» »

The motivation thread!

The motivation thread!

guest #44 ::

Imam idejo, ki sigurno ne bo zaživela oz bo hmalu zašla stranpota, sam se mi zdi cute.
Skratka dostikrat ko sam treniram mi mal motivacija pade.

Ideja je ta, da tisti ki se želi (oz. se že) redno ukvarja z športom, da posta vsakič po treningu kaj, koliko in kako je opravil trening. Po temu pa mora še obvezno dodat plan za bodoči trening in njegova pričakovanja.

OPOZORILO: Kot vedno in pri vsem se najde nekaj uporabnikov, ki bodo pač ljubosumni oz destruktivni in bodo pač na veliko lagali. Glede na to da je to internetna zadeva in da vas rešuje anonimnost...pač ko vas jebe, bom ignoriral in je. Sej vsak resen bo prepoznal bleferstvo. Za vse tiste resne interesente pa se skušajte držat within 20% od dejanske vrednosti.

Predlagam, da vsi zainteresirani v prvem vašem postu predstavite svojo trenutno (štartno) fizično pripravljenost. Bom jaz prvi začel in dal primer:

183cm, 78kg, maščobe tam okoli 13mm (tam pri tricepsu), ukvarjanje z športom na intervale...nekaj mesecev nič nekaj pa "dosti" (povprečno kolesarim 40km, plavam 1500m, fitnes...nimam še neke mere).

-Danes preplaval okoli 1200m kravelj, 200m prsno

-Jutri planiram počitek cel dan

-V nedeljo želim v primeru dežja...15 dvigov na štangi (nevem kak je konreten izraz) z normalno postavljenimi rokami (srednji razpon), 5 z rokami čisto skupaj, 5 z čim bolj narazen in 5 "hrbtnih".
V primeru lepega vremena...30km kolesarjenja, ali pohod na slavnik




note: moj plan je vsak drugi dan, mogoče najkasneje tretji dan kej počet, logično da bom kakšenkrat zahinavu, ampak vsakič ko bom bom napisal tu kolk mi je uspelo oz neuspelo.
Pač zainteresirani, lahko greste v detajle kolk želite sam vedite, da je to precej neformalna tema in ni pogoja, da bi bili rezultati primerljivi brez natančnih navodil. Nekdo lahko napiše 100km kolesarjenja, sam če je to samo po ravnici...dejansko ni nekaj blazno waw. Če pa narediš 40km in to so izključno sami težki klanci je itak druga zgodba. Tudi pojam nimaš kako je kolo, kolk teže si nosil zraven itd. Tko, da merjenje lulekov je precej odveč tu.
Gre bolj za neko lastno evidenco, ki pač deliš z drugimi...tko, da te malo vest peče če ne narediš obljubljenega.

Dejmo rečt tko...če se najdejo 3 resni kandidati, pač zaženemo to temo...če pa ni nobenega, oz da je več pizdarij kot ne...pa naj kr zamre oz zapre.

Whatayathink? :P
  • spremenilo: guest #44 ()

Aldo ::

Zanimiva ideja.:) Mogoče kasneje napišem svoje stanje in cilje. Kaj boš to potem tudi updejtal s slikcami?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Aldo ()

whatever ::

Jaz se pri hujšanju motiviram s tem, da pišem v un thread, ki ga je napisal on, ki je domnevno shujšal v 30 tednih 30 kg. Začel sem pri 131.3 kg 1.junija, jutri bo verjetno že pod 121 kg.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vadbena rutina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11111777 (8542) m0LN4r
»

Prsne mišice. Kako? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13116526 (13258) m0LN4r
»

Fitnesiranje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12222586 (20559) egonk
»

ŠVZ v srednji šoli

Oddelek: Šola
334262 (3406) Uporabnik_2
»

Pridobivanje Mišične mase??? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23037622 (28027) CleanPower

Več podobnih tem