» »

kako najhitreje ubiti psa..

kako najhitreje ubiti psa..

1 2
3
4

Lion29 ::

mikena je izjavil:

Menda da pomaga, če se močno naparfumaš. Ta vonj odbija pse in zagotovo ne bo ugriznil v tisti predel, kjer si pred tem močno špricnil z nekim deodorantom :D


lol... ja itaq... problem je tudi, ker te nikamor ne bo ugriznila tudi nobena "muca"
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Netrunner ::

Isotropic je izjavil:

M-XXXX je izjavil:

je pa odvisno od primera do primera .. od psa do psa in seveda od človeka do človeka .. sem videl posnetke ko je ruski specialc lastoročno pobil tri dobrmane brez orožja ... samo nismo vsi rusi :)

Hehe, pomoje je tukaj podatek o rusu dokaj nepomemben>:D

brez kaksnega noza ni sanse, da bi jih fental, sploh pa, ce bi bili razjarjeni (in vsi naenkrat)


svoje čase je krožil posnetek po netu .. sam sem ga pred leti dobil dol preko KAZAA .... je šlo pa nekako tako .. psi niso bili vsi na kupu .. ampak eden za drugim .. prvega je zagrabil že v zraku .. nevem al mu je čeljust zlomil ali tilnik, tako da je bil pes takoj onesposobljen .. drugega je tudi nekako zgrabil in istočasno tretjega z nogo odbil al kaj jst vem kako .. ne spomem se .. vem pa da je bil tipo v stilu Zangief-a iz streetfighterja :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Keyser Soze ::

Tac20 je izjavil:

Nej nekdo potrdi ali pa ovrže če se kaj spozna. Recimo če nosiš s seboj manjši nož, s katerim psa v primeru, da te napade zabodeš tolkokrat dokler te le ta ne spusti, si lahko v tem primeru tožen ali kaj podobnega, bi bilo kaznivo poškodovati psa, oz ubiti z nožem?

Recimo to se mi zdi kar izvedljiva opcija, kako pokončati psa če že govorimo kako bi ga najhitreje ubil, nek manjši nož maš vedno lahko s seboj na sprehodu.

Še vedno sanjarite o nožih?

Mali pipec ne bo naredil večje škode. Če ne drugega boš dodatno izpostavil roko z nožem in pes bo sigurno planil direktno nanjo. Ostal boš brez noža in na koncu še brez glave.

Da ne rečem, da bo bolj revno vse skup tudi če ti ga uspe zabost. Pes bo v tistem momentu totalno "napumpan", poln adrenalina, kar pomeni, da bo rana imela minimalen efekt na njegove sposobnosti. Če bo padel dol, bo padel šele potem, ko bo končal z napadom in se bo že umiril.
Plus, tudi uporaba noža zahteva določeno znanje oz. trening, saj brez tega bolj ogrožaš sebe, kot napadalca.

Kanister spreja je idealna zadevščina. Je kompaktna zadeva, narejena tako, da težko poškoduješ samega sebe in zahteva malo vaje, da ga znaš hitro uporabiti. Tudi če ga imaš v roki in te za njo zagrabi pes, obstaja velika možnost da preluknja kanister, kar pomeni, da bo dobil v gobec dobršno dozo solzilca, niti ni nujno da ga direktno popršiš. Že hlapi ponavadi dajo dovolj velik "šok efekt", da pridobiš par sekuknd. Resno.

Kdor ima težave s psi oz. jih pričakuje, naj pozabi na ročno samoobrambo, pipce, palice, ipd. Sprej ali potencialno elektronski odganjalci psov. Ti naj bi tudi delovali. Po izjavah vaditelja psov je pomagal že veliko ljudem s tem gadgetom. Sam ne poznam tega dovolj dobro, niti ne vem kakšen efekt ima na psa, ko je ta v afektu (napadu).
OM, F, G!

donfilipo ::

Solzivec je izgleda res kar kul varianta, spada pa vseeno med samoobrambo. Ampak obstajajo tudi tako imenovani 'dog repellenti', ki naj bi pse odbijali psihološko vnaprej. Pes misli, da gre na podlagi vonja za neko nevarno - nagravžno stvar in se predmetov, ali ljudi, ki so s tem pošpricani ogiblje. To je preventiva. Zdaj koliko deluje, je pa drugo vprašanje. Če se vas začnejo ogibati vsi vključno z ljubico, kljub razprti denarnici, psi pa ne, potem je jasno, da so vas podaljšali v oslovskih ušesih:)) No in ker po drugi strani, pri nas menda ostro varstvo potrošnikov, take natege ponavadi preprečuje, ni čudno da teh sprejev ni. Ali pa, še nismo jemali, ker smo še na prehodu iz socializma v fevdalizem. To me predvsem zanima. Je kdo kdaj v USA kaj takega preizkusil????
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

donfilipo ::

Treba je da vsaj mladi nadebudni razmišljate moderno. Stari anarhisti tik pred matildo ne bomo:)

Torej:
-Če vas obišče predsednik države, ni lepo, če se derete: Fifi, to je fuj, fuj to Fifi. Psa je treba takrat ukleniti:)
-Ker pa je pes še bolj živahen kot sapiens, je zelo praktično, da vnaprej zaščitite reči, za katere hočete, da jih pusti pri miru.
In tu je tak sprej (če deluje) potencialni prodajni hit. Bumf z glavo v zid???
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

darkolord ::

Mali pipec ne bo naredil večje škode.
Mali pipec tudi čisto lepo poškoduje vitalne organe.

Če ne drugega boš dodatno izpostavil roko z nožem in pes bo sigurno planil direktno nanjo.
Če ni posebej izurjen za to, pes ne ve točno, kaj je nož in ne bo kar planil nanj.

Pes bo v tistem momentu totalno "napumpan", poln adrenalina, kar pomeni, da bo rana imela minimalen efekt na njegove sposobnosti.
Čisto odvisno, kam bi ga zabodel - za kratek čas bi verjetno bilo tako, kot si rekel, potem pa ne več - če npr. ne more več dobro dihati, mu tudi gora adrenalina ne pomaga...

Keyser Soze ::

darkolord je izjavil:

Mali pipec tudi čisto lepo poškoduje vitalne organe.

Ja, kakšnemu pudlju ali pa čivavi. Kakšnemu ovčarju ali pit bullu boš ti malo morgen storil kakšno omembe vredno poškodbo z malim nožkom. ČE boš sploh imel dovolj sreče, da ga boš zadel na pravo mesto, mimo kosti in skozi mišice.

darkolord je izjavil:

Če ni posebej izurjen za to, pes ne ve točno, kaj je nož in ne bo kar planil nanj.

Če boš ti molil proti njemu nož, bo prva stvar, ki bo med tabo in njim nož. Največja verjetnost je, da bo planil direktno na roko, glede na to, da jih boš uporabljal kot ščit za telo oz. glavo. Ne vem kakšno obrambno stanco ponavadi zavzameš ti, ampak nihče, ki se brani ponavadi ne drži rok ob telesu, temveč pred sabo, da lahko odbije napad oz. zaščiti vitalne dele telesa pred večjimi poškodbami. Večina obrambnih ran se ponavadi nahaja na rokah.

darkolord je izjavil:

Čisto odvisno, kam bi ga zabodel - za kratek čas bi verjetno bilo tako, kot si rekel, potem pa ne več - če npr. ne more več dobro dihati, mu tudi gora adrenalina ne pomaga...

Ja čisto odvisno kam bi ga zabodel. Še bolj odvisno če bi ga SPLOH zabodel. Tlele je tolk čejeve, da je bolj verjetno, da si ti Chuck Norris, kot pa da uspeš proti neki mrcini z pipcem, ki ti ga policaj spregleda.

P.S.: Pa itak vsi vemo, da ti nisi Chuck, ker on bi to rešil z roundhouse kickom, ne pa z malim pipcem. On si s pipcem zjutraj čisti ušesni kanal.
OM, F, G!

Dman ::

realistično gledano je varianta, da te pes ugrizne ponovljica 1x 5 ali še več let, zato je veliko večja verjetnost, da takrat ko boš rabil, spreja ne boš mel s seboj. Ali pa da bo nekje vžepu in ne boš dovolj hitro reagiral, ker vseeno najbrž nisi v stalni pripravljnosti vsakič, kok gre mimo kak pes.

Tako, da je po mojem najbolj ključno, kako odreagiraš na psa, ki teče proti tebi - verjetno, da se spraviš v najbolj varovalno pozo in če je to mogoče, da probaš deflektirati prvi nalet. V vsakem primeru te potem šavsne in dokler z glavo otepa silovito levo desno ne boš nikoli zadel očesa. Ko se pa malo umiri, si pa najbrž že čisto v šoku, tako da vprašanje, ali se boš sposoben fokusirati na to, da mu zadaš kak neugoden udarec, v oko, uho, trebuh...

Mislim, da je bolj ključno, kaj narediš, če si mimoidoči, ko pes napade nekoga. Najbrž lahko ravno ti storiš največ za črtev, če se vključiš, ker imaš malo več rakcijskega časa in lahko poiščeš kako palico, kamen in onesposobiš žival. Do vode boš težko prišel, kot rečeno pipsa ali pica gotovo nimaš s seboj, takkrat ko je to potrebno, tako da z golimi rokami najbrž tudi ne bi upal na pitbula.

jest10 ::

Ja, kakšnemu pudlju ali pa čivavi. Kakšnemu ovčarju ali pit bullu boš ti malo morgen storil kakšno omembe vredno poškodbo z malim nožkom. ČE boš sploh imel dovolj sreče, da ga boš zadel na pravo mesto, mimo kosti in skozi mišice.

Zate ne vem, samo jaz bi s pipcem šaril po glavi in vratu. Z zabadanjem v trup itak da pri večji pasmi ne boš naredil kakšne večje škode.

Tear_DR0P ::

vsi ki sajate o klanju psov z noži - pejte si kupit kak kos govejega ali svinjskega mesa s kožo in poskusite :D
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Daliborg ::

strup je v majhnih flaskah.

Ze res da se znajo mansji psi hitreje ustrasti, vendar ce je pa napadalen cucek ga je tezje zadeti kot pa vecjega. Imam izkusnje z cuckom terier in konkretnim psom , mesanckom. Cucek me je ugriznil v meca in pobegnil preden sem lahko reagiral. Z vecjim psam sem imel vec srece, ko je skocil vame ( ciljal je glavo/vrat), sem refleksno obrnil telo na levo, stegnil desnico in mu prilimal pest okoli oci/vrat (glava). Presran sem bil seveda, vendar je po pestici pes se 2x cudno zalajal, rep med noge dal in mi kazal rit ter gledal postrani. Izgubil sem strah pred psi , in sem mnenja da bi ga premikastil in se boril proti njemu do konca :P
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_

Vajenc ::

Človek je močnejši od psa zaradi možganov s katerimi znamo uprabljati palce, nože, spreje ... Kar koli od tega nam lahko pride prav za obrambo pred psom. Če vidiš sumljivega psa je smotrno vnaprej pogledati za kak kandelaber, drevo ali kakšno drugo visoko zadevo kamor pes ne more. Zelo dobro je, če lahko psa zagrabiš za zadnje noge, kot je to uspelo mamci na zgornjrm posnetku. V tem položaju bi ga moral povprečen moški z lahkoto parkrat centifugalno udariti ob tla ali drevo. Psi imajo tudi zelo občutljiv smrček, zato je teoretično bolje brcniti v smrček, kot v jajca. Mene pes še ni ugriznil. Ko sem bil še otrok, me je pred podivjanim sosedovim šarplanincem rešil babičin mešanec, pred kratkim pa sem moral splezati na kandelaber. Opazil sem tudi, da sem na sprehodu s svojim otrokom dosti bolj suveren glede psov, saj takrat ponavadi ne razmišljam, da bo pes ugriznil mene in mi skrb za otroka daje še dodatno moč in odločnost.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

darkolord ::

Če boš ti molil proti njemu nož, bo prva stvar, ki bo med tabo in njim nož.
Tle je predpostavljeno, da te že grize v eno okončino (npr. roko), nož bi pa uporabil s prosto roko.

inferno666 ::

Par let nazaj je pitbul napadel eno žensko v enem salonu. Stric ga je brcnil kot je mogel, tako da je pes poletel par metrov. Potem je napadel še njega, ampak ga je spet brcnil. Potem je pes pobegnil stran. je pa bil stric nogometaš svoj čas.

Tako da če mate močne noge, je močna brca lahko dovolj.

Baje če te pes napade, moraš pustit da te ugrizne. Najbolj v roko, s katero ne pišeš (manj močno roko). Z drugo ga potem onesposobiš. Stisneš za vrat in se na njega uležeš. Oz. usedeš. Samo da ga onesposobiš. Potem ti pa že pride kdo pomagat, oz. počakaš na policijo.

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Tear_DR0P je izjavil:

vsi ki sajate o klanju psov z noži - pejte si kupit kak kos govejega ali svinjskega mesa s kožo in poskusite :D

Jaz pol prašiča (ja, dejansko pol) v 15 minutah dam iz kože, pa ne bo en nož v obrambi zarezal par 10 cm?

Tac20 ::

Seveda je bilo mišljeno da te v eno roko pes ugrizne z drugo ga pa z nožem, ne pa karkoli drugega. Če nek poklopni nož z dolžino rezila, kot je široka dlan ne bo naredil škode, ko ga razjarjenmu psu zapičiš v vrat, potem pa tudi ne vem :)

Spock83 ::

En znanec je vzel pitbula iz zavetišča in ima same probleme z njim. Parkrat ga je šavsnil in njegovega kolega je celo enkrat za roko stisnil in ni spuščal. Psa je prijel za jajca in ga dvignil, da je visel. Še vedno ni spustil roke!?!

mihec87 ::

Pitbul ima narejeno tako da ko zagrizne se mu čeljust nekako zaskoči al neki v tem stilu in dejansko more odtrgat kos stran..

Vajenc ::

mihec87 je izjavil:

Pitbul ima narejeno tako da ko zagrizne se mu čeljust nekako zaskoči al neki v tem stilu in dejansko more odtrgat kos stran..

Stara vraža, ki ne drži.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

mihec87 ::

Se posipam,dejansko nisem bil čist sigurn v to no zdj vem..

Lion29 ::

pitbul kot pasma ni nic bolj popadljiv kot recimo nemski ovcar... med najbolj napadalne pse stejemo med drugim ciuaue in celo skotske ovcarje... vsaj tako sem nekje zasledil...

in to da je odraslega psa iz zavetisca prpelju (ko ne pozna njegovega backgrounda) sicer pohvalno, a tiskantno in je treba to vzeti v zakup
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Vajenc ::

Lion29 je izjavil:

pitbul kot pasma ni nic bolj popadljiv kot recimo nemski ovcar... med najbolj napadalne pse stejemo med drugim ciuaue in celo skotske ovcarje... vsaj tako sem nekje zasledil...
in to da je odraslega psa iz zavetisca prpelju (ko ne pozna njegovega backgrounda) sicer pohvalno, a tiskantno in je treba to vzeti v zakup

Pitbull je genetsko prirejen za boj. Nemški ovčar pa je genetsko prirejen za čuvanje živine. Zaradi teh predispzicij imajo pitbulli zelo močan ugriz, močne in odzivne mišice ter visok prag bolečine. Zaradi teh lastnosti so napadi pitbullov in podobnih bojnih pasem bolj nevarni od ovčarjevih. In kolikor sem jaz slišal, je največ zabeleženih napadov od Zlatih Prinašalcev, zakar gre zasluga razširjenosti pasme in ne značajskim lastnostim.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Lion29 ::

se strinjam, da so pitbulli bolj nevarni, zaradi fizicnih predispozicij...po raziskavah, kar sem jaz bral, pa naj bi bila urbana legenda to, da naj bi bili to bolj napadalni psi
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Netrunner ::

a se je že prišlo do odgovora tega topica? "kako najhitreje ubiti psa.." ??
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Tear_DR0P ::

M-XXXX - če ti z nožem za dajanje prašiča hodiš po cesti, bi blo treba odstranit tebe, ne pa psov :D

poskuste klat kos mesa s takšnim nožem, kakršnega nosite v žepu
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

M-XXXX ::

Point is: če mate nož bo že rezal, tud če ni metrska mačeta:D

Vajenc ::

Lion29 je izjavil:

se strinjam, da so pitbulli bolj nevarni, zaradi fizicnih predispozicij...po raziskavah, kar sem jaz bral, pa naj bi bila urbana legenda to, da naj bi bili to bolj napadalni psi

Sej ne, da bi bili bolj napadalni. Pes je pes, kdaj in koga bo ugriznil ne moreš vedeti z gotovostjo. Kakšen bo rezultat ugriza je pa bolj predvidljivo. Čivava te težko ubije, po napadu pitbulla pa težko fašeš samo en šiv.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Tear_DR0P ::

Point is

če vam uspe psa zabost s pipcemiz žepa med tem, ko vam on trga levo roko, ste carji - ne glede na to da je mxxx že probal odret mrtvega prašiča
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

M-XXXX ::

Tear_DR0P je izjavil:

Point is

če vam uspe psa zabost s pipcemiz žepa med tem, ko vam on trga levo roko, ste carji - ne glede na to da je mxxx že probal odret mrtvega prašiča

Čakaj, potem ti je vseeno ali se znajdeš v situaciji kjer te pes trga za levo roko, z desno pesto ga pa tolčeš ali karkoli že delaš z njo, ali pa se znajdeš v situaciji, kjer te pes trga za levo roko v desni roki, za držiš nož z 5cm dolgim rezilom? Verjemi še tako skrhan nož bo zarezal v meso in verjemi, da ga boš lahko konkretno porezal in če ne boš nož spustil iz roke bo po parih potegih vsak pes spustil...

jest10 ::

Tear_DR0P je izjavil:

Point is

če vam uspe psa zabost s pipcemiz žepa med tem, ko vam on trga levo roko, ste carji - ne glede na to da je mxxx že probal odret mrtvega prašiča

Je pa le nekaj razlike med mrcvarjenjem zrezka na deski in udarcu s pipcem v smrtnem strahu. Še najbolj top šraufnciger bo prav lepo prebil kožo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jest10 ()

Spock83 ::

No jaz se psa preprosto ne bojim. Nekako jih razumem in pravilno odregiram, ko jih srečam. Sem se večkrat s čefurji (stanje duha) stepel kot s psi.

darkolord ::

Spock83 je izjavil:

No jaz se psa preprosto ne bojim. Nekako jih razumem in pravilno odregiram, ko jih srečam. Sem se večkrat s čefurji (stanje duha) stepel kot s psi.


Vsakomur je jasno, da je daleč najboljša rešitev to, da se napadu psa izogneš. Vedno pa to ni mogoče - psom se lahko na primer čisto enostavno strga in nekoga napadejo brez razloga. V takih primerih je sigurno bolje, da imaš prej vsaj malo premišljeno "taktiko"...

#000000 ::

Tear_DR0P ::

Še najbolj top šraufnciger bo prav lepo prebil kožo

ja - sam ko ti z ene roke visi 40 kil mesa, ki te premetava kot coto, obstaja velika možnost da bo to tvoja koža

hočem vam samo povedat da ne bit heroji s pipci v žepu, ker jih ob napadu psa ne boste vzel iz žepa, odprl in uspešno zarinli v psa v nekem doglednem času - če boste pa okrog nosli nek uporaben nož, potem ste pa vi nevarni na ulici in bi vas bilo treba zapret prej kot psa. uporabljajte solzivce za obrambo

aja - pa bodite aktivni pri uvedbi pasjih parkov v svojem mestu - to so ograjeni parki za sprehode psov - izven teh parkov pa naj se ljudem vzame letno plačo, če pes ni na povodcu - potem še spreja ne boste rabli
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

M-XXXX ::

ja - sam ko ti z ene roke visi 40 kil mesa, ki te premetava kot coto, obstaja velika možnost da bo to tvoja koža

Daj no daj, en pes da te bo premetaval... Kolk pa misliš, da en pes "dvigne"? 300kil?:D Narediva poiskus: primi človeka za roko in ga probaj premetavat (pa si parkrat močnejši kot pes) in boš videl kako boš klavrno pogorel pri premetavanju. Pravzaprav nekega normalnega človeka ne boš niti približno premetaval gor pa dol, pa ga bo pes? In če maš en nožek, ali pa karkoli da je vsaj približno ostro bo glava od psa vsaj približno na istem mestu- to je na mestu kjer te drži za roko (v našem primeru) in samo hitro zabadaš... Če ga ne boš v prvo zadel ga boš pa v drugo, tretje ko ga pa imaš enkrat zapičenega pa samo potegneš in zarežeš. Da se vrneva k poiskusu: daj osebi v roko alkoholca in ga primi za roko ter mehtaj gor in dol, tačas pa te naj "napadena" oseba poskuša z desnico porisati po roki. Po 10 sekundah poglej kako porisano imaš roko. Pa pes ne more niti približno tako hitro izmenjavati smer vlečenja in "porivanja" kot lahko ti delaš to z roko. In če imaš tako veliko preganjavico pred psi boš pa že en nožičeš okol prenašal, ki na hitro skoči iz ročaja:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: M-XXXX ()

WarpedGone ::

Na tale optimistična izvajanja glede samoobrambe lahko le pripomnem, da je pesimist le optimist z izkušnjami.
Zbogom in hvala za vse ribe

M-XXXX ::

WarpedGone je izjavil:

Na tale optimistična izvajanja glede samoobrambe lahko le pripomnem, da je pesimist le optimist z izkušnjami.

Ravno v tej temi maš par posnetkov:

Če pa tega cucka nebi recimo zadel z enim nožem al pa šraufencigerjem potem pa najbolje, da se kar pod vlak vržeš. Saj te bo slej kot prej en avto zbil na prehodu, po štengah ne boš ravnotežja ujel,... vstavi po želji...!

WarpedGone ::

Ni problem cucek ampak ti, kot napadena in ogrožena oseba. Očitno še nisi doživel pravega šoka, ko kontrolo nad tabo prevzamejo mali možgani in hrbtenjača.

Njima se niti ne sanja o kakšnih šraufencigerjih ali nožih ali francozih in v kateri (desni ali levi) nogavici jih nosiš s sabo.
Zbogom in hvala za vse ribe

thramos ::

Se jim pa veliko sanja o prijemanju najbližje ostre stvari in divjem udrihanju z njo, z močjo katero si v treznem stanju ne predstavljajo ...

Tear_DR0P ::

da je pesimist le optimist z izkušnjami

na žalost imaš prav - sicer sem se že obranil psa, ampak nikoli z nožem, sem pa enkrat uporabil kolo, ko se je rotvajler zagnal name med kolesarjenjem :D pa obrambne reakcije so bile vedno zelo nagonske
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

M-XXXX ::

Ni problem cucek ampak ti, kot napadena in ogrožena oseba. Očitno še nisi doživel pravega šoka, ko kontrolo nad tabo prevzamejo mali možgani in hrbtenjača.

Verjemi da bos v tistem trenutku vec kot dobro znal uporabit vsako orozje, ki ga bos imel. Nagon po prezivetju je zelo mocna stvar.

Lion29 ::

M-XXXX je izjavil:

Ni problem cucek ampak ti, kot napadena in ogrožena oseba. Očitno še nisi doživel pravega šoka, ko kontrolo nad tabo prevzamejo mali možgani in hrbtenjača.

Verjemi da bos v tistem trenutku vec kot dobro znal uporabit vsako orozje, ki ga bos imel. Nagon po prezivetju je zelo mocna stvar.



haha, bericevic se z dildi ni uspel ubranit :)
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

DeeCoy ::

no, najprej bom povedu, da sm se ob tehleh dgovorih nameju, tok ko že doug ne..
Drgač pa mislm, da če psa res urnk brcneš v trebuh al pa glavo, te nebo več zlepa ugriznil.. Okrog noža.. tut to bi bla rešitev, sam to je pol že kurac, ko maš roko čist obgrizeno..

Drgač pa zaenkrat še nimam izkušenj z napadi, oz. s psi se zelo dobro razumem, takoj vidiš kdaj ti bo ps kaj nardiv.. Edin ko sm biu mali, sm mu štoru po posodi s hrano, pa me je po licu ugriznu.. sam se ne spounem več, mama mi je povedla =)

Vajenc ::

haha, bericevic se z dildi ni uspel ubranit

Proti trem bullmastifom nima šans niti medved z vsemi svojimi kremplji.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Keyser Soze ::

No vidš. Pa še to, da te napade več psov naenkrat. Sprej all the way. Pa sam špricaš vsepovprek.

Al pa Benelli M4 (rajši napišem, da mi ne bo kakšen trigger happy moderator spet brisal posta >:D).
OM, F, G!

dzinks63 ::

Proti trem bullmastifom nima šans niti medved z vsemi svojimi kremplji.


Medvedov je več vrst, kakšen mali medvedek res ne, en pravi medo pa ko ga odalami, je pa cucek v cnockdownu in razparan od šuba.

gendale ::

Vajenc je izjavil:

haha, bericevic se z dildi ni uspel ubranit

Proti trem bullmastifom nima šans niti medved z vsemi svojimi kremplji.

haha, 700kg medved (grizli, polarni medved) proti 3x 60kg psu
seveda nima šans ker se mu psi še približat ne upajo

Vajenc ::

gendale je izjavil:

Vajenc je izjavil:

haha, bericevic se z dildi ni uspel ubranit

Proti trem bullmastifom nima šans niti medved z vsemi svojimi kremplji.

haha, 700kg medved (grizli, polarni medved) proti 3x 60kg psu
seveda nima šans ker se mu psi še približat ne upajo

Naši medvedi imajo nekje do 200kg, toliko imajo pa tudi trije bullmastifi. Kužki imajo še tri močne čeljusti proti eni medvedji ;p
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

flood ::

proti res jeznemu psu, recimo kakšnemu močnejše sorte, kot je bilmastif
pomaga samo pištola, seveda, če ga ne zadeneš v glavo si nasrkal

gendale ::

Vajenc je izjavil:

gendale je izjavil:

Vajenc je izjavil:

haha, bericevic se z dildi ni uspel ubranit

Proti trem bullmastifom nima šans niti medved z vsemi svojimi kremplji.

haha, 700kg medved (grizli, polarni medved) proti 3x 60kg psu
seveda nima šans ker se mu psi še približat ne upajo

Naši medvedi imajo nekje do 200kg, toliko imajo pa tudi trije bullmastifi. Kužki imajo še tri močne čeljusti proti eni medvedji ;p

samo ne moreš primerjat naših pusi medvedov proti trem bulmastifom
če že primerjaš enega močnejših psov, ga primerjaj proti kakim večjim medvedom
velikega grizlija/polarnega medveda pa 3 bulmastifi ne premagajo :)
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprej proti psom (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
879980 (7363) WizzardOfOZ
»

Kako se braniti pred psi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9614702 (9008) Vice
»

Zaščita ljudi pred psi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37955353 (45200) Massacra
»

majhni ljudje z velikimi psi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
17451656 (47679) BRBR
»

Pasji teror (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1389297 (5326) Utk

Več podobnih tem