» »

Plazemska krogla

Plazemska krogla

Tomi ::

Iščem čimvečjo plazemsko kroglo v smislu z dosti estetskim podstavkom, dostopno v Sloveniji ali vsaj preko spleta z dostavo v Slovenijo.

Ima kdo že izkušnje z nakupom?
metrodusa.blogspot.com

Karen ::

Na dealextreme-u sem vzel za hčerko eno z medvedkom, samo mislim da je fi ene 12cm. Zaenkrat deluje bp, stala je pa ene 12usd če se ne motim. Aja, pa na carino so me poklicali da sem predložil račun, ker verjetno niso verjeli da je tako poceni.

fosil ::

V conradu tudi dobiš to zadevo.
Vtisi so pa tako. Pri močni svetlobi, se skoraj nič ne vidi, tako da je treba zadeva uporabljat vsaj v mraku, še bolje v temi.
Tako je!

Karen ::

Uf, moja kitajska zadeva je čisto zadovoljiva tudi pri dnevni svetlobi, ali pa sem zadovoljen z enostavnim. Tudi dotik stekla se lepo obnese (statika do prsta)... ne vem, pri meni se normalno vidi, seveda pa je v temi jasno lepše.

mr1two ::

Zadeva je ujela tudi moje oko. Karen- kakšno pa imaš? Na ebayu sem se recimo dodobra nagledal USB plasma ballov, ampak mislim, da bi raje večjo zadevo :)
Pa pri conradu imajo tudi to USB varianto, poleg tega imajo v katalogu tudi "plasma cev".
Slike so dobrodošle

Ciklamen ::

Sem tudi sam iz radovednosti nabavil, vendar te zadeva mine po parih minutah :D Saj je kul, deluje pa lepo je za videt :)
- End of the Post ->

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Končana doba plazemskih televizij (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
16746586 (18206) kurjač
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961200848 (425219) antonija
»

Plazma, LCD električna poraba (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10656242 (45038) mojbrat
»

Katero plazmo, do 560K SIT

Oddelek: Zvok in slika
304570 (3839) javaman
»

web camera v temi

Oddelek: Kaj kupiti
152339 (1796) iskra

Več podobnih tem