Forum » Loža » Zakaj zlato ni obdavčeno?
Zakaj zlato ni obdavčeno?
Yohan del Sud ::
Vsakdo lahko postavi vprašanje, ampak vprašanje, na katerega je odgovor lahko le vprašanje, ni vprašanje. Odg: Ker niso obdavčeni ostali elementi? Vseh 91 + ostalih njih?
www.strancar.com
kihc ::
Yohan del Sud je izjavil:
Vsakdo lahko postavi vprašanje, ampak vprašanje, na katerega je odgovor lahko le vprašanje, ni vprašanje. Odg: Ker niso obdavčeni ostali elementi? Vseh 91 + ostalih njih?
Ostali elementi so obdavčeni.
x
lurker ::
Kak je pa davek na promet s papirjem?
Še v življenju nisem plačal davka, ko sem kupil papir na katerem so natiskane $$$ kvake.
Še v življenju nisem plačal davka, ko sem kupil papir na katerem so natiskane $$$ kvake.
NavadniNimda ::
Kak je pa davek na promet s papirjem?
Si plačal, si. Zadevi se reče inflacija. To pomeni, da tvoj denar zgublja na realni vrednosti vsako sekundo, kar je posledica tiskanja novih in novih papirčkov z identičnimi slikicami...
Avenger ::
A zato se je tako prijetno odeti z njimi!!
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Ziga Dolhar ::
Kaj pa davek na promet z vrednostnimi papirji? Je? Ni? :-)
NEobdavcen je samo promet z nalozbenim zlatom.
NEobdavcen je samo promet z nalozbenim zlatom.
https://dolhar.si/
TekO ::
Zakaj zlato ni obdavčeno
Ok, tu uporablja prispodobe. Zdaj ne vem ali kot srednji vek dejansko misli srednji vek. Jaz si tu bolj predstavljam da cilja na obdobje zlatega standarda, ki je bil v veljavi do 70ih let prejšnega stoletja.
Ok, tu uporablja prispodobe. Zdaj ne vem ali kot srednji vek dejansko misli srednji vek. Jaz si tu bolj predstavljam da cilja na obdobje zlatega standarda, ki je bil v veljavi do 70ih let prejšnega stoletja.
Ideas are bulletproof.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davek na promet z nepremičninamiOddelek: Loža | 1726 (1476) | #000000 |
» | Madžarska želi obdavčiti internetni promet (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22513 (18230) | shadeX |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 47557 (40254) | Machete |
» | Prepis hiše - oče>sinOddelek: Loža | 8168 (7804) | Okapi |
» | Obdavčitev nepremičnin - zakaj? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 86499 (81309) | Mr.B |