» »

Pomoč nastavitev UTMS modema T-2 Partis

Pomoč nastavitev UTMS modema T-2 Partis

boysta ::

Sem uporabnik T-2 UTMS interneta USB modem..Trenutno,še neznam konfigurirat modema,da bi imel zadovoljiv upload ? download = 300 Kbps. upload= 37kbps redko več..? S tem si kvarim razmerje,rad bi izbolšal konfiguracijo BitTorrent in nastavitve modema..Sem zadovolen uporabnik Partisa v vsakem primeru bom tudi doniral neko vsoto denarja.. ampak me obenem zanima kako nastaviti UTMS modem v windows 7 x64,da bodo uporabniki zadovolni in pa tudi jaz..Gledal sem nastavitve za Amis in ostale ruterje saj sem nedavno nazaj bil lasnik Amisovega ruterja Thomson 500 model in sem ga pravilno konfiguriral odpr sem pravilne porte in jih prenesel v Torrent..Za pomoč in nasvet se vam v naprej zahvaljujem..Lahko mi postate linke ali video nastavitve preko yutube
karkol da mi pomaga nastavit tole zadevo Lp
Napisal Boštjan Schwentner
Moj kontaktni -(E) naslov: bostjan.schwentner@gmail.com
  • spremenil: boysta ()

KoMar- ::

1. Nič ti ne bomo na mejl pošiljali, ga lahko kar pobrišeš. Forum je tu zato, da lahko še kdo drug s podobnimi težavami vidi odgovore.
2. USB modem... je USB modem. Router je pa router. Nobenih portov ne moreš odpirat na modemu.
3. Tvoja hitrost je slaba, ker UMTS ni namenjen torrentom, ampak ljudem, ki druge povezave v net ne morejo imeti... lahko pa probaš dokupit zunanjo anteno, če ima modem priključek zanjo - s tem se bo moč signala izboljšala in tudi hitrosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Spajky ::

Če pa nima Usb UMTS modemček priključka za zunanjo anteno, pa poglej moje ant.inovacije po zap.št.5 nekje na sredini 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

boysta ::

Torej imam zunanjo anteno in oddaljen sem 200 metrov od UTMS oddajnika T-2 imam 6 črtic 98% signal probal sem v google na internet speed test
in vse kaže zelo dobro upload = 2 Mbps download pa 4.70 Mbps kar je zelo odlično ampak zatika se pri Torrentih download super uploud pa cenzura XD
nevem kaj naj naredim da bi bilo bolje ? Pri amisu sem mel ruter na katerem sem nastavil prosti port itd in je zadeva delovala fenomenalno navkljub
najslabšemu paketu 1 Mb do odjemalca in od odjemalca bogih 500Kbps..Pa je stvar lepo letela..Sedaj pa vrjetno se da tud kaj naredit s kakšnim programom recimo
Port splitter al kar koli zaj trenutno nimam ideje in nimam kako začet ker bi to naj vedel nekdo ki se vsaj tretino lajfa posveča telekomunikacije
Računalništvo itd..Jas sem bol modelarske stroke in spletni design spletne strani in te zadeve z modemi pa ruterji in naprednimi nastavitvami pa nimam skor da ne blage veze ki začet..Sploh pa ne UTMS modem ki je povsem nekaj novega za mene..Da negovorim o optiki ki jo bo imel vsak drug slovenec priklopleno direktno tam ko sedi..XD

Pyr0Beast ::

Omeji število povezav in max. kapaciteto prenosa, preveri še kako je z MTUji.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Mavrik ::

Če poleg tebe ni HSUPA bazne postaje pač čez 37 KB/s uploada ne boš dobil. Pač preklopi na linijo primerno za torrente.
The truth is rarely pure and never simple.

hojnikb ::

UMTS ma vse porte zaprte, zato je brezveze da se jih trudiš odpret ker ti ne bo uspel,zato torrenti pol ne laufajo (oz upload) ker se morejo peeri povezat na tebe.

Uporab tazadno verzijo utorrenta ko ma uTP, da malo omejiš ta problem, kar se tiče pa uploada, pač če že morš snemaj free torrente in defenitivno ne plačuj za upload.
#brezpodpisa

KoMar- ::

Jp, to je v bistvu treba najbolj poudarit - mobilni internet ponavadi nima lastnega zunanjega IPja, kar pomeni, da nimaš odprtega nobenega dohodnega porta, kar se drastično pozna pri uploadu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
38788093 (1167) Andraz201
»

Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )

14337075 (17546) modelno1
»

Nenormalno počasen download oz.internet speed

Oddelek: Pomoč in nasveti
173039 (1153) DeeCoy
»

Mobilni internet-težki pogoji.

203286 (2212) Daniel
»

Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )

5414337 (11700) x.sci

Več podobnih tem