Forum » Sedem umetnosti » Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
xxxul ::
Sicer pa Marie ve toliko kot ve Hank. Če Hank umre, gre Marie na DEA in pove vse ter jim preda nazaj Hankove škatle. Marie bo visoko na listi za trip to Belize če Hanka ubijejo oz. če ona to izve. Najbrž se Walt ne bi šel opravičevat. Ali pač?
Marie ma toliko dokazov kot Hank preden so sledil Waltu do $$$, se pravi nič, glih tolk da če da Walt svoje "priznanje" na DVD ven je HAnk Bad Guy; sploh ker je pobegnu (v Belize ;)
bzzero ::
Sicer pa Marie ve toliko kot ve Hank. Če Hank umre, gre Marie na DEA in pove vse ter jim preda nazaj Hankove škatle. Marie bo visoko na listi za trip to Belize če Hanka ubijejo oz. če ona to izve. Najbrž se Walt ne bi šel opravičevat. Ali pač?
Marie ma toliko dokazov kot Hank preden so sledil Waltu do $$$, se pravi nič, glih tolk da če da Walt svoje "priznanje" na DVD ven je HAnk Bad Guy; sploh ker je pobegnu (v Belize ;)
To samo v primeru, da Hank izgine brez sledu. Če bi se izvedelo da je mrtev, potem ni šans da DEA ne bi verjel v Hankovo nedolžnost. Agenti/policaji bi vedno prej verjeli svojim ljudem, sploh če bi Marie iskreno povedala točno kaj vse se je zgodilo.
FlyingBee ::
drugo je, da jim je Walt vreden milijone dolarjev, oni pa mirno po celi dolžini avta streljajo, Walt bi bil po vsej verjetnosti zadet, če bi to bilo RL
Hank je zelo blizu Walta na koncu in verjetno ga bo za talca vzel, kar je praktično super rešitev in edina v tem primeru, ima pa gromozansko srečo pri vseh obračunih, že tista nora brata bi ga pokončala, če so kaj resni
NightHawk ::
Walt pa ima samo tanek pleh za zaščito in je čudno, da ga niso preluknjali ja, ker gredo metki po celem avtu ne samo spredej.
mihor ::
sem si še enkrat ogledal zadnji obračun in mi je še bolj bedno, ker so nakazali, da je avto ovira za točo metkov, ampak da ni vsaj en košček zadel agenta, je pa porazno ... vsaj 3 "brzostrelke" so bile uperjene točno v njiju, s tem da ena od teh je zloglasna aa12
Čakaj, saj še ni konec firefighta, bomo v ponedeljek videli kako in kaj. :)
Sicer pa moram bit malo grammar-nazi in povedat, da izraz brzostrelka v vojaški terminologiji označuje kratkocevno avtomatsko orožje, ki uporablja pištolski naboj (npr. 9x19mm). Pa AA-12 ni brzostrelka ampak avtomatska šibrovka. :)
Shegevara ::
Iz preteklosti vemo na kako beden (butci bi rekli "srečen") način je Hank že preživel poskus njegovega umora v sceni z Mehičani, kjer je blo en kup streljanja in akcije, na konc pa nič, samo še ena bolnišnična drama.
Tako da ker je Hank preživel prve navale streljanja od strašanske bližine streljanja in se skril za avto bi bilo najprej neumno pričakovat, da potem ka bo pa kdo še zadel. Mislim, da bo Hank vzel Walta za talca ampak samo zato ker je bila scena strukturirana tako, da Hank zaradi nekega razloga ni hotel dokazat, da je policaj in je bila Toddova vojska v zmedi.
Ni nobene okoliščine, ki si jo lahko zmisle sam bog, da policaj proti barabam uporablja taktiko talcev, ampak ker Hank v tem primeru Nazijem ni policaj, se lahko zmisle prav to.
Tista "show me your badge" scena je bila preveč očitna. Tako da mislim, da bo Hank vsaj zaenkrat ušel smrti.
Karaya 52 ::
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
echo ::
Ni tako lahko zadet človeka, ko ti njegovi metki letijo mimo glave. Sploh ko "od oka" streljaš.
Bi pa res bolj realno izpadlo, če bi strelski obračun samo trajal par sekund manj.
kar pa se tiče pametnjakoviča in njegovega popravljanja izraza brzostrelka, je zame vse kar hitro strelja "brzostrelka"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Karaya 52 ::
mihor ::
Outcast ::
Limona ::
@Limona Ti si v ZDA, da lahko tako hitro gledaš epizodo?
ne, usak ponedeljek ob 3eh zjutri live stremam AMC na netu, pol maš pa še na AMC strani story sync pa take fore zraven vn meče res enkratno :D
sam sm pa živčna ko so reklame umes :O
drgač pa ja, del se čist lepo spelje ko ste se usi tak pritožval nad tistem streljanju
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Limona ()
Lion29 ::
faking shit... kaj dela gilligan iz nas
SPOILER - ker je se zgodaj
Faking shit, niti priblizno ni folk napovedal to... noben...pizda sem si zelel, da bi pokazali pinkmana kak ga mucijo in ga na koncu poknejo... that whieezel ...mnja... crazy no... una scena, ko se fajtajo doma z unim nozem... prav upal sem, da ne bodo klasicno zasrali kot v vsaki seriji, da se noz znajde v kaksnem trebuhu...
pa pol realizacija walterja, da je vse zajebano... da je dokoncno gotovo...
in pol na koncu se tisti klic, ko se potrudi da pove, da skyler ni nic kriva in da je vse on zakuhal... ze zadnje dejanje....
skratka
FUUUUUUK...
me prav zanima, kaj nas se caka, se 2 dela sta!
sam mene še zmeri muči, ko je tist sod denarja čez puščavo kotalil, pa je šou kr mimo svojih hlač( tiste iz čist prve pilot epizode ko so po luftu letele) pa jih je kr pustu tm
haha lol
Nikec3 ::
Koliko psihopatov vas še vedno navija za Walta?
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
Shegevara ::
VaeVictis ::
Tako, da IMHO še vedno velja, da je samo človek, ki je bil potisnjen v težko situacijo (rak) in še vedno poizkuša poskrbeti, da bo družino preskrbljena po njegovi smrti.
Če človek gleda iz tega stališča, še vedno ne razumem zakaj ne bi navijal zanj!
Še celo ves svoj denar je hotel dati, da bi rešil Hank-a (človeka, ki ga je aretiral in ga je na začetku celo zaničeval).
IMHO je tudi Skylar razumela vlogo tega klica!
BTW Walt gleda na Jessie-ja kot krivca za Hank-ovo smrt in po njegovo je še vedno: "Family first!"
Sam sicer upam, da Jesse dobi katarzičen (dober) konec, Walt pa glede na vse, da umre od raka, a da njegova družina dobi vsaj večinski del denarja!
Tako, da IMHO še vedno velja, da je samo človek, ki je bil potisnjen v težko situacijo (rak) in še vedno poizkuša poskrbeti, da bo družino preskrbljena po njegovi smrti.
Če človek gleda iz tega stališča, še vedno ne razumem zakaj ne bi navijal zanj!
Še celo ves svoj denar je hotel dati, da bi rešil Hank-a (človeka, ki ga je aretiral in ga je na začetku celo zaničeval).
Blablabla... nekaj v takem stilu?
Skylerca bi morala tudi v zapor, ker je vedla kaj se dogaja. Če bi ukrepala bi bil Hank živ.
Se strinjam. Najbolj normalno je reagiral Flynn.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
Za koga navijati? No, zdej nobeden ne bo zmagal. Fino bi bilo da bi Walt ali Jessie pobil vse te nacije
VaeVictis ::
Skylerca bi morala tudi v zapor, ker je vedla kaj se dogaja. Če bi ukrepala bi bil Hank živ.
Se strinjam. Najbolj normalno je reagiral Flynn.
Kaj bi Flynn rekel, ko je Walt dobil raka in ni bilo denarja za zdravljenje ter ne bi bilo denarja od Save Walter White spletne strani!?
Bi rekel: "Ata, se zgodi, umrl boš, sam bom pa brez očeta!"
Ali bi rekel: "Ati postali bomo klošarji, da bomo plačali tvojo zdravstveno oskrbo!"
Ali bi rekel: "Ata naredi vse kar znaš, da boš preživel, pa če je legalno ali ne!"
skratka za moje pojme je gilligan poleg sidney sheldona moj novi idol. PIKA.
Če se ljudje ne bi zajebaval z njim bi bilo uredu.
Jessi je itak reva, ker se v takih poslih NE TOŽI POLICAJEM.
Heiseberg je itak "umru" ker je hotel zmeraj braniti družino zdaj so pa njegove odločitve jo načele.
jaz mislim da bo nekaj takega kot je joker naredil, v tem smislu da je propadel ampak je še useno dosegel svoje.
breaking bad je pa itak naret po drami, tipu antigona kjer glavni junak propade
(ni nujno, da umre ampak izgubi vse kar mu je ljubo. v tem primeru Waltova družina.)
Gladi ::
Je pa po tej epizodi jasno da nekdo bo umrl, Pinkman ali Walt. Kompromisi tukaj niso več možni.
po mojem bo walt pokoncal nazije, in resil pinkmana
usejen upam da bo konec nekaj takega da nobeden od nas nebi pričakval ampak je še zmeraj logično
Vince je na talking bad rekel da walt v naslednji epizodi dobi nova očala, to lahko pomeni, da ima drugačen pogled na stvari :D
drugač današnji epizodi se reče "ozymandias" ozymandias je kral ramzes ki zgubi use za kar je garal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NightHawk ()
usi se neki jokajo pa derejo pa norijo, nardijo pa ne nč sploh ne mislijo -.-
walt je edini ko ohrani trezno glavo pa kej nardi!!!
oo7 ::
najbolj normalno je reagiral Flynn? are you kidding me? se 1 epizodo nazaj je poveliceval fotra, zdaj je pa kar naenkrat vsega konec... brez premisljevanja, nic.... daj no... nehaj.... nic ni normalno.... ljudje smo razlicni in vsak reagira drugace... in ta serija je zakon prikaz tega... da tudi en clovek lahko v dani situaciji reagira razlicno...
skratka za moje pojme je gilligan poleg sidney sheldona moj novi idol. PIKA.
In kako bi moral reagirat po tvoje? A bi moral skakat do stropa od veselja ali pa ah sej to ni nič takega, ko je izvedel, da je njegov oče morilec in kriminalc?
Itak, da ga je poveličeval en dan prej, ko pa ni vedel kaj vse je naredil njegov oče. Potem pa je izvedel, da je ubil Hanka in se stepel še z njegovo mamo in na koncu on držal nož normalno, da se je ustrašil in reagiral kakor pač je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
xxxul ::
Se pravi bo v naslednjem delu Walt ugotovu da je Pinkman suženj (nanjušu blue meth verjetno?) in se odloču da to je pa too much, bo M60 pela ;)
sam to še ne vem a bo Jesseja hotu rešit al skinit
Free Bird ::
Jaooo, pa sem mislil, da bo Skyler postala malo bolj znosna ampak je spet vse zasrala.
Marie se bo tako ali tako na koncu fentala, po mojem mnjenju. Za Walta pa upam, da mu uspe nekako preživeti, si to najbolj zasluži.
Gladi ::
Kaj bi Flynn rekel, ko je Walt dobil raka in ni bilo denarja za zdravljenje ter ne bi bilo denarja od Save Walter White spletne strani!?
Očitno ste nekateri povsem brez spomina, in ne razumete bistva serije. Walter White ni kuhal meth, zato da bi plačal svoje zdravljenje! Mogoče prvih 5 epizod, nato pa je vse skupaj postalo "I am in Empire busines!" in "Say my Name!". Torej klasično, egoistično zadovoljevanje ega in nič drugega. Bolezen je Walt pozabil po prvi sezoni. Se res pozabili tole:
in to:
In vi še vedno nabijate o borbi za preživetje? Kdo je tukaj nor?
najbolj normalno je reagiral Flynn? are you kidding me? se 1 epizodo nazaj je poveliceval fotra, zdaj je pa kar naenkrat vsega konec... brez premisljevanja, nic.... daj no... nehaj.... nic ni normalno....
Si resen? Flynn naenkrat ugotovi, da je njegov foter diler, morilec, ter najhujši ganster kaj jih je, in ti praviš, da ni reagiral normalno? Imaš prav. Normalno bi bilo, če bi ga takoj naslednji trenutek ustrelil vsaj v nogo, ter poklical policijo.
Razni Nikec in podobni so pa tipični holivudski friki, kateri vrjemejo v življensko zgodbo Rambota (ali pa Chuck Norrisa).
WTF?
pa jz bom znorela -.-
usi se neki jokajo pa derejo pa norijo, nardijo pa ne nč sploh ne mislijo -.-
walt je edini ko ohrani trezno glavo pa kej nardi!!!
O nečem ni dvoma. Serija Breaking Bad je genialna, njeno občinstvo pa verjetno zelo zanimivo za psihologe.
Za Walta pa upam, da mu uspe nekako preživeti, si to najbolj zasluži.
Še en zanimiv primerek.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()
pod "normalno" si tukaj lahko predstavljamo neskoncno reakcij.. ker vsak "normalen" clovek reagira razlicno... se vedno pa normalno..
meni se pac ni zdelo v njegovem realmu osebnosti... mogu bi reagirat bolj kot marie... ko ni mogla verjet... sploh pa walt jr...ki je res idoloziral svojga fotra
echo ::
Mislim Nikec3 - nihče ne simpatizira z narkolordom, ampak nam je všeč "ubermensch" pristop, ki ga je v tej izmišljeni zgodbi izbral karakter z imenom Walter White.
Všeč nam je njegova vztrajnost in brezkompromisnost, ko pride do familije. Za Hanka je bil pripravljen zamenjati ves svoj denar, ves svoj ponos.
Junior pa je po moje vredu reagiral, škoda ker ni bilo več preklinjanja, ki bi v tem primeru res kontrastno izpadlo.
oo7 ::
zej nevem glede tebe sam... družina zmeraj pride pred vsem ostalim :D
če bi tvoj fotr dilu al pa kirga ubil, kaj bi naredu? bi ga takoj policiji prijavu al bi se prej probu z njim pogovrit (zej če boš slučajn reku da ti je oče umru si pač predstavli da bi to bla mama al pa sestra al pa neki)
walt je pokazu svojo moralnost ko je požru svoj ego in hotel dati ves svoj denar za hankovo življenje čeprav bi ga ta potem do konca življenja zapru v zapor.
....Jessi.... walt jessija nikol ni rabu mogoče od začetka pol pa nikol več
če bi valt bil tak bolan bi iz prve pospravu use ki so mu stal na poti pa je zmeraj prej poskusil obrat drugo pot.
dobr breaking bad je res malo ekstremn primer ampak ljudje si v življenju naberemo neko prtljago ki jo čez celo življenje nosimo.... skyler taprva napade walte z nožom ne pa tak ko je walt jr. reku da jih je on taprvi napadu. pa ne rečt da ti nikol nisi enga drujga zajebu da si svojmu kolegu oslugo naredu.
sploh pa praviš ego? walt je po tem ko je gusa ubil ostal brez denarja in ni bilo potem fore da je sploh kej naredu, zato je potem še naprej kuhal ne zaradi svojga ega. mogoče je tist trenutek res mal tak ko noče 5 miljonov ampak hoče naprej kuhat... ampak to bi večina ljudi nardila če bi mela kej pojma za kak denar gre, sploh je pa v tem času vrjel da ma vse pod kontrolo. sicer pa če pogledaš tease za nasledno epizodo vidiš da čeprav ga družina sovraži jo še zmeraj hoče rešit.
vah še bi lahko pisala sam se mi nelup >_>
drgač pa... zanimivo za psihologe.... psihologi pa psihiatri so kurbe za prjatelstvo :D
večina jih zna sam tablete pisat namest dejansko kej analizirat ljudi al pa pomagat xD
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Limona ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dexter (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Sedem umetnosti | 256609 (2792) | Invictus |
» | Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70299 (3048) | oo7 |
» | Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Sedem umetnosti | 75850 (5612) | Kurzweil |
» | El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10400 (6925) | IL_DIAVOLO |
» | Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Sedem umetnosti | 83793 (22028) | weasel |