Forum » Strojna oprema » teflon za miško- če kdo rabi...
teflon za miško- če kdo rabi...
Brane2 ::
Končno sem našel rešitev za obrabljene teflone na miški, ki se celo obnese- samolepilni teflonski trak.
Na žalost pa je dobavljiv samo v roli 16m, ki pa stane. Gre za 3Mov trak pod kodo 5423. Stvar je široka 19mm in se da iz njega dokaj enostavno izrezatio željene oblike- samo postaviš stari pad čez in s škarjami izrežeš novo obliko. Vsaj na moji miški pa dela čisto lepo tudi brez tega- jaz sem kar tako odrezal približne oblike in jih napopal. Dela super.
Stvar je sicer draga, ampak na kolut. Iz 10 dolžinskih cm komot pokrijem 3-4 miške.
Če kdo rabi, sedaj ve kje iskat. Za tiste, ki ne rabite celega koluta, dobite pri meni zadevo. Bo €1/dm preveč ?
Na žalost pa je dobavljiv samo v roli 16m, ki pa stane. Gre za 3Mov trak pod kodo 5423. Stvar je široka 19mm in se da iz njega dokaj enostavno izrezatio željene oblike- samo postaviš stari pad čez in s škarjami izrežeš novo obliko. Vsaj na moji miški pa dela čisto lepo tudi brez tega- jaz sem kar tako odrezal približne oblike in jih napopal. Dela super.
Stvar je sicer draga, ampak na kolut. Iz 10 dolžinskih cm komot pokrijem 3-4 miške.
Če kdo rabi, sedaj ve kje iskat. Za tiste, ki ne rabite celega koluta, dobite pri meni zadevo. Bo €1/dm preveč ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Brane2 ::
Aja, da se ne bi kdo zaj* tisti trak je na razpolag v veliko podvariantah. Da ne bi kdo vzel oblazinjene. Pa tudi navadna ni dobra, rabite UHMW verzijo, ki je dodatno površinsko obdelana, da lažje drsi...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vnetje kit v zapestju (tendonitis) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15802 (14008) | vostok_1 |
» | Bo Slovenija sploh še kdaj imela višji standard življenja? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 24458 (20815) | todman74 |
» | Kitajska mladina spozna Microsoft (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15128 (13105) | Ramon dekers |
» | Vodni blok za HDD (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5255 (4156) | steev |
» | Natančno drseče miši?Oddelek: Strojna oprema | 2282 (1593) | gzibret |