj smotrno pot. Ta denar lahko konec koncev tudi porabiš za nakup na podjetje...

Ali moram paziti katero Viso si naj naročim za podjetje? Ali so tu kakšne omejitve? Torej, da dodam Viso kot fizična oseba na Business račun dokončno odpade?

V čem je pravzaprav problem prenosa sredstev s poslovnega na osebni račun? A se mogoče ne sme?
O.
O.

Kaj pa s to kartico http://www.nkbm.si/poslovna-predplacnis... ? Ima kdo izkušnje ali bom lahko brez problema naredil Withdraw iz poslovnega Paypal računa? Tukaj ne rabim odpirat še enega TRR na pravno osebo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 140957 (20921) | igi82m |
» | NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31622 (8347) | FoxKnox |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 113049 (40096) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 12583 (11300) | Oktan |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22084 (19161) | Kwizlord |