Forum » Pomoč in nasveti » Izdelava fotografij (iz digitalca)
Izdelava fotografij (iz digitalca)
Bias ::
Kot verjetno večina od nas, imam na kompu ogromno število albumov s fotkami iz vseh dogotkov, izletov, rojstnih dnevou in omamnih žurk, ki samo čakajo da mi crkne disk, se zgubi kopija na ključku in spraska dvd s duplikatom kopije... Vse slike ki so v albumu so iz dalnjega leta 1997-98 potem pa (vsaj upam) se seli iz kompa na komp in ostaja na diskih... No pa da ne nakladam.
Kje razvijate fotke? Seveda sprejemljiva cena, dobra kvaliteta, e-naročanje (pošljem fotke, dobim na dom) plačila (paypal, po povzetju ali kaj tretjega, mi je vseeno).
Hvala za predloge in linke!
:)
Kje razvijate fotke? Seveda sprejemljiva cena, dobra kvaliteta, e-naročanje (pošljem fotke, dobim na dom) plačila (paypal, po povzetju ali kaj tretjega, mi je vseeno).
Hvala za predloge in linke!
:)
Bias ::
Genesiss, si že kaj naročal tu? Si bil zadovoljen?
p.s.:Hvala za link, za test sem naročil par fotk.
p.s.:Hvala za link, za test sem naročil par fotk.
genesiss ::
Sem naročal in bil zadovoljen. Nisem še sprobal foto knjige, jo pa ob priliki bom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slike in videoposnetki v veliki količini - organizacija v Win10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1095) | solatko |
» | Koliko zaračunati za izdelavo videa? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 30978 (26383) | buttplugs |
» | Kater je ugoden 13 notebook/ultrabook, IPS, osvetljena tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 3686 (3174) | klinker |
» | Bi rajši profi slike ali vam zadošča DM, Hofer...Oddelek: Loža | 11100 (9503) | jype |
» | White point temperatureOddelek: Zvok in slika | 1328 (1132) | Pfeniks |