» »

Kateri 46" TV kupiti?

Kateri 46" TV kupiti?

MBString ::

Zdravo!

Zanima me kateri televizor z diagonal 117 cm je trenutno best buy, po VAŠIH IZKUŠNJAH, za do 1500€. Od priključkov so mi važni predvsem osnovni, hdmi,usb nič posebnega, važna mi je predvsem ostra slika, da so žive barve in dober kontrast, da je slika solidna tudi pri gledanju običajnih digitalnih tv kanalov in da je po možnosti še 200Hz?

Sprašujem, ker se ne morem odločit saj je izbira precejšnja in ker po obisku nekaterih trgovim, sedaj vem še manj kot prej, ker ti vsak prodajalec vsiljuje svoje mnenje. Nekdo blazno hvali plazme, drugi spet lcd-je, tretji led tv-je, eden to firmo drugi spet drugo firmo... Poleg tega pa je predstavitev tv-jev v trgovinah na zelo slabem nivoju, saj na nekaterih predvajajo HD in blueray filme, na drugih pa prvi kanal nacionalne televizije in še to preko antene :/ Tako, da res ne moreš objektivno ocenit, kateri je dober tv in kateri ne.

HardFu ::

Ce imas do 1.5k na voljo potem je #1 po mojem tale Panasonicova plasma na mimovrste. Tudi sam kupujem nov TV in clanek v zadnjem Jokerju (ter nekaj raziskovanja na lastno pest) sta me prepricala v superiornost tegale TVja.

Ce na vsak nacin zelis rajsi LCD, potem vzemi kaksno Sony Bravio (spet poudarjam, da so tole priporocila na podlagi lastnega raziskovanja, omenjenih televizorjev si ne lastim)

Lahko pa pocakas pa ti v roku kaksnega meseca napisem review prvega :)
http://codeable.io

Leks ::

Od LCDjev priporočam SONY ali PHILIPS, od PHILIPSa si poglej model 46PFL7605H

mamomu ::

LG 50PK350 ( predvaja divx, mkv,... ), za samo 730euro!
V servisnem menuju še vklopite THX in ste na konju!
Je pa res, da za 1500 dobiš že LG 60PK550!! ( e, to pa je prava velikost :) )
mamomu j....!

MBString ::

Hvala za predloge! Sem se odličil, da kupim lcd, glede na to, da bi bil televizor v zelo svetlem prostoru, za kar plazme baje niso primerne, saj se bolje obnesejo v temnih prostorih. 50" ali več bi blo super samo večji kot 47" ne gre več v omaro :S zato bom kar pri tej velikosti ostal ;D

Mislim, da bom izbral med tema dvema:

http://www.akcija.si/izdelek/81126/LED-...
in
http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/...

Trenutno se bolj nagibam k philipsu, kateri je boljša izbira po vašem mnenju?

mamomu ::

Ej, pol pa kupi raje to: Samsung LE-46C750 3D 1.439,00!!

ali pa LG 47LD750 949,00EUR
mamomu j....!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mamomu ()

MBString ::

Sem se vseeno odločil kar za tole 50" panasonicovo plazmo, ki mi jo je priporočil HardPhuck. Smo malo zmodificirali omaro pa bo šla noter :D Sem videl v harvey normanu slabšo različico tega tv-ja, P50X20E se mi zdi in je bila že tam slika odlična, tako da sem že naročil na mimovrste. Edina težava pa je, da je nikjer nimajo na zalogi in se bom pomoje še precej načakal preden jo bom dobil:/

MBString ::

Ali kdo pozna kakšno trgovino, kjer imajo plazmo Panasonic TX-P50G20E na zalogi oz. da je dobavni rok kar se da kratek? Ker jih nikjer več nimajo, na mimovrste me že dva tedna "nategujejo" pred kratkim pa sem še dobil mail da je predvideni rok dobave šele 22.6, pa še to ni 100%8-O. Ne vem kaj je s temi tv-ji, da jih je tak problem dobavit, saj gre za letošnji model. Končno se za nekaj odločim potem pa se tega ne da dobit :|

Hardstyle ::

Pojdi v bigbang pa naj preverijo zalogo. Če bodo našli kak model blizu tebe potem leti sam po njo drugače pa bodo oni brezplačno dostavli do najbližje poslovalnice.

MBString ::

Od mimovrste sem dobil mail, da je predvidena dobava tega televizorja šele 21.7???? A je res tako dober ta televizor(http://www.mimovrste.com/artikel/135016..., da se mi splača čakat do takrat, oziroma še več po mojem občutku? Mi lahko kdo priporoči kaj podobnega za podobno ceno?

Drugič bom pa še enkrat premislil preden kaj naročim prek mimovrste, televizor sem naročil že konec maja, pa še vedno čakam:| Na njihovi strani pa piše, da je dobavni rok za ta televizor predvidoma 1 teden!?!?! Katastrofa!

neki4 ::

nevem zakaj toliko denarja, ker lahko za skoraj pol manj dobiš čisto solidno zadevo.

syti ::

zdravo!
zanima me kateri je trenutno najbolši televizor(diagonala 46) v rangu do 700€?

impre ::

Tudi mene to zanima ker zdaj je pa že čas da nekaj nabavim...
Še vedno pa ne vem ali bi plazmo(potem od 50" naprej) ali 46",47" lcd...:|Mam kar svetel prostor.

BlueX ::

Če greš na LCD, LED vzemi Samsung, ali sony (RAJE SAMSUNG ker predvaja vse vsebine z kateregakoli diska ali, usbja, ne glede na format) Sony ima le nekoliko slabše panele. LG, PHILIPS to je pa bl druga klasa TVjov. Če kaj spremljaš avstrijo nemčijo boš videl LG, PHILIPS NO WAY ti ne bojo priporočal.

fpbs ::

Jaz ti svetujem ,da si malo ogledaš po trgovinah. Tudi sam kupujem nov TV. Verjetno se bom odločil za LG, ker se mi zdi, da za najmanj denarja največ nudi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961174995 (399366) antonija
»

Plazma, LCD električna poraba (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10654635 (43431) mojbrat
»

Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10069323 (55455) seljo
»

Lcd sony ali plasma panasonic (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
16973218 (67053) mamomu
»

Nakup novega televizorja

Oddelek: Kaj kupiti
142862 (2311) smarty

Več podobnih tem