Forum » Sedem umetnosti » Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Nikec3 ::
@Nikec dragi nikec če ga gledamo kot morilca.... ubil je emiliota pa krazy 8 tut če mu nč nebi hotla sta si ta dva zalužla umret, tuco si je tut zaslužu umret, jane je ena narkomanka ki si zasluži umret da u gusu sploh ne govrim. nedolžne žrtve sta tuki bla gale pa mike.
OK, ta stavek je definitivno zrel za psihiatra. Ne pozabi še na 15 (ali nekaj takega) žrtev v zaporu. Dejstvo je, da je Walt množični morilec.
zej nevem glede tebe sam... družina zmeraj pride pred vsem ostalim :D
Ne, ne pride. Skrbi me tudi kaj misliš z okrepljeno besedo.
če bi tvoj fotr dilu al pa kirga ubil, kaj bi naredu? bi ga takoj policiji prijavu al bi se prej probu z njim pogovrit (zej če boš slučajn reku da ti je oče umru si pač predstavli da bi to bla mama al pa sestra al pa neki)
To so sicer že malo težka vprašanja, ampak, če bi moj foter dilal, ter ubil nekaj 5 ljudi, bi takoj poklical policijo in upal, da ga ne vidim nikoli več.
walt je pokazu svojo moralnost ko je požru svoj ego in hotel dati ves svoj denar za hankovo življenje čeprav bi ga ta potem do konca življenja zapru v zapor.
Moralnost pokažeš, da ne ubijaš. Ne da ubiješ 20 ljudi, potem pa si moralen ker za eno osebo nočeš, da umre. Vem da je to serija, ampak ko poslušam take nebuloze, me postane strah v kakšni družbi živim. Verjemi, da družino postavljajo na prvo mesto mehiški karteli, pa tudi italijanska mafija. Postavljanje družine na prvo mesto, pred neko osnovno moralo, ni normalno, in me nihče ne bo prepričal obratno.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
Limona ::
ja sej no to kar walt dela res ni normlano :P
sam jz iz njegovga vidika govorim, pa naglas v družbi si tak nebi upala povedat vsega tega naglas. sam vsejen to kar walt počne počnejo mehiški karteli pa italjanska mafija zato ker majo radi dnar, ne pa zato ker bi njihova družina trpela, walt se je u to spustil zaradi družine :P
sam tak waltu je usejen blo žal za usako smrt ki jo je povzročil, hank recimo ni mel problema z tem da bi jessija walt poknu.
tak nevem no kot sm rekla edin res nedolžen tuki je tist mejhn fantek... drugi so usi isto pobijal pa drogo preprodajal tak kot walt :)
sej pravim walt je itak vedu da bo umru pa da nima kaj za zgubit, ker ga tut vest nebi dolg pekla če bi potem umru, ni pa pobijal nekih nedolžnih ljudi, use ko je pospravu so bli slabi kot on al pa še slabši :)
sam jz iz njegovga vidika govorim, pa naglas v družbi si tak nebi upala povedat vsega tega naglas. sam vsejen to kar walt počne počnejo mehiški karteli pa italjanska mafija zato ker majo radi dnar, ne pa zato ker bi njihova družina trpela, walt se je u to spustil zaradi družine :P
sam tak waltu je usejen blo žal za usako smrt ki jo je povzročil, hank recimo ni mel problema z tem da bi jessija walt poknu.
tak nevem no kot sm rekla edin res nedolžen tuki je tist mejhn fantek... drugi so usi isto pobijal pa drogo preprodajal tak kot walt :)
sej pravim walt je itak vedu da bo umru pa da nima kaj za zgubit, ker ga tut vest nebi dolg pekla če bi potem umru, ni pa pobijal nekih nedolžnih ljudi, use ko je pospravu so bli slabi kot on al pa še slabši :)
Mesar ::
Nikec3> Postavljanje družine na prvo mesto, pred neko osnovno moralo, ni normalno, in me nihče ne bo prepričal obratno.
A ni to izbira, odločitev posameznika? Če ni normalno zakaj potem toliko ljudi postavlja družino pred osnovno moralo? Kaj je potem takem za tebe merilo normalnosti?
Nikec3> Verjemi, da družino postavljajo na prvo mesto mehiški karteli, pa tudi italijanska mafija.
Kot tudi čisto navadni ljudje.
A ni to izbira, odločitev posameznika? Če ni normalno zakaj potem toliko ljudi postavlja družino pred osnovno moralo? Kaj je potem takem za tebe merilo normalnosti?
Nikec3> Verjemi, da družino postavljajo na prvo mesto mehiški karteli, pa tudi italijanska mafija.
Your turn to burn!
Mogoče je normalno, ni pa moralno.
Ja, sej. Kot naprimer Rajko Janša in Janez Janša, ali pa družina Jankovič. Ko koristi družine pretehtajo moralne osnove civilizacije. To ni dobro.
ZaphodBB ::
@Nikec dragi nikec če ga gledamo kot morilca.... ubil je emiliota pa krazy 8 tut če mu nč nebi hotla sta si ta dva zalužla umret, tuco si je tut zaslužu umret, jane je ena narkomanka ki si zasluži umret da u gusu sploh ne govrim. nedolžne žrtve sta tuki bla gale pa mike.
OK, ta stavek je definitivno zrel za psihiatra. Ne pozabi še na 15 (ali nekaj takega) žrtev v zaporu. Dejstvo je, da je Walt množični morilec.
zej nevem glede tebe sam... družina zmeraj pride pred vsem ostalim :D
Ne, ne pride. Skrbi me tudi kaj misliš z okrepljeno besedo.
če bi tvoj fotr dilu al pa kirga ubil, kaj bi naredu? bi ga takoj policiji prijavu al bi se prej probu z njim pogovrit (zej če boš slučajn reku da ti je oče umru si pač predstavli da bi to bla mama al pa sestra al pa neki)
To so sicer že malo težka vprašanja, ampak, če bi moj foter dilal, ter ubil nekaj 5 ljudi, bi takoj poklical policijo in upal, da ga ne vidim nikoli več.
walt je pokazu svojo moralnost ko je požru svoj ego in hotel dati ves svoj denar za hankovo življenje čeprav bi ga ta potem do konca življenja zapru v zapor.
Moralnost pokažeš, da ne ubijaš. Ne da ubiješ 20 ljudi, potem pa si moralen ker za eno osebo nočeš, da umre. Vem da je to serija, ampak ko poslušam take nebuloze, me postane strah v kakšni družbi živim. Verjemi, da družino postavljajo na prvo mesto mehiški karteli, pa tudi italijanska mafija. Postavljanje družine na prvo mesto, pred neko osnovno moralo, ni normalno, in me nihče ne bo prepričal obratno.
Bi ti kurac. Isto je govoril Walter, pa Skylar tudi. Edini, ki je imel kanček hrbtenice je bil Hank. Pa še on je imel dovolj okostnjakov po omarah, da bi ga lahko označili za etičnega.
V tej seriji ni nedolžnih žrtev. Razen unega mulota z mopedom.
Bi ti kurac.
Bi. Ravnal bi podobno kot Hank. Verjemi, da sem zelo trmast, ko pride do morale. Najbolj nemoralna stvar, ki sem jo v življenju storil je downloadanje Breaking Bad.
Ah, na tega sem že čisto pozabil. Lahko dodamo na seznam žrtev, za katere je vsaj posredno kriv Walt. In tudi če ni nedolžnih žrtev, še to ne pomeni, da jih lahko Walt kar ubije. Oziroma jih lahko, samo ne mi pravit, da je to moralno.
VaeVictis ::
Bi ti kurac.
Bi. Ravnal bi podobno kot Hank. Verjemi, da sem zelo trmast, ko pride do morale. Najbolj nemoralna stvar, ki sem jo v življenju storil je downloadanje Breaking Bad.
Ah, na tega sem že čisto pozabil. Lahko dodamo na seznam žrtev, za katere je vsaj posredno kriv Walt. In tudi če ni nedolžnih žrtev, še to ne pomeni, da jih lahko Walt kar ubije. Oziroma jih lahko, samo ne mi pravit, da je to moralno.
Če se bi sicer sedaj male norca delali bi lahko rekli, da se začne z downloadanjem, konča pa kot Walter White.
Morala je lepa stvar, dokler je vse lepo in prav!
Ko enkrat pride do težkih problemov in ekstremno težkih odločitev se šele pokaže, če je oseba do konca moralna ali ne!
Upam pa sicer, da ne bo nikomur nikoli tega v praksi izkusiti!
Če se bi sicer sedaj male norca delali bi lahko rekli, da se začne z downloadanjem, konča pa kot Walter White.
Če tej verziji odvzamemo karikiranje, se skoraj povsem strinjam. Bomo videli
Limona ::
-.-
walter: skyler, where is the rest of the money?!
skyler: i gave it to ted
walter: ROFL
walter: skyler, where is the rest of the money?!
skyler: i gave it to ted
walter: ROFL
Outcast ::
Uf ker del!!!
Skyler je res trapasto tole izvedla, verjetno jo nič lepega ne čaka, Walt se je z izročitvijo Holly pomoje kr odpovedal familiji (family or no). Vsaj Skyler, če že otrokom ne...
Res me zanima kam je šel...
Skyler je res trapasto tole izvedla, verjetno jo nič lepega ne čaka, Walt se je z izročitvijo Holly pomoje kr odpovedal familiji (family or no). Vsaj Skyler, če že otrokom ne...
Res me zanima kam je šel...
Sej zato; če bo hotu 'počistit' stvari, prov daleč ni šel verjetno. Ker z familijo bi jo verjetno pobrisal out of country, tko pa...
Smurf ::
Se ena vrhunska epizoda.
Hank in Gomez sta pricakovano izgubila bitko.
Walter se zrtvuje za druzina, vrnitev Holly je logicna in edina moznost, saj hoce druzino obdrzati skupaj. Dokoncno je spoznal, da ni vrnitve nazaj v trenutku, ko pokaze jokajoco Skylar in Flynna s strahom na obrazu.
Trenutno se nagibam h koncu, da bo Marie naredila samomor. Walt resi Jesseja pred naciji, ta pa ga ustreli. No mozno tudi, da ga bo usrelila Marie ali pa Flynn, skratka dvomim, da bo prezivel.
Hank in Gomez sta pricakovano izgubila bitko.
Walter se zrtvuje za druzina, vrnitev Holly je logicna in edina moznost, saj hoce druzino obdrzati skupaj. Dokoncno je spoznal, da ni vrnitve nazaj v trenutku, ko pokaze jokajoco Skylar in Flynna s strahom na obrazu.
Trenutno se nagibam h koncu, da bo Marie naredila samomor. Walt resi Jesseja pred naciji, ta pa ga ustreli. No mozno tudi, da ga bo usrelila Marie ali pa Flynn, skratka dvomim, da bo prezivel.
Gladi ::
Sej zato; če bo hotu 'počistit' stvari, prov daleč ni šel verjetno. Ker z familijo bi jo verjetno pobrisal out of country, tko pa...
Verjetno se odgovor skriva kar v imenu nasledne epizode( Granite State).
The "Granite State" is New Hampshire, where Walt's fake ID says he is from. ("Live Free or Die")
ZaphodBB ::
Bi ti kurac.
Ti misliš, da si moralen. Jaz pa pravim, da si hinavec.
Kar se pa morale tiče. Hank se tebi zdi moralna oseba in zato je ok, da laže in izkorišča ljudi? Aja on je cop in je to njegova dolžnost? Ravno tako kot je Walt šef narko kartela in je njegova dolžnost, da pomori konkurenco oz. sovražnike.
V BB pač gledalci gledamo dve vzporedni kulturi. V eni veljajo zakoni sodobne, visoko civilizirane družbe. V drugi veljajo starodavni zakoni moči in časti. Večino časa ti dve družbi živita ločeno, čeprav na istem geografskem prostoru. Mi pa imamo priložnost opazovati dogajanje na stičišču teh kultur.
Verjetno se odgovor skriva kar v imenu nasledne epizode( Granite State).
The "Granite State" is New Hampshire, where Walt's fake ID says he is from. ("Live Free or Die")
Jap, čist možno!
xxxul ::
Smurf ::
IMO bo imel Walt pred svojim koncem se osebno spoznanje do kam je prilezel in bo nato sel Jesseja resevat.
Ceprav bi osebo preferiral, da gre stran with big badass fire.
Ceprav bi osebo preferiral, da gre stran with big badass fire.
Ti misliš, da si moralen. Jaz pa pravim, da si hinavec.
Kar se pa morale tiče. Hank se tebi zdi moralna oseba in zato je ok, da laže in izkorišča ljudi? Aja on je cop in je to njegova dolžnost? Ravno tako kot je Walt šef narko kartela in je njegova dolžnost, da pomori konkurenco oz. sovražnike.
Hankove laži enačiš z umorom okrog 25 ljudi, ter nešteto posrednih žrtev zaradi drog?
Prej ni bilo normalno zdaj je mogoče normalno ni pa moralno? Je odgovorno?
Sicer pa... odgovor na drugo vprašanje.
Your turn to burn!
Prej ni bilo normalno zdaj je mogoče normalno ni pa moralno? Je odgovorno?
Sicer pa... odgovor na drugo vprašanje.
Hvala za to. Se povsem strinjam z Bryanom Cranstonom. Ljudje, ki delujejo in razmišljajo kot Walt, so povsem pod vplivom živalskih nagonov, ki jih nekateri uspešno zatiramo. Ne razmišljajo z glavo, ampak jih vodi nagon.
Uspešno zatirate? Verjetno dokler niso pritiski preveliki, potem pa se vdate ali pa je reakcija še hujša in še bolj živalska.
Povrh tega imajo različnih ljudje različne prioritete v igri pa imamo še kup drugih zadev kot je recimo občutek pripadnosti... zakaj misliš, da se je WW "boril" po svojih najboljših močeh za družino? Lahko bi spakiral s svojimi 80 milijoni in začel nekje novo življenje, ... ali pa kaj druga.
V bistvu si je sam skopal grob, najprej s tem ko se je odločil, da gre v Meth biznis, nato ga je še poglobil s svojo neodločnostjo, nekrvoločnostjo, ... ker je pustil za seboj kup prič in dokazov. Heisenberg je še vedno obremenjen z moralnostjo in načeli WW.
Povrh tega imajo različnih ljudje različne prioritete v igri pa imamo še kup drugih zadev kot je recimo občutek pripadnosti... zakaj misliš, da se je WW "boril" po svojih najboljših močeh za družino? Lahko bi spakiral s svojimi 80 milijoni in začel nekje novo življenje, ... ali pa kaj druga.
V bistvu si je sam skopal grob, najprej s tem ko se je odločil, da gre v Meth biznis, nato ga je še poglobil s svojo neodločnostjo, nekrvoločnostjo, ... ker je pustil za seboj kup prič in dokazov. Heisenberg je še vedno obremenjen z moralnostjo in načeli WW.
Your turn to burn!
FlyingBee ::
zanimivo kako nekaterim ljudjem niti 80 milijonov dolarjev ne pomeni rešitve oziroma je vse skupaj opomin na zla dejanja in nikakor ni vidt izhoda, seveda čas celi rane in bi čez nekaj časa marsikaj lahko naredil s tem ... fora pa je v tem, da malo je ljudi sposobnih tako naredit kot recimo uncle Jack, ki ga prizadane samo kar se njemu neposredno zgodi in je visoko sposoben, žal v negativnem smislu
WW je obremenjen z lasno dušo in zelo močno tudi z družino, človek je 50 let živel kot dobrodušen človek, zadnjih 17 let pa kot family man, kar mu je pri vsem kriminalu tudi pomagalo (prekriti) kot tudi škodilo, saj enostavno ni sposoben narediti načrtno zlo, le reševanje samega sebe na račun drugih je povsem nagonsko naredil
razpoloženje mu nenehno niha in po domače rečeno ni iz pravega test, edino kar je sposoben dobro premislit in načrtovat kar pa ni dovolj za njegove ambicije ... z neonaciji pa je bilo takoj jasno, da ji bo Walt še preplačal, jih je pa nujno rabil in ravno to je tisti glavni problem, ker vedno mastermind rabi še nekoga za izvedbo, le-tega ali skupino mora po določenem času pokončat, ker ali preveč vejo o njegovem poslu ali ga hočejo prevzet, tako da kdor bi se odločil z organiziranim kriminalom ukvarjat mora to v zakup vzet
kar se tiče 14. epizode pa je spet marsikaj nepojasnjenega predvsem pa nam da vedeti, da naj bo še tako vse finančno uspešno, ko pride do umora se vse konča in Hank se nam je gledalcem zasmilil, čeprav je sam rinil v težave (verjeno je vedel, da ima Walt podpora v obliki "true" kriminalcev) ... lahko še tako nekoga sovražiš pa ko pride do točke po kateri je vse konec, se premisliš ... razen seveda Jacka in Todda, ki sta najnevarnejša v celotni seriji
WW je obremenjen z lasno dušo in zelo močno tudi z družino, človek je 50 let živel kot dobrodušen človek, zadnjih 17 let pa kot family man, kar mu je pri vsem kriminalu tudi pomagalo (prekriti) kot tudi škodilo, saj enostavno ni sposoben narediti načrtno zlo, le reševanje samega sebe na račun drugih je povsem nagonsko naredil
razpoloženje mu nenehno niha in po domače rečeno ni iz pravega test, edino kar je sposoben dobro premislit in načrtovat kar pa ni dovolj za njegove ambicije ... z neonaciji pa je bilo takoj jasno, da ji bo Walt še preplačal, jih je pa nujno rabil in ravno to je tisti glavni problem, ker vedno mastermind rabi še nekoga za izvedbo, le-tega ali skupino mora po določenem času pokončat, ker ali preveč vejo o njegovem poslu ali ga hočejo prevzet, tako da kdor bi se odločil z organiziranim kriminalom ukvarjat mora to v zakup vzet
kar se tiče 14. epizode pa je spet marsikaj nepojasnjenega predvsem pa nam da vedeti, da naj bo še tako vse finančno uspešno, ko pride do umora se vse konča in Hank se nam je gledalcem zasmilil, čeprav je sam rinil v težave (verjeno je vedel, da ima Walt podpora v obliki "true" kriminalcev) ... lahko še tako nekoga sovražiš pa ko pride do točke po kateri je vse konec, se premisliš ... razen seveda Jacka in Todda, ki sta najnevarnejša v celotni seriji
zakaj misliš, da se je WW "boril" po svojih najboljših močeh za družino?
Po prvi sezoni ni družina pomenila nič več. Šlo se je samo za krepitev ega, družina pa je Waltu samemu koristila kot dober izgovori, da je lahko (sam sebi) opravičeval svoja dejanja.
Lion29 ::
Po prvi sezoni ni družina pomenila nič več. Šlo se je samo za krepitev ega, družina pa je Waltu samemu koristila kot dober izgovori, da je lahko (sam sebi) opravičeval svoja dejanja.
true dat
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
mihor ::
true dat
Ni res. Ego nima nič s tem. To, da je Walt nadaljeval z "delom" in širil svoj imperij je samo logična posledica prvotne izbire - da se je sploh začel ukvarjat s tem. Ko enkrat padeš v tak projekt, ne moreš več ven, ker preprosto ne gre tako zlahka in moraš it do konca.
Več o tem dobro piše v tem zanimivem članku: http://www.esquire.com/blogs/culture/ho...
lol...ego nima nic s tem? ma gledamo isto serijo? lol
Vrocipes ::
dobro...itak mu je druzina pomenila.... ampak ne v optiki njegovega "breaking bad"
Ni res. Ego nima nič s tem.
Ponovimo vajo:
Kot sem že rekel. Sam sebe je prepričeval, da dela za dobro družine, v resnici pa je vse kar je naredil spravilo družino v večjo nevarnost. Družina je Waltov klasični obrambni mehanizem, da lahko upraviči svoja dejanja.
Shegevara ::
Kakšna jajca zdaj serjete? Walterjev ego se začne tam nekje, ko prvič kontaktira Gussa, ko bi lahko vse zaključil. To je bila pa druga sezona.
Ves point prve sezone je, da Walt s kuhanjem pridobi tistih 700.000 dolarjev za njegovo familijo (kar spomnte se njegovega preračunavanja v avtu tik pred srečanjem s Tucom).
Ves point prve sezone je, da Walt s kuhanjem pridobi tistih 700.000 dolarjev za njegovo familijo (kar spomnte se njegovega preračunavanja v avtu tik pred srečanjem s Tucom).
Kakšna jajca zdaj serjete? Walterjev ego se začne tam nekje, ko prvič kontaktira Gussa, ko bi lahko vse zaključil. To je bila pa druga sezona.
Ja sej. V prvi sezoni se je šlo za familijo, vse dalje je krepitev ega. Mislim da se je njegov preobrat zgodil, ko sta šla z Skyler na zabavo (mislim da je bila zabava) k Waltovim bivšim kolegom, ki so vsi obogateli. Waltov ego tega ni prenesel in od takrat naprej je bila družina v drugem planu.
Morality is a luxury of poeple who are not forced to make deficult decisions
...so rekli američani in vrgli 2 atomski bombi na Japonsko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
FlyingBee ::
sicer pa ob vsej tej pameti mu ni padlo na pamet, da v hiši ni dobro imeti karkoli povezanega s Gusom in kemikom
echo ::
Ni bila familija v drugem planu, samo je bil ta plan dosežen in si je nove postavil. To je bolj požrešnost kot egoizem.
oo7 ::
Tega pa še nisem videl nikoli na Imdb
Ocena zadnjega dela Breaking bad Ozymandias 10/10 več kot 13.500 uporabnikov
http://www.imdb.com/title/tt2301451/
Ocena zadnjega dela Breaking bad Ozymandias 10/10 več kot 13.500 uporabnikov
http://www.imdb.com/title/tt2301451/
piromanček ::
lih pogledu...možno, da je to najboljša epizoda serije do zdaj
zadnji dve pa si bom pogledu eno za drugo
ni kej odlična serija in prav je, da se konča brez zavlačevanja v nedolged tako si bo prizlužila "kultni"
status še prej oz. si ga je že
zadnji dve pa si bom pogledu eno za drugo
ni kej odlična serija in prav je, da se konča brez zavlačevanja v nedolged tako si bo prizlužila "kultni"
status še prej oz. si ga je že
xxxul ::
In to je po tvoje nek argument? so za tvoje pojme mel očitno easy moral decision, pustijo da umre 500k ameriških vojakov + x100k japoncev, al pa 500k japoncev.
naj uganem, ti bi popolnoma moralno poslal svoje vojake v smrt?
serješ v obeh primerih (BB in WWII)...
Jaz lahko naštejem 40 močnih razlogov zakaj bi lahko dejali, da je Walter "good-guy" in Jesse "bad guy", ampak ne bom, ker je moje mnenje takšno, da ni v tej seriji popolnoma nič črno-belega ampak sami odtenki sive z izjemo kakšnega Hanka in Flyna.
hanka? cammon
Kaj pa je Hank naredil tako negativnega? Razen refence v tej sezoni, da mu je vseeno, če ustrelijo Pinkmana, je bil vedno zagrižen borec proti barabam.
In to je po tvoje nek argument? so za tvoje pojme mel očitno easy moral decision, pustijo da umre 500k ameriških vojakov + x100k japoncev, al pa 500k japoncev.
naj uganem, ti bi popolnoma moralno poslal svoje vojake v smrt?
serješ v obeh primerih (BB in WWII)...
OK, potem pa uporaba kemičnega orožja v Vietnamu. Ali tukaj tudi niso imeli izbire? Sicer se delno strinjam, da postane v vojni morala zelo bled pojem, a pri Waltu ni tak primer. On se je enostavno odločil, da je 80 milijonov vredno več od 25 (cirka) življenj.
hanka? cammon
Kaj pa je Hank naredil tako negativnega? Razen refence v tej sezoni, da mu je vseeno, če ustrelijo Pinkmana, je bil vedno zagrižen borec proti barabam.
V bistvu to kaže v splošnem njegov odnos do "kriminalcev", kako in koliko bi jih pripravljen žrtvovati za lastno kariero, koliko so človeška življenja (ne) pogrešljiva, ...
moralnost my ass.
Your turn to burn!
hanka? cammon
V bistvu to kaže v splošnem njegov odnos do "kriminalcev", kako in koliko bi jih pripravljen žrtvovati za lastno kariero, koliko so človeška življenja (ne) pogrešljiva, ...
moralnost my ass.
Ne vem no. Če bi gledal na svojo kariero, bi pustil Walta pri miru.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dexter (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Sedem umetnosti | 256607 (2790) | Invictus |
» | Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70297 (3046) | oo7 |
» | Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Sedem umetnosti | 75850 (5612) | Kurzweil |
» | El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10399 (6924) | IL_DIAVOLO |
» | Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Sedem umetnosti | 83791 (22026) | weasel |