Forum » Pomoč in nasveti » Je račun veljaven brez imena na njem?
Je račun veljaven brez imena na njem?
eVro ::
Sam dostikrat prodajam kakšne rabljene komponente in kar nekaj se jih najde ki so še v garanciji. Račun imam seveda spravljen in ga rade volje priložim (nenazadnje izdelku tudi dviga ceno). Malo mi je edino neprijetno ker so na računih spletnih trgovin napisani nekateri osebni podatki (beri: priimek in naslov). Zanima me, če je račun še veljaven če ta del računa izrežem (tako da se seveda vidi da je bilo izrezano samo to)?
harvey ::
Enako kot Tody sam vedno rečem naj mi na račun napišejo "končni kupec" - npr. za nakup računalniške miši ne potrebujejo mojih podatkov in vem po kakšni logiki bi si dam delal reklamo za spam.
St235 ::
Boljše je samo prečrtat, ker če boš obrezoval zna hitro kak datum manjkat pa še na servisu kdo zapet.
KoMar- ::
Če prodajaš stvar, kupec itak ve tvoje podatke, ne? Zakaj bi jih skrival. Pa kot so že drugi rekli, če boš rezal po računu, bo komu sumljivo.
Tarzan ::
Post-it čez in ga lepo skopiraj/skeniraj. Itak tudi s kopijo lahko gre do trgovine in tam na podlagi ID računa izve kupca. Vseeno pa je malo verjetno, da se bo spravil to počet.
No, če ga nameravaš pa nategnit na suho, potem bi ti predlagal da mu računa sploh ne daješ. Obenem bi pa še predlagal, da ti nekdo spraši nategunsko rit.
No, če ga nameravaš pa nategnit na suho, potem bi ti predlagal da mu računa sploh ne daješ. Obenem bi pa še predlagal, da ti nekdo spraši nategunsko rit.
@KoMar: ni nujno, saj se ne predstavim takole: Ime Priimek, stanujoč na tam pa tam, poštna št. in pošta. Ve moje ime in tel. št., kar je dovolj da stopi v kontakt z mano če je kaj narobe.
Podatke bi skrival iz preprostega razloga, ki ga naša informacijska pooblaščenka rada pove. In sicer zakaj bi nekdo (ali neko podjetje) imel osebne podatke od drugega če jih ne potrebuje? Se pač bolje počutim tako.
@Tarzan: sam sebe spodkopavaš, zakaj bi se sploh trudil z računom in puščal sledi če bi hotel nekoga nategnit? Osebno imam za sabo že veliko (na uč ene 30) prodaj, vedno so bili kupci zadovoljni, nikoli problemov z nobene strani. Tudi sam ne prodajam sumljivim kupcem. Sem tudi zagovornik uvedbe komentiranja trgovcev na Bolhi da se razume.
Podatke bi skrival iz preprostega razloga, ki ga naša informacijska pooblaščenka rada pove. In sicer zakaj bi nekdo (ali neko podjetje) imel osebne podatke od drugega če jih ne potrebuje? Se pač bolje počutim tako.
@Tarzan: sam sebe spodkopavaš, zakaj bi se sploh trudil z računom in puščal sledi če bi hotel nekoga nategnit? Osebno imam za sabo že veliko (na uč ene 30) prodaj, vedno so bili kupci zadovoljni, nikoli problemov z nobene strani. Tudi sam ne prodajam sumljivim kupcem. Sem tudi zagovornik uvedbe komentiranja trgovcev na Bolhi da se razume.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nateg preko bolhe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 83848 (27295) | budnost |
» | nateg na bolhi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22035 (16928) | St235 |
» | NeplačiloOddelek: Loža | 4502 (3068) | McHusch |
» | javni dostop do številk tekočih računov !! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 14595 (12841) | MadMicka |
» | Kaj sotriti, če ti na banki odtrgajo 5.000.000,00 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7800 (5949) | krneki |