Forum » Igre » Iščem naslov stare Igre (Helikoper)
Iščem naslov stare Igre (Helikoper)
Citer ::
Iščem igro staro nekje 10let, v kateri sem upravljal helikopter. Bila je podobna tej igri (land, grafika - mogoce malo bolsa) sam da ni bila arkadna. Helikopter si lahko upravljal kot na tem linku sam da si se lahko malo spušal gor in dol, da si se izogibal raketam in se vozil nad hribi itd. Pogled na ozemlje je bil podoben kot v kakšni strategiji.
Spomnem se misije pri kateri sem mogel mogel pač skozi sovražno ozemlje ob cesti in sem mogel uničiti limuzino (če se ne motim) in razne tanke, jeepe, helikopterje, bunkerje, tovornjake...
To igro že iščem kar dolgo, ker mi je bla res legendarna.
Spomnem se misije pri kateri sem mogel mogel pač skozi sovražno ozemlje ob cesti in sem mogel uničiti limuzino (če se ne motim) in razne tanke, jeepe, helikopterje, bunkerje, tovornjake...
To igro že iščem kar dolgo, ker mi je bla res legendarna.
- zaklenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 459549 (6543) | matobeli |
⊘ | Iščem eno starejšo igroOddelek: Igre | 1139 (844) | Mavrik |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137946 (34187) | Sandi1987 |
» | Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5504 (3722) | Dobrawc |
» | Sof2-helikopterOddelek: Igre | 963 (777) | R-S-LoVe |