» »

Internet - SlowMo

Internet - SlowMo

TehDucky ::

Zadnje čase opažam, da mi internet dela izredno počasi. Danes pa je bilo nevzdržno. Sem sprobal Net Meter in mi kaže da mi celi čas vleče/lowda/updejta/bilo-kaj 1MB.
Sem pač naredil tako, da sem router brezžični izklopil, če bi slučajno bil to problem s prenosnikom ali če bi se slučajno kdo obesil, ampak težko verjamem ker je zaklenjen. Sem resetiral tudi modem in pa računalnik, pa se stvar ne reši.
Preko Task Manager, sem izklopil večino programov, ki bi lahko nucalo internetno širino -> skype, windows update, antivirus, itd. Ampak se stvar ni rešila.
Me pa zanima če je slučajno problem v kakem virusu ? Namreč, če bi bil virus, me zanima s katerim naj pregledam, ker avast ni našel ničesar.

Hvala, Lp

Zero0ne ::

Poglej, je hitrost povezave enaka na drugih računalnikih oziroma operacijskih sistemih (probaj z GNU/Linux liveCDjem). Na routerju preveri, če se ti še kdo drug povezuje v omrežje.
uname -o

bluefish ::

Si morda na T-2?
Sam sem imel namreč včeraj prav tako probleme s hitrostjo. P2P promet je sicer deloval normalno, brskanje pa počasi ali pa sploh ni naložilo strani.

TehDucky ::

Siol... Problem je ker ne vem iz česa izhaja ta stvar, da me heca. Mislim, da me heca samo na PC, na laptopu in pri ugasnjenem PC mi lepo dela internet, takoj ko pa se PC poveže na internet pa se obesi. Sicer lahko brskam na počasi, samo res počasi.

Tarzan ::

http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubunt...

Zvleci si dol tole, daj na USB ključek, ali na CD, zaženi v linux PC, ki ti dela probleme in povej, če se problem ponovi. Če se ne bo, potem preveri, kaj vse ti na tem računalniku kuri povezavo. Preko linuxa lahko preveriš tudi za viruse. Namesti si recimo avast http://www.avast.com/linux-home-edition, ko ga boš zagnal s CDja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Anti-virus programi (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Informacijska varnost
2496659035 (16572) Domini tm
»

Ubuntu vprašanja (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1061188057 (56896) poweroff
»

Nekdo mi nekako vdira (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
7612851 (8110) Mare2
»

Problem z odpiranjem spletnih strani, setup datotekami...

Oddelek: Pomoč in nasveti
253528 (3317) Tac20
»

Apple: Uporabljajte več protivirusnih programov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
568906 (6834) MrStein

Več podobnih tem