Forum » Programiranje » Začetek programiranja
Začetek programiranja
System ::
Pozdravljeni.
Rad bi se naučil, začel programirati. Zanima me predvsem kateri programski jezik mi priporočate, glede na to, da še neznam nobenega. Prav tako bi bil zelo vesel nekih pomožnih strani s katerimi bi si lahko pomagal, ter program-e v katerih bom to pisal. Zelo rad bi naprimer napisal kodo za poker.
Rad bi se naučil, začel programirati. Zanima me predvsem kateri programski jezik mi priporočate, glede na to, da še neznam nobenega. Prav tako bi bil zelo vesel nekih pomožnih strani s katerimi bi si lahko pomagal, ter program-e v katerih bom to pisal. Zelo rad bi naprimer napisal kodo za poker.
- polepsal: Mavrik ()
phyro ::
naprimer 1 topic pod tabo je isto (zelo podobno) vprašanje postavljeno, drugic poglej mal ^^
Kode za poker ne boš spisal sam lep čas, ti se raje osredotoči, da boš osnove obvladal in pol na tem gradil, za programske jezike pa poglej v drugi topic
Kode za poker ne boš spisal sam lep čas, ti se raje osredotoči, da boš osnove obvladal in pol na tem gradil, za programske jezike pa poglej v drugi topic
c0dehunter ::
Kode za poker ne boš spisal sam lep čas
Glej za Poker challenge, čeprav mislim da je rok za prijave že mimo... Sošolc vem da se je dost ubadal z algoritmom različnih možnosti, ki je moral biti < 10s.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
but I'll defend to the death your right to say it.
phyro ::
sej ne pravim da se ne da spisat, sam glede na to, da je zacetnik je brezveze in izguba casa da ima v mislih da bo to kmalu naredil, prvo moras met osnove ^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poker (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28664 (5997) | CoreySteel |
» | Kako smo letos izgubili še v pokruOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11253 (2990) | c3p0 |
» | America - Gambling - Slovenia - TransferOddelek: Loža | 6131 (5220) | Senitel |
» | gembling (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 10723 (6804) | c3p0 |
» | Kako razmišlja računalnik ko igra šahOddelek: Znanost in tehnologija | 4040 (3227) | jeti51 |