Slo-Tech

» »

Kitajska mladina spozna Microsoft

1
2
»

Ramon dekers ::

gruntfürmich je izjavil:

to se zgodi ko začnejo kapitalisti diktirat tempo državi.

smo pa se ja za to borili, ali ne???

žalostno je to, ker to vsi vodilni odobravajo. samo nam, navadnim državljanom, ki se lahko v takem položaju znajdemo, se zdi to nečloveško

ampak kaj nam bodo kitajci, če slučajno to prepovejo. na takšno delo čaka cela afrika! če ne bo naša (nova) generacija voditeljev to preprečila, ne bo nobeden. ampak se mi zdi, da so naši sovrstniki še bolj debilni od predhodnih...


v afriki se nebo nikoli razvila industrija. Rzalog je preprost, ljudje tam dejansko niso sposobni za delo. kitajci so hoteli preselit tja nekaj tovarn vendar se zaradi nekvalitete izdelkov ni obneslo.


aja pa še to standard je tam manjši, hrana cenajša, obleke cenejše kar niti ni malo če pogledaš plačo tam. pri nas?pri nas pa gredo plače dol, cene pa v nebo.še malo pa bodo obdavčili zrak.nevem no smo si kar blizu s kitajci, veseli naj bodo da imajo delo!še vedno kdo misli da je delovnik pri nas zlatih 8 ur?socializma je konec, tudi pri nas je delovnik 12 - 16 ur.

Zgodovina sprememb…

kitaj ::

Ramon dekers je izjavil:


v afriki se nebo nikoli razvila industrija. Rzalog je preprost, ljudje tam dejansko niso sposobni za delo. kitajci so hoteli preselit tja nekaj tovarn vendar se zaradi nekvalitete izdelkov ni obneslo.

V Afriki se ne more razvit industrija, ker je infrastruktura preslaba, za kar so odgovorne korumpirane vlade, ki jih tuje korporacije podkupujejo, da jim poceni prodajajo surovine. Da ljudje ne pomrejo pa poskrbijo z humanitarno "pomočjo".
Tudi za Kitajce se je pred leti govorilo, da znajo delat samo škart plastiko. BMW pa je svojo tovarno iz ZDA, zaradi nekvalitete izdelkov, preselil nazaj v Nemčijo.

Ramon dekers ::

škoda ker nevem vira, vendar sem 100% daj e bilo v članku navedeno, da se afriških plemen ne da naučit delati. Afrika dobiva denar tudi z odkupom velikih količin smeti. Meni se pa poraja samo eno vrprašanje, kako hudiča bomo lahko sploh preživeli če nebo nikakršnega izvoza?!bomo šli nazaj na blagovno menjavo (vem to je samo lokalna možnost, ampak je pa:).od našega storitvenega sektorja tako ali tako ni nič, saj je tako ali tako samo trgovina.ostalo industrijo ki je pa še ostala bomo pa preselili (vzhod verjetno). In če kitajska tako močno kasira, kaj bo ko denarja nebo več v obtoku, vem dolg se z dolgom poplačuje (tega kitajci nimajo) samo to ne more iti v nedogled. torej je edina možnost da se "sesujeta" evro pa dolar, pa je vse poplačano. Mislim da je to storila Španija.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

EU preiskuje dumpinške cene kitajskih modemov

Oddelek: Novice / Ostale najave
346883 (5576) nekikr
»

Kitajska mladina spozna Microsoft (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
529999 (7976) Ramon dekers
»

Google preložil dva Androida za kitajski trg

Oddelek: Novice / Android
103641 (3106) kitaj
»

Hude obtožbe Appla: iSuženj?

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
353698 (2401) Stepni Volk
»

Kitajska - bo komunizem zdržal?

Oddelek: Problemi človeštva
61492 (741) Vice

Več podobnih tem