Forum » Pomoč in nasveti » Sharanje interneta problem ?
Sharanje interneta problem ?
boysta ::
Imam UTMS ključek in sem uporabnik T2 operaterja..Internet na tem računalniku deluje brezhibno vndar me zanima sledeče- Želim povezati 2 računalnika
da bosta oba imela internet..Imam 2 mrežni kartici v vsakem računalniku je integrirana imam tudi Wi FI kartici obenem imam tudi ruter,in ostalo opremo vndar nimam ideje kako na najlažji možen način Sharat 2 compa ? ali mi lahko kdo prilepi link do nastavitev in možnih priklopov Hvala!!
Maš pijačo v dobrem !
2.)
3.)
KAKO NAJ ZADEVO REŠIM Software/HARDWARE ? Oba računalnika Windows 7 ULTIMATE!
da bosta oba imela internet..Imam 2 mrežni kartici v vsakem računalniku je integrirana imam tudi Wi FI kartici obenem imam tudi ruter,in ostalo opremo vndar nimam ideje kako na najlažji možen način Sharat 2 compa ? ali mi lahko kdo prilepi link do nastavitev in možnih priklopov Hvala!!
Maš pijačo v dobrem !
2.)
3.)
KAKO NAJ ZADEVO REŠIM Software/HARDWARE ? Oba računalnika Windows 7 ULTIMATE!
DeeCoy ::
s kablom povežeš oba računalnika, potem pa narediš bridge na računalniku z internetom(bridge med interbet povezavo in pa enhernet kartico... lahko pa tudi prek switcha, samo nevem kako je tistle umts t2 adapter narejen
Tole je zgolj moje mnenje, nisem pa prepričan da dela, seveda pa nimaš kaj zasrat...
Tole je zgolj moje mnenje, nisem pa prepričan da dela, seveda pa nimaš kaj zasrat...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572252 (542) | blink |
» | Hitrost prenosa znotraj wireless LANOddelek: Omrežja in internet | 5116 (4577) | amigo_no1 |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44202 (19742) | imallears |
» | najcenejša rezdelitev mrežnega kabla na 2 računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 5165 (4657) | solatko |
» | Switch ali router???Oddelek: Omrežja in internet | 3711 (2705) | Ursus |