Forum » Sedem umetnosti » Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
Serija: Breaking Bad - spoiler contaminated
martincek1 ::
Začenjam z BB. Potegnil sem prvo sezono in bom začel gledati... me pa zanima kaj so ti extrasi? Moram to pogledati pred, po, med 1. sezono?
Limona ::
okej zej jz to računam
amerika je 6 ur za nami epizoda pa pride jutri ob devetih pri njih......
amerika je 6 ur za nami epizoda pa pride jutri ob devetih pri njih......
Bor H ::
Očitno bo kul sezona, prvi/deveti del je zakon :)
SPOILER
Pogovor na konc, kako WW grozi na prefinjen način. Shit...
SPOILER
Pogovor na konc, kako WW grozi na prefinjen način. Shit...
martincek1 ::
Okej pogledal prve tri epizode prve sezone, pa se mi zdi zelo podpovprečna stvar. Nobenega suspenza, polovica dogajanja povsem nezanimiva. Kdaj naj bi se vse skupaj obrnilo na bolj? Ker ne vem, če bom zdržal še eno epizodo v takem ritmu.
mlamat ::
Če koga zanima kako se serija konča, je tule podroben opis dogajanja za vse preostale epizode.
Tole sem bral še pred ogledom prve epizode in moram reči, da se 100% ujema.
Spoilerji za preostale epizode Breaking Bad-a
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mlamat ()
Nikec3 ::
martincek1 je izjavil:
Okej pogledal prve tri epizode prve sezone, pa se mi zdi zelo podpovprečna stvar. Nobenega suspenza, polovica dogajanja povsem nezanimiva. Kdaj naj bi se vse skupaj obrnilo na bolj? Ker ne vem, če bom zdržal še eno epizodo v takem ritmu.
Ti samo glej. Na koncu prve sezone boš nad serijo že povsem navdušen. (To govori nekdo, ki mu je bilo v življenju zanimivih maksimalno 10 serij).
Če govorimo o novi epizodi, je pa stvar preprosta. Genialno! Dexter zgleda proti temu kot kakšen Tom & Yerry. Pa še scena z Star Trekom je bila ena izmed bolj smešnih stvari v seriji. Glede na začetek epizode, tudi vemo, da bo WW očitno preživel vse skupaj, ter da si lahko najbrž škodi le sam.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
mlamat ::
tread lightly
verb
(idiom) To proceed carefully; especially, to seek to avoid causing offense.
verb
(idiom) To proceed carefully; especially, to seek to avoid causing offense.
Ramon dekers ::
Free Bird ::
Ravnokar pogledal novo epizodo to bo še divje mogoče ve kdo, kdaj pride spet nova? v nedeljo mogoče?
Limona ::
Če koga zanima kako se serija konča, je tule podroben opis dogajanja za vse preostale epizode.
ja fak.. kje si pa to najdu? :O zej sm prebrala pa sem si vse pokvarla -.-
Kdorkoli je prebral objavljene spoilerje, ga lepo prostim, da jih ne piše v komentarjih. Ker drugače, drugače, drugače bom...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
Lion29 ::
haha Nikec, welcome to my side
mah, ta serija je preprosto genialna... ni drugih besed...
prav vsakic me je strah, da bodo pokvarli kako fenomenalen vtis, ker se mi zdi, da gre lahko samo se navzdol.... in vsakic me presenetijo in ostajajo na vrhunskem nivoju
tako kot je nikec povedal... dex in podobne serije se lahko samo skrijejo
zadnje soocenje s hankom.... just WOW....WOW...
fenomenalna igra, fenomenalna kamera.. muzika.. dialogi.. VSE! ni da ni!
grem zdaj se krš od dexa pogledat
prav vsakic me je strah, da bodo pokvarli kako fenomenalen vtis, ker se mi zdi, da gre lahko samo se navzdol.... in vsakic me presenetijo in ostajajo na vrhunskem nivoju
tako kot je nikec povedal... dex in podobne serije se lahko samo skrijejo
zadnje soocenje s hankom.... just WOW....WOW...
fenomenalna igra, fenomenalna kamera.. muzika.. dialogi.. VSE! ni da ni!
grem zdaj se krš od dexa pogledat
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
robokop ::
Best Show On TV: Breaking Bad, Dexter, or Sons?
http://brocouncil.com/TV/best-show-on-t...
Če je res pa presodote sami =)
http://brocouncil.com/TV/best-show-on-t...
Če je res pa presodote sami =)
Aston_11 ::
oo7 ::
best shows on TV?
BB
GOT
pol dolgo nic
Trenutno kar se vrti bi jaz rekel :
1.SOA
2.Boardwalk Empire
3.BB
4.GOT
Dexterja pa nisem gledal nikoli tako, da ne morem rečt nič
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
haha Nikec, welcome to my side
Katera je to?
lol, v kjeri temi smo?
GrimReaper ::
Sons of Anarchy pa Boardwalk Empire morm pa res še pogledat.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Karaya 52 ::
Dajmo, tema je o BB in ve se, da trenutno ni nic boljsega. Nimam pa pojma, kako se bo stvar razpletla. Tista 52 slanina in M15 v prtljazniku lahko pomenita karkoli, tako kot je plavajoci medvedek v drugi ali tretji sezoni samo posledica letalske nesrece. Zdi pa se, da je WW na begu in da je identiteta Heisenberga razkrinkana, sodec po grafitih v njegovi zapusceni bajti. Nekdo ga torej izda, dvomim da Hank, mogoce samodestruktivni Jesse? Ostale serije so ob BB samo se pritlikave pravljice oz. primerne samo za obdobja, ko cakamo na nove dele Heisenberga.
seiji je ime breaking bad... lahko je njegov zadnji break bad, da se sam izda... da je njegov ego prevelik in vsem pokaze, da je on "mastermind" za blue kristal methom ...
lahko pa tudi zavoljo tega, ker v tem vidi edino resitev... da zaigra svojo smrt (in tako dokoncno pokonca heisenberga in mu bi dtako koncno vsi dali mir)...mislim, da je kar to, to
lahko pa tudi zavoljo tega, ker v tem vidi edino resitev... da zaigra svojo smrt (in tako dokoncno pokonca heisenberga in mu bi dtako koncno vsi dali mir)...mislim, da je kar to, to
Za zadnjo epizodo na Imdb piše director Bryan Cranston se pravi, da je WW sam režiseral epizodo?
http://www.imdb.com/title/tt2301471/
http://www.imdb.com/title/tt2301471/
13 ur je že na youtubu!
So pa res hitri
Noro, serija Breaking Bad bo na koncu dosegla tak kulten status, da ga bo težko ponoviti.
Prva polovica 5. sezone je imela povprečno gledanost okrog 2,5 milijona gledalcev. Nova epizoda je potolkla vse rekorde, ter dosegla 5.9 milijona gledalcev!
List of Breaking Bad episodes @ Wikipedia
So pa res hitri
Noro, serija Breaking Bad bo na koncu dosegla tak kulten status, da ga bo težko ponoviti.
Prva polovica 5. sezone je imela povprečno gledanost okrog 2,5 milijona gledalcev. Nova epizoda je potolkla vse rekorde, ter dosegla 5.9 milijona gledalcev!
List of Breaking Bad episodes @ Wikipedia
Zgodovina sprememb…
me zanima kake bi bile stevilke, ce bi upostevali se gledanost po celem svetu (vklucno s torrenti)
echo ::
Dobro reklamo so mel, pojavljal so se na raznih eventih itd.
Zasluženo.
Dober, zmeren povratek - res komi čakam na ponedeljek, ker se mi zdi, da bo od zdaj samo na bolje šlo
Zasluženo.
Dober, zmeren povratek - res komi čakam na ponedeljek, ker se mi zdi, da bo od zdaj samo na bolje šlo
@echo:
prejsnja leta so tut imeli veliko reklame... tudi na vseh mogocih eventih.
ocitno je velik folk naredilo catching up v tem hiatus obdobju.
pismo so smotani... ko ti tako dvignejo expectations... pol si skozi v strahu, da bos razocaran
prejsnja leta so tut imeli veliko reklame... tudi na vseh mogocih eventih.
ocitno je velik folk naredilo catching up v tem hiatus obdobju.
pismo so smotani... ko ti tako dvignejo expectations... pol si skozi v strahu, da bos razocaran
futune ::
( mythbusterji imajo zunaj bb special, če koga zanima )
drugače pa odličen začetek, vloge so igralci in pisci res izpilili do amena
drugače pa odličen začetek, vloge so igralci in pisci res izpilili do amena
IL_DIAVOLO ::
Očitno se bom moral nazaj spravit gledat BB....končal pri 4. sezoni.
Ni pa treba delat takšnih zaključkov, da so druge serije risanke proti BB(dexter)...to so zgodbice za vrtec.
Ni pa treba delat takšnih zaključkov, da so druge serije risanke proti BB(dexter)...to so zgodbice za vrtec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
IL_DIAVOLO je izjavil:
kako to mislis?
Izi ::
Se strinjam ja. Nekateri mnogo preveč poveličujejo tole serijo, čeprav v ničemer ne izstopa od ostalih.
Jo seveda spremljam že vsa leta, je v redu, ampak na mojem spisku je mnogo boljših serij. Dexter mi je bolj zanimiva serija, kar se tiče zgodbe. Čeprav so igralci res malo boljši v tej seriji, me zgodba nikoli ni pretirano pritegnila.
Niti nisem mislil komentirati ampak prva scena v novem 9. delu me je precej razočarala. Čemu naj bi to služilo mi ni jasno.
Kot najbolj zabitim gledalcem so nam kar na začetku že pokazali konec
Jo seveda spremljam že vsa leta, je v redu, ampak na mojem spisku je mnogo boljših serij. Dexter mi je bolj zanimiva serija, kar se tiče zgodbe. Čeprav so igralci res malo boljši v tej seriji, me zgodba nikoli ni pretirano pritegnila.
Niti nisem mislil komentirati ampak prva scena v novem 9. delu me je precej razočarala. Čemu naj bi to služilo mi ni jasno.
Kot najbolj zabitim gledalcem so nam kar na začetku že pokazali konec
Outcast ::
Ni nujno da je ravno ta scena 'the end', je pa res da verjetno sledijo prejšnjim sezonam, ko v prvi sceni nakažejo potek in konec določene sezone.
@Izi: ta serija ne izstopa od ostalih? ma se salis?
1. ta serija sploh nima filler epizod, ce pa jih ze ima, so res zelo, zelo redke. pokazi mi eno drugo tako serijo
2. glasba je na vrhuncu... redkokatere serije imajo tako kvalitetno glasbo
3. "in medias res" dogajanje..
4. cinematografija je naravnost odlicna... redkokatere serije so boljse (recimo spartacus je ena takih).
5. Igra. Wow, just wow. Walter, skylar, hank, gus, mike, jesse, etc... odlocni igralci.
6. Dialogi. A se salis? Ma ne pomnem ene same serije, kjer bi bili dialogi na takem nivoju. NOBENE!
7. Kultnost. Ta serija ustvarja kultne like. Heisenberg, Jesse, Guss, etc.
8. Vecplastnost likov. Redkokatere serije poznajo to. GOT je ena izmed takih. Tukaj pa vsi liki pokazejo vecplastnost.. tako dobre kot slabe lastnosti. Drugod mogoce 1, najvec 2 lika.
9. Storytelling: a se hecas? Res redke serije pridejo blizu.
10. Attention to details. no comment.
lahko bi se nasteval in nasteval. V vseh teh elementih je serija bodisi na vrhu ali pa pri vrhu. Nobena serija ne zdruzuje toliko vrhunskih elementov. nobena. Ce si objektiven, in ne upostevas le zgodbe, ki ti morda ni vsec, je prakticno nemogoce spregledat druge elemente, ki so vrhunski.
Pa primerjate Dexa s to serijo, ma se salite? Razen par sezon (pa se te niso v celoti dobre) je ostalo povprecno. Dexa resuje predvsem kontroverznost, muzika in dokaj zanimivi villaini... drugo se zal ne more kosat. ce bi gilligan delal dexa, bi bil dex 10x boljsi.
1. ta serija sploh nima filler epizod, ce pa jih ze ima, so res zelo, zelo redke. pokazi mi eno drugo tako serijo
2. glasba je na vrhuncu... redkokatere serije imajo tako kvalitetno glasbo
3. "in medias res" dogajanje..
4. cinematografija je naravnost odlicna... redkokatere serije so boljse (recimo spartacus je ena takih).
5. Igra. Wow, just wow. Walter, skylar, hank, gus, mike, jesse, etc... odlocni igralci.
6. Dialogi. A se salis? Ma ne pomnem ene same serije, kjer bi bili dialogi na takem nivoju. NOBENE!
7. Kultnost. Ta serija ustvarja kultne like. Heisenberg, Jesse, Guss, etc.
8. Vecplastnost likov. Redkokatere serije poznajo to. GOT je ena izmed takih. Tukaj pa vsi liki pokazejo vecplastnost.. tako dobre kot slabe lastnosti. Drugod mogoce 1, najvec 2 lika.
9. Storytelling: a se hecas? Res redke serije pridejo blizu.
10. Attention to details. no comment.
lahko bi se nasteval in nasteval. V vseh teh elementih je serija bodisi na vrhu ali pa pri vrhu. Nobena serija ne zdruzuje toliko vrhunskih elementov. nobena. Ce si objektiven, in ne upostevas le zgodbe, ki ti morda ni vsec, je prakticno nemogoce spregledat druge elemente, ki so vrhunski.
Pa primerjate Dexa s to serijo, ma se salite? Razen par sezon (pa se te niso v celoti dobre) je ostalo povprecno. Dexa resuje predvsem kontroverznost, muzika in dokaj zanimivi villaini... drugo se zal ne more kosat. ce bi gilligan delal dexa, bi bil dex 10x boljsi.
Dexter mi je bolj zanimiva serija, kar se tiče zgodbe.
OK, če meniš tako, ampak dejstvo je, da je BB objektivno pač boljša serija od Dexterja. Veliko boljša. Sedaj bodo sicer nekateri rekli, da so to ocene vsakega posameznika, ampak dejstvo je - da niso. Objektivna kvaliteta obstaja in tukaj je BB na samem vrhu. S točkami, ki jih je naštel Lion se povsem strinjam, bi pa še dodal, da so pri BB udarna kombinacija igra, dialogi in glasba.
Zgodovina sprememb…
In kaj je filter epizoda?
Ja BB je vrhunska serija ena najboljših ampak SOA je vseeno boljša v vsaj 7/10 primerov, ki si jih gor naštel Lion
Ja BB je vrhunska serija ena najboljših ampak SOA je vseeno boljša v vsaj 7/10 primerov, ki si jih gor naštel Lion
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dexter (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Sedem umetnosti | 257040 (335) | IL_DIAVOLO |
» | Fargo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Sedem umetnosti | 70350 (3099) | oo7 |
» | Serija: Better Call Saul - spoiler contaminated (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Sedem umetnosti | 75921 (5683) | Kurzweil |
» | El Camino: A Breaking Bad Movie (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 10419 (6944) | IL_DIAVOLO |
» | Lost - nadaljevanka! (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Sedem umetnosti | 83851 (22086) | weasel |