Forum » Pomoč in nasveti » Kako do slike na TV s pomočjo TVTool-a????
Kako do slike na TV s pomočjo TVTool-a????
megane ::
Imam GF4 Ti 4200 z čipom Conexant CX25871 za TV-Out. TV-Out lahko brez problemov izberem v gonilnikih kartice vse dela brezhibno
in na TV-ju je brezhibna slika z izjemo črnih robov ker slika ni čez cel ekran.
Medtem ko z TVTool programom nikakor ne morem slike na TV. TVTool pravilno prepozna TV čip na kartici
in v njem izberem Dual-View, Fullscreen, PAL format ter resolucijo 800x600 nato vklopim TV Mode in se slika prikaže samo na monitorju medtem ko je na TV ekranu tema.
Zanima me kaj delam narobe, če je kdo vešč v tem naj mi prosim razloži postopek.
Verzija TVTool-a je 6.5.2
Hvala za vašo pomoč!!!
in na TV-ju je brezhibna slika z izjemo črnih robov ker slika ni čez cel ekran.
Medtem ko z TVTool programom nikakor ne morem slike na TV. TVTool pravilno prepozna TV čip na kartici
in v njem izberem Dual-View, Fullscreen, PAL format ter resolucijo 800x600 nato vklopim TV Mode in se slika prikaže samo na monitorju medtem ko je na TV ekranu tema.
Zanima me kaj delam narobe, če je kdo vešč v tem naj mi prosim razloži postopek.
Verzija TVTool-a je 6.5.2
Hvala za vašo pomoč!!!
Matek ::
V čem pa je fora da bi rad TV-Tool, če ti nastavitev iz gonilnikov dela tako dobro?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
megane ::
Zaradi črnih robov okoli slike ker, naj bi s TVTool-om lahko to popravil in bi slika bila čez cel ekran!!
SanSan ::
Nalozi si nove detonatore. Od 40 naprej vsebujejo Nviev 2.0, pri katerem imas moznost nastavit sliko cez celi ekran. Dela ful dobro.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia-tv out problemOddelek: Zvok in slika | 1221 (1104) | Big Poppa |
» | Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?Oddelek: Pomoč in nasveti | 903 (823) | franc3e |
» | Podnapisi. A zna kdo to zadevo rešit?Oddelek: Zvok in slika | 2385 (1969) | Anazor |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6224 (5129) | bbobst |
» | TV out in geforce mx in ostaliOddelek: Zvok in slika | 1282 (1076) | Filo |