Forum » Kaj kupiti » Predvajalnik Video
Predvajalnik Video
petrusko ::
Odločam se o menjavi video predvajalnika - sedaj za takšne namene (risanke, kdaj pa kdaj kak film in to je to) uporabljam stari Xbox s/z XBMC
Vendar mi zadnje čase DVD enota nekaj nagaja.
Sedaj je zgodba takšna, da je dobre ponudbe kar nekaj, vendar nisem 100% kaj izbrati.
Nekako kolebam med:
* Xtreamer
* Boxee box
* ostalo
Bistvene zadeve ki jih pričakujem:
* predvajanje vseh vrst DVD-jev,
* predvajanje divxov,
* HD -> ni obvezen, ker smo še na katodni televiziji
* diskovje ni obvezno, ker imam NAS že doma,
* LAN support (WIFI ni nujen)
* UI preprost
* da dela z univerzalnim daljincem Logitech Harmony (sovražim več daljincev - ker jih potem samo iščemo)
* fajn bi bilo ni pa nujno: snemanje kake oddaje (imam T2 tv)
---------
Xtreamer je preizkušen in vem da omogoča marsikaj - res pa je da ne smeš več stvari na enkrat delati (nekje prebral da kopiranje nanj in gledanje filmog hkrati ni ravno priporočljivo)
Boxee box je nov - mogoče ravno zato boljši - ampak ne preizkušen - ne vem kako je z razširljivostjo (dodatki ala T2 tv na Xtreamer), pa tudi cena je višja
Hvala za odgovore...
Vendar mi zadnje čase DVD enota nekaj nagaja.
Sedaj je zgodba takšna, da je dobre ponudbe kar nekaj, vendar nisem 100% kaj izbrati.
Nekako kolebam med:
* Xtreamer
* Boxee box
* ostalo
Bistvene zadeve ki jih pričakujem:
* predvajanje vseh vrst DVD-jev,
* predvajanje divxov,
* HD -> ni obvezen, ker smo še na katodni televiziji
* diskovje ni obvezno, ker imam NAS že doma,
* LAN support (WIFI ni nujen)
* UI preprost
* da dela z univerzalnim daljincem Logitech Harmony (sovražim več daljincev - ker jih potem samo iščemo)
* fajn bi bilo ni pa nujno: snemanje kake oddaje (imam T2 tv)
---------
Xtreamer je preizkušen in vem da omogoča marsikaj - res pa je da ne smeš več stvari na enkrat delati (nekje prebral da kopiranje nanj in gledanje filmog hkrati ni ravno priporočljivo)
Boxee box je nov - mogoče ravno zato boljši - ampak ne preizkušen - ne vem kako je z razširljivostjo (dodatki ala T2 tv na Xtreamer), pa tudi cena je višja
Hvala za odgovore...
d4mj4n4 ::
Popcorn A210 je po mojem še najbolj primeren.. cena/vmesnik/nabor čipa - Sigma :)
Jaz kolebam med Xtreamer/egreat/ostalo in bom verjetno kar tega vzel..
lp
Jaz kolebam med Xtreamer/egreat/ostalo in bom verjetno kar tega vzel..
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer Prodigy (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 118301 (64253) | vozlov225 |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36769 (20315) | TheHijacker |
» | Nakup NMT HD predvajalnika wi-fi web multipraktika - Katerega priporočate danes?Oddelek: Kaj kupiti | 1436 (1233) | Ninja333 |
» | Boxee Box šele novembraOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8325 (6668) | Spock83 |
» | Apple TV, iOS 4.1Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16365 (15109) | lurker |