Forum » Zvok in slika » dvd snemalnik + videorekorder = sistem ni podprt, tezava
dvd snemalnik + videorekorder = sistem ni podprt, tezava
Phantomeye ::
Okej imam tezavo.
Danes sem zaporedno povezal slednje naprave (prva je prva) :
Digitalni sprejemnik (to novo) +(scart) video rekorder +(scart) dvd snemalnik +(scart) tv
1.z videorekorderjem lahko vidim digitalni signal in ga lahko snemam (kljukca)
2.z dvd snemalnikom lahko s nastavitvijo video vira (video source) vidim digitalni seznam in ga lahko snemam - ta prihaja skozi videorekorder (kljukca)
3.z video rekorderjem lahko vidim dvd snemalnik in lahko ga snemam (kljukca)
Težava:
4. Z dvd snemalnikom lahko vidim signal video rekorderja, tako ko v točki dve, lahko ga predvajam (ko videorekorder predvaja kaseto, se namesto digitalnega signala, kaže slika kasete. To je okej. Ampak ko pa hočem snemat, pa piše da je snemanje zaustavljeno, ker tv sistem ni odprt. To mi je čudno, ker oba signala prihajata skozi ISTO napravo po ISTEM kablu.
Pozna kdo kako rešitev?
Danes sem zaporedno povezal slednje naprave (prva je prva) :
Digitalni sprejemnik (to novo) +(scart) video rekorder +(scart) dvd snemalnik +(scart) tv
1.z videorekorderjem lahko vidim digitalni signal in ga lahko snemam (kljukca)
2.z dvd snemalnikom lahko s nastavitvijo video vira (video source) vidim digitalni seznam in ga lahko snemam - ta prihaja skozi videorekorder (kljukca)
3.z video rekorderjem lahko vidim dvd snemalnik in lahko ga snemam (kljukca)
Težava:
4. Z dvd snemalnikom lahko vidim signal video rekorderja, tako ko v točki dve, lahko ga predvajam (ko videorekorder predvaja kaseto, se namesto digitalnega signala, kaže slika kasete. To je okej. Ampak ko pa hočem snemat, pa piše da je snemanje zaustavljeno, ker tv sistem ni odprt. To mi je čudno, ker oba signala prihajata skozi ISTO napravo po ISTEM kablu.
Pozna kdo kako rešitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63462 (15952) | Buffy |
» | DVB-T videorekorder?Oddelek: Zvok in slika | 1826 (1551) | delfin |
» | Digitalna tv, dvd snemalnikOddelek: Zvok in slika | 3179 (3072) | pero1 |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23025 (10240) | Yossarian |
» | TV tunerji (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7443 (5510) | Tiash |