Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z dlančnikom iPaq 3630
Problemi z dlančnikom iPaq 3630
Muflon1 ::
Torej dlančnik mi potem ko se je nanj namestil nov sistem (2.14) ne gre mimo zaslona Allign screen (poklikam vse kote in nato mi še kar naprej gor meče ta zaslon za allign screen). Je kdo že imel podobne probleme? Dobil sem tudi ves software za flashat dlančnika Multi TTY in BIN datoteko od človeka ki ima identičen dlančnik vendar meni pred flashanjem javi napako da ne more flashat da naj nardim cold reset do bo mel dost placa v ramu za flashat. Tud po resetu ne gre.
Hvala za pomoč!
p.s.
Aja če namestim starejši sistem gor s tem ne rešim problema ampak se zatakne na istem zaslonu. Torej menim da je možno le da ali je kakšna napaka v Firmwareu (P1.07) ali pa je problem z Touch Screenom.
Hvala za pomoč!
p.s.
Aja če namestim starejši sistem gor s tem ne rešim problema ampak se zatakne na istem zaslonu. Torej menim da je možno le da ali je kakšna napaka v Firmwareu (P1.07) ali pa je problem z Touch Screenom.
- spremenilo: Muflon1 ()
pramarko ::
Amm.. zajebano... A si že probal stikalo za cold reset držat malo dlje časa (10s)? To ti zadevo postavi bolj ali manj na začetek. A bi se dalo zmenit, da mi pošlješ to verzijo (sej je to ppc2002, ne)? Bi ti bil zelo hvaležen
pramarko ::
Amm... ne morem uploadat tvojega roma, ker nimam usb kabla. Samo serial cradle. Sem probaval dobit na netu še kakšen program, ki bi mi omogočal to kar preko serial porta, pa nisem našel. Če ima oni kolega ki ti je zadevo poslal še prog. za upload preko serial kabla, bi se priporočal.
ToniT ::
Meni se je isto zgodilo pri Everexu (star model z Win Ce 2.0) in je šel touch screen po gobe - moral sem kupiti nov dlančnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123543 (32369) | Kunte |
» | HP LaserJet 2015n - težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 732 (675) | Šimpanz |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9114 (7195) | sith |
» | iPhone: v Franciji izbran Orange (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6801 (6801) | Gandalfar |
» | Playstation 3 degradiran, bo Sony to preživel?Oddelek: Novice / Konzole | 6010 (4683) | tiborrr |