» »

Uničen avto, uničen ponos

Uničen avto, uničen ponos

1
2
3

Meizu ::

Da ste mu plačali tistih 50EUR je bila velika napaka. Kar direkt bi mu moral zagrozit s prijavo na policijo.

bluefish ::

Hja, sedaj je že prepozno.


Me pa res še vedno zanima, kje ste v trenutku poškodovanja vozila stali vi.

T-h-o-r ::

skrivali so se za svojimi deklicami >:D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

urli ::

Imeli ste pač smolo in naleteli na primitivca z očitno polno ritjo denarja. Če vam je poškodoval avto in vas namenoma zaparkiral, potem je verjetno še pričakoval, da boste poškodbe ugotovili in da vas bo še bolj podjebaval. Po moje mu boste največ slabe volje naredili, če mu boste na avto/fasado bloka/parkirišče "vgravirali" kratico MB (ali kaj bolj anonimnega) za spominček... ali pa pač pozabi na ta dogodek navsezadnje si si sam kriv, ker si parkiral tam, kjer ne bi smel. S policijo se jaz ne bi ukvarjal vsaj ne v tem primeru, ker je že prepozno...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: urli ()

donfilipo ::

Morda je za policijo res na žalost pozno. In take zadeve se često skrijejo v gori nujnih opravil, ki jih policija komaj obdela. Tak je pač svet. Ampak včasih domišljija pomaga:) Če imaš veze, na isto parkirišče pripelji buldožer z napisom NIMATE TABLE!

Pa da potem vidimo junaka:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

BlueRunner ::

Namesto, da bi človek naslednjič bolje vedel kaj mu je storiti, se predlagajo neka maščevanja in delanje škode... Ali smo res tako nizko padli, da se moramo iti oko za oko?

Jebiga... za nazaj je enostavno reči kaj bi bila dobra izbira. Človek v situaciji pač ne odreagira vedno na najboljši način, ampak na napakah se učimo. Ali pa vprašamo koga tretjega, kaj bi bilo dobro storiti. Za naprej pa je eskaliranje spora in povzročanje škode iz čiste škodoželjnosti, preprosto nesprejmljivo. Kakor, da bo OP-ov avto kaj manj poškodovan, če se bo storilcu naredilo še škodo.

Sosed, krava, crkniti... saj vemo kako gre to.

barakus ::

Ali ti lahko kdo teži, če parkiraš na parking pa nikjer ni pregrade ali table? Kako veš kaj je zaseben parking in kaj javen?

BlueRunner ::

Ali imaš pravico poškodovati tujo lastnino, če jo je nekdo poškodoval tvojo?

Vprašanje se je glasilo, kaj storiti naslednjič. Tukaj pa nekateri razlagajo/razlagate kaj naj človek stori tem človeku. Kakor, da bo to vrnilo 50EUR in popravilo škodo na avtu. Razen tega, da si torej želite, da bi še sosedu crknila krava fentali kravo, ker je vaša zbolela. Hvala lepa za takšne pametne ideje.

Zgodovina sprememb…

Dami ::

barakus je izjavil:

Ali ti lahko kdo teži, če parkiraš na parking pa nikjer ni pregrade ali table? Kako veš kaj je zaseben parking in kaj javen?

Edino po čemer se je parkirišče ločilo od 100% javnega so ble številke na vsakem mestu. En mi je tudi rekel, da bi moralo biti tisto parkirno mesto, ki je dejansko tvoje zemljišče obkroženo z rumeno. Je to res, al je kaj podobnega? Kako lahko more biti označena podlaga med javnim mestom in pa da je površina tvoja kot dovoz pred lastno hišo?
Je pa danes kolega rekel, da je par m stran en list "ne parkiraj". Vsekakor pa nič takega :)

Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Bananovec ::

barakus je izjavil:

Ali ti lahko kdo teži, če parkiraš na parking pa nikjer ni pregrade ali table? Kako veš kaj je zaseben parking in kaj javen?

To me spomni na primer, ko te ob polnoči pride ropat en đanki. Ti ga zasačiš, a ga vseeno ne smeš poškodovati pa čeprav ima v rokah tvoje 3 zlate palice.

Swiwer ::

Ja zdaj je kar je. Kaj bi blo zdaj za narest ne vem ampak jaz osebno ne bi nikoli dal 50 EUR tipu zato ker mi zagrozi. Do tistega trenutka bi se probal zmenit, po tem pa bi z njim pogovor zakljucil in poklical policijo in povedal da je tip zelo agresiven in da grozi ter izsiljuje. Bi si upal stavit da te policaji ne bi kaznovali ampak bi ti zastonj omogocili odhod s parkirisca.

Zato ker si mu tako enostavno dal 50 EUR je tip tak kot je.

kuglvinkl ::

A je blo že rečeno, kje točno so je to zgodilo?
Your focus determines your reallity

Blinder ::

Ja najbolje, da si bomo zdaj sami pisali prometne znake (list "ne parkiraj")
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

darkolord ::

Zakaj točno bi blo pa za policijo zdaj prepozno?

ZdravkoČolič ::

Sicer nism brov cele teme. Avto maš kasko, popravi prek tega. Policija ne bo tuki nič naredila, ker nimaš priče. Uzem enga kolega sabo pa mu zrežta gume in streho (če je platnena). Tak človek si zasluži samo to. Jst bi se mu še poscav v avto.

MrBrdo ::

Vandalizem ne spada pod navadni kasko (e.g. parkirišče).
MrBrdo

RunoTheDog ::

BlueRunner je izjavil:

... Ali smo res tako nizko padli, da se moramo iti oko za oko?


V tem primeru se zdi oko za oko edina prava stvar. Takšni ljudje kar kličejo po par vzgojnih.
Vsakdo bi pomislil, kako takemu človeku vrniti milo za drago.

tsh2 ::

jaz bi v takem primeru odnehal, ker nimam živcev za takele stvari. ampak avtorju pa predlagam, da naj proba zjebat tega modela če se mu da, bo bolje za svet. :) magar mu popiši bajto če se drugega ne da. še bolje pa bi bilo da bi ponovili akcijo in posneli s kamero in dali na youtube da bi se mi malo smejali. pa še dokaz bi imeli, ker brez trdnega dokaza in neodvisnih prič se na policiji ne da veliko narediti ,kot je že warpedone napisal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tsh2 ()

Mehmed ::

BlueRunner je izjavil:

Kakor, da bo to vrnilo 50EUR in popravilo škodo na avtu. Razen tega, da si torej želite, da bi še sosedu crknila krava fentali kravo, ker je vaša zbolela. Hvala lepa za takšne pametne ideje.

Mja sam njegova krava ni sama od sebe zbolela. :D

Wasted ::

Malce primitivno ampak če gre za uničen ponos - lahko še vedno greš nazaj in mu vrneš uslugo, mogoče celo trikratno, še prerežeš gume, v tank namečeš mivko, pa še kaj bi se dal ... domišljija dela čudeže (6)
When I'm done there will be nothing left of you...

ZdravkoČolič ::

MrBrdo je izjavil:

Vandalizem ne spada pod navadni kasko (e.g. parkirišče).


Pred slabim letom sem meu na avtu, čez noč za dobrga jurja škode (neznan storilec). Zavarovan je kasko pri triglavu. Poklicov sm polcijo (za zapisnik), šel do cenilca na z. triglav, ta je ocenu škodo in napisov poročilo, s tem poročilom sm šov na servis in vse je krila zavarovalnica. To spada pod objestnost, ne govori neki na pamet če ne veš.

paper ::

Sej ne morem verjet Dami ...

poweroff ::

Vsekakor na policijo. Ne se pa lagat glede noža... priče so pa kolegi, ne?
sudo poweroff

Super Sonic ::

Dami, to gre za zeleno zgradbo? http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...

Po opisu sodeč gre za lastnika te zgradbe, on je imel takrat točno tak avtomobil in take daljše lase. Tista zgradba je napol na črno narejena, zato so banke večino blokirale izdajo kreditov, kjer so pravniki izdali negativno mnenje (govorim na pamet; v načrtu je bila 8 stanovanjska zgradba, on pa je naredl 14 stanovanjsko) za določena stanovanja.

Oglasov za stanovanje več ne najdem, zna biti, da je vse prodal ali pa da se je sam vselil ;P (ker leto dni nazaj je imel še okoli 8 neprodani stanovanj po ceni +350k EUR).

Sicer pa ja, parkiral si na privat parkingu. V tem primeru se klin s klinom zbija.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Dami ::

Super Sonic je izjavil:

Dami, to gre za zeleno zgradbo? http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
Sicer pa ja, parkiral si na privat parkingu. V tem primeru se klin s klinom zbija.

To je to ja, sicer je mel zaj kratke lase.
Glede parkinga še pa vedno ne vem kako je. Lahko je njegovo, kot recimo so kake ceste, ki vodijo do nekaterih hiš, ampak je sama cesta na posesti nekoga drugega pa se lahk gor vozi kdor hoče.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Super Sonic ::

Ob nakupu tistega stanovanja tam, si dobil še dva parkirna mesta v last. Če se pravilno spomnim, so vsa parkirna mesta vpisana v zemljiško knjigo, s svojo številko parcele (no vsaj tako je govoril takrat).

Pošli mu inšpekcijo (če je to točno ta tip). Sicer pa, glede nato, da so stanovanja prazna in da se ta nikjer več ne oglašujejo, je že nekaj moralo biti.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

ZdravkoČolič ::

Kje na temu linku vidte njegovo sliko?

System ::

Oprosti ampak, da meni reče, da mu moram plačati 50€, da umakne avto ma srečo, če samo pokličem policijo. Sploh pa ko slišim, da vam je grozil...
Ko pa si videl kaj ti je storil z avtom pa mu tožba ne uide. Res po napisanem se ga zgleda bojiš. Nič zdaj je kar je... prijavi ga.

Keyser Soze ::

Gremo en dan kolektivno tja parkirat? Bi moral vrata na novo poličat, ker so že prav grdo zdrsana okoli kljuke. :D
OM, F, G!

Dami ::

Zdaj vem kaj bi moral narediti, vendar je itak prepozno. Sem se odločil da ne bom dal prijave (kaj šele kake tožbe), ker nima smisla. Dokazat vandalizma ne morem, prič da sn mu dal keš nimam (na sosede ne morm računat, kolega sta bla zunaj pa tudi če bi bla zraven je to še vedno samo naša beseda prot njegovi) in zgolj da bi njemu sranje delal (še to vprasanje), sebi pa potne stroške k bi se mogu vozit v LJ na morebitne obravnave... nein danke. Pozabit vse skup pa upat, da bo kdaj naletel na kakega k se mu ne bo zdelo problem ga lotit :) Lock pls.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Budboy ::

Ko boš naslednič v lj. poklič 515team...če boš mel frko.:P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Budboy ()

Binji ::

Dami je izjavil:

Zdaj vem kaj bi moral narediti, vendar je itak prepozno. Sem se odločil da ne bom dal prijave (kaj šele kake tožbe), ker nima smisla. Dokazat vandalizma ne morem, prič da sn mu dal keš nimam (na sosede ne morm računat, kolega sta bla zunaj pa tudi če bi bla zraven je to še vedno samo naša beseda prot njegovi) in zgolj da bi njemu sranje delal (še to vprasanje), sebi pa potne stroške k bi se mogu vozit v LJ na morebitne obravnave... nein danke. Pozabit vse skup pa upat, da bo kdaj naletel na kakega k se mu ne bo zdelo problem ga lotit :) Lock pls.

Zakaj pa da bi bila njegova beseda kaj več vredna? Prič imaš več, če se bo še pred kako uradno osebo usajal bo pa itak še precej na verodostojnosti izgubil.
Res ne vem zakaj bi kar pustil, da gredo grožnje in še nastala škoda brez posledic skozi.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Glodko ::

Samo res ne razumem tega (ali pa sem še premlad). Model te je ponižal pred kolegi, ti na hinavski način speljal 50 Eur in ti še avto sesul, ki ne bo nikoli več tak tudi če ga nekdo poklepa (tudi če zato ne rabiš nič plačat). Tvoj odziv pa je da ne boš naredil nič. Na denar boš pozabil (me zanima če bi ga, če bi živel od podpore), popraskan avto boš tiho prenašal vsak dan, vpliv med kolegi pa ti je padel na absolutno nulo (če ne še nižje). Imaš družino? Kdo pri vas nosi hlače?

Tudi če ne boš ničesar storil (kar ni prav) začni resno delat na svoji samozavesti.

koyotee ::

tako je. dokler mu nekdo ne bo dal lekcije bo nadaljeval s svojim početjem. mogoče boš tako komu prihranil težave. če ne pa daj še meni 50eur pa ti ne bom niti poškodoval avta, te zaparkiral ali izsiljeval. pojdi do konca!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Slo-One ::

Daj no malo samo-spoštovanja do sebe imejte ljudje. Ne bit zdaj oni klasični nerdi iz televizije, ko mu gorila vse bek vzame on pa niti mu ne reče. Na policijo.

urli ::

Tvoje dejanje je bilo vsekakor egoistično in arogantno (če so bila parkirna mesta oštevilčena). Sicer ti ne bi preveč solil pameti, ker sem tudi sam občasno tak :D Da si mu moral plačati 50EUR je čisto pošteno! Če bi imel sam v lasti kakšen blok, bi ti tudi pošteno zatežel. Povzročitev škode na avtu pa niti pod razno ni bila upravičena (razen mogoče, če voziš kakšne stare gare). Če ti porajsa malo boljši avto, je škode takoj za tisoč EUR+ (barvanje + izgubljena cena pri prodaji, ker je bil avto barvan) in v tem primeru bi se mu sam zagotovo maščeval. Sicer se ne bi zaletaval kot kak bedak in se mu poskusil maščevati za vsako ceno in čimprej. Najprej bi poravnal račun za popravilo avtomobila ter se oglasil pri njemu. Zahteval bi, da mi poravna račun (denar izključno na roke, časa bi mu dal kak dan, dva, ker je tip očitno itak poln denarja) in če ne bi hotel bi mu lepo razložil, da se mu to verjetno najbolj SPLAČA. To bi bila tudi edina grožnja (mogoče bi bila še ta odveč). Če ne bi hotel plačati bi mu takoj, ko bi se mi ponudila priložnost (ali pa bi za to nekomu plačal) popacal fasado, s par litri olja zamastil parkirišče, porajsal avto ali kaj podobnega ampak to, kot sem že omenil izključno, če bi mi na avtu naredil veliko škode (1000EUR+), na 50EUR (čisto pošteno plačilo za to kar si storil) bi itak pozabil, škoda časa, denarja in živcev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: urli ()

koyotee ::

daj zamisli se malo kaj si napisal
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Mehmed ::

urli je izjavil:

na 50EUR (čisto pošteno plačilo za to kar si storil)

Am sej to ni bla kazen (za katero itak ni pristojen dat) ampak izsiljevanje, da se mu umakne.

Pa ne se tok spravljat na njega. Zeznu se je podobno kot folk, ki si sposod denar pa potem placuje 500% obresti, ko jih ustrahujejo.
Vejo da jih ropajo v bistvu, ampak se ne spravijo prijavit, ker se cutijo krive ker so se sami spravli v to situacijo. V tem primeru slaba vest, ker je vedu da ne bi smel tm parkirat, na drugi strani pa sila podjeten bully. Vsaj ves od kje mu kes za bajto.

krho ::

Dami ima 1,5 leta star avto, če se ne motim.. Tako, da ja praktično nov avto..
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Dami ::

krho je izjavil:

Dami ima 1,5 leta star avto, če se ne motim.. Tako, da ja praktično nov avto..

Ne, imam 9 mescov star avto ki je bil v garazi. Bil sem pa z 6let staro cordobo ki je bla že poklapna pa prelakirana tokrat da sn nehal štet :) In kot sn ze napisal, po trenutnem trendu bom rise enkrat pač zravn parkinga uveljavlal, brisalce pa pokrov bom pač iz žepa kril kr zavarovalnica ne bo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Double_J ::

Sej jasno, da ga ne bo prijavil, če ne bi to storil že na samem mestu. Odprl je pač temo na slo-tech in to je ta ukrep.;)
Dve šivanki...

BlueRunner ::

koyotee je izjavil:

daj zamisli se malo kaj si napisal

Napisal je relativno dober recept kako dobiti zastonj prevoz do policijske postaje, razgovor, slikanje, jemanje prstnih odtisov, pogovor s preiskovalnim sodnikom in, z nekaj "sreče", kazensko ovadbo + odškodninsko tožbo.

Zgodovina sprememb…

strictom ::

Iz prve ko je začel pametovat mu zagroziš s policijo. Moglo bi povečini primerov zaležt.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

koyotee ::

BlueRunner je izjavil:

koyotee je izjavil:

daj zamisli se malo kaj si napisal

Napisal je relativno dober recept kako dobiti zastonj prevoz do policijske postaje, razgovor, slikanje, jemanje prstnih odtisov, pogovor s preiskovalnim sodnikom in, z nekaj "sreče", kazensko ovadbo + odškodninsko tožbo.


aja, a to bo potem tut uredu ""Da si mu moral plačati 50EUR je čisto pošteno! Če bi imel sam v lasti kakšen blok, bi ti tudi pošteno zatežel. Povzročitev škode na avtu pa niti pod razno ni bila upravičena (razen mogoče, če voziš kakšne stare gare)""

tale ni nič boljši, kot un, ki je dejanje storil. Zakaj bi bilo 50€ "čisto pošteno"? In star avto NE opravičuje morebitnega poškodovanja le tega
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

MarkookraM ::

Veš kje stanuje, veš kateri je njegov avto...idi ponoči tja pa mu ga razbij.

Oh kako necivilizirano kajne? Ker pametni odnehajo norci vladajo svetu. Taki ljudje razumejo samo batine, pa še teh so vajeni.

BlueRunner ::

koyotee je izjavil:

BlueRunner je izjavil:

koyotee je izjavil:

daj zamisli se malo kaj si napisal

Napisal je relativno dober recept kako dobiti zastonj prevoz do policijske postaje, razgovor, slikanje, jemanje prstnih odtisov, pogovor s preiskovalnim sodnikom in, z nekaj "sreče", kazensko ovadbo + odškodninsko tožbo.


aja, a to bo potem tut uredu ""Da si mu moral plačati 50EUR je čisto pošteno! Če bi imel sam v lasti kakšen blok, bi ti tudi pošteno zatežel. Povzročitev škode na avtu pa niti pod razno ni bila upravičena (razen mogoče, če voziš kakšne stare gare)""

Ej koyotee.. saj se s teboj strinjam in niti pod razno nimam takšnega mnenja, kot si mi ga kar od nekje pripisal.

Kar je model(ka) pred teboj predlagal(a) glede maščevanja je recept za to, da sam končaš na sodišču namesto tisti, ki ti je že itak naredil sranje.

Za nazaj pač več ne moreš spremeniti tega, kar se je zgodilo. Lahko se samo kaj naučiš (npr. če hoče kdo od tebe keš na roko, je policija dobra opcija).

Za naprej pa je maščevanje najslabša varianta od vseh možnih. Kaj hitro se ti lahko zgodi, da boš kasiral točno tisto, kar bi moral kasirati idiot, ki je zgodbo začel. Na žalost pa sodnika ne bo niti najmanj zanimalo kdo je začel, ampak samo kaj je maščevanje "obsegalo".

koyotee ::

aja še to, avto je uničen, ponos pa niti ni videti da bi bil
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

urli ::

Mogoče moj "recept" res ni bil najprimernejši glede na dejstvo, da je na tem forumu nadpovprečno visoka koncentracija geekov...

Budboy ::

tle je velik unih geekov k so blede kože, močni so pa tok da bi gore premikal...ampak sam na forumih. v real lifu bi pa isto kakico spustil k bi jim kdo začel sikat.

Drekcpekc ::

Jao... Da bi meni samo pipnil avto. Pa nimam nek ''spimpan'' ali modificiran avto, da bi imel neko hudo sentimentalno vrednost...Že sam občutek, da ti je oskrunil lastnino, privatno stvar. V isti minuti bi šel nazaj do njega, potem pa... >:D
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nesreča na parkirišču (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Na cesti
35569882 (42424) imagodei
»

Ko te nekdo zaparkira (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13123940 (20425) ginekk
»

parkiranje na privatnem parkingu

Oddelek: Loža
318826 (7922) fikus_
»

Cenilec prepričan v svoj prav (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
8618807 (15424) D3m

Parkiranje tujih vozil na zasebnem parkirišču (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13638263 (33913) Gandalfar

Več podobnih tem