» »

Pomoč pri izbiri DVB-T sprejemnika

Pomoč pri izbiri DVB-T sprejemnika

Voip ::

Pozdravljeni.

Potreboval bi pomoč. V preteklosti sem kar dosti sodeloval na tem forumu. Sedaj je časa manj.
A navkljub temu me zanima sledeče :

Imam katodni Sony TV, KV-S2951A z vgrajenim "domačim kinom" - kupljen pred 14 leti.

Priključen je še ( preko Scart priključka ) VCR Sony - letnik 1998 in analogni satelitski sprejemnik - SCART -( Astra... ).

Prav tako preko SCART-a še DVD predvajalnik Sony.

Tv se gleda preko analognega signala - antena na strehi - SD.

Ker časovno nismo dosti pred TVjem - 6h tedensko trenutno v nabavo novega še ne bom šel.

Prav tako je v spalnici mali TV sprejemnik Philips z sobno anteno za katerega bi tudi potreboval "škatlico".

Prosim, če mi lahko predlagate primeren ( enostaven ) anal.-dig. sprejemnik za prehod na digitalizacijo. Želim, da bi funkcija VCRja ostala enaka - snema se poredko ampak se.
TXT naj deluje z šumniki :)

Linki so dobrodošli.

Hvala vnaprej
  • spremenil: Voip ()

lebang1 ::

Sploh ni kakšnega problema, še posebej ne v spalnici,
pač rabiš en dvb-t sprejemnik, mislim da so vsi kupljeni pri nas kar dobri s podptimi šujmniki (in slovenskim menijem).
Nekateri sprejemniki podpirajo da lahko tudi snemaš na usb kjuček ki ga vtakneš v režo na sprejemniku, (upam da to dela), tako da bi v tem primer u lahko tudi odklopil VCR.
Upam da imaš sploh še kakšen prost scart priključek glede na to da je kar dosti stvari gor povezanih. (če nimaš prostega scart glej take sprejemnike ki imajo 2 scart priklopa...)
Pa bi ti svetoval da greš tudi na digitalno satelitsko sprejemanje, saj na Astri oddaja v analognem le še peščica programov.

Spajky ::

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

jnce ::

Jaz imam TEGA in je super. Snemanje na USB deluje brez problema, ravno tako branje slik, filmov (podnapisi delajo brez problema) in muzike. Priporočam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jnce ()

bdoxx ::

kaj slučajno ve kdo kateri model sprejemnika prodajajo v mercatoruju po 49EUR?

koyotee ::

digi tv? Ne rabiš tvja z veliko scart priključki, sploh pa gredo ven iz uporabe, na večini je tako le po 1 scart. To pa ni problem, saj dobiš razdelilec.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Voip ::

Hvala vsem za predloge.

Zanima me če ta Xoro ponuja tudi priklop zunanjega diska - WD npr. ali deluje samo za USB ključe. Da ne bo problem pri napajanju?

Triton ima tudi možnost gledanja enega programa in snemanje drugega - to se mi zdi kar pomembno. Xoro tega nima - ali sem spregledal?

Lp

jnce ::

Za zunanji trdi disk moram še sprobat. Xoro pa omogoča snemanje enega in gledanje drugega programa. če ti dobi EPG (elektronski programski vodič). Moram tudi to še sprobat ko bo čas.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36863320 (15810) Buffy
»

digitalni satelitski sprejemnik

185336 (5088) green heart
»

Zvok iz Tvja na domačem kinu

9939 (799) 5er-->
»

digitalni sprejemnik