Forum » Igre » Tekmovanja in treningi - Slovenija
Tekmovanja in treningi - Slovenija
nuclear ::
So v sloveniji tekmovanja in turnirji v igranju iger totalno mrtvilo, ali morda celo kaj obstaja?
Morda kdo ve, na katera tekmovanja izven Slovenije se lahko prijavljajo moštva? Mislim predvsem na profesionalne turnirje z denarnimi nagradami..
Pred letom dni sem zasledil tekmovanje v Sloveniji, vendar se nikakor ne spomnem več. Šlo se je za tekmovanje slovenskih moštev v CSS, zmagovalec pa bi potem odpotoval v državo kjer bi se turnir igral..
Ima kdo več informacije o tem?
Morda kdo ve, na katera tekmovanja izven Slovenije se lahko prijavljajo moštva? Mislim predvsem na profesionalne turnirje z denarnimi nagradami..
Pred letom dni sem zasledil tekmovanje v Sloveniji, vendar se nikakor ne spomnem več. Šlo se je za tekmovanje slovenskih moštev v CSS, zmagovalec pa bi potem odpotoval v državo kjer bi se turnir igral..
Ima kdo več informacije o tem?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
Nest je eno tekmovanje da.
A obstaj v Sloveniji mogoče kakšna skupnost, podobna recimo SK-Gaming(dobr to je res velko)? Ali so samo solo teami? A kdo, ki ima recimo CSS team tekmuje kje po lokalnih tournamentih v Sloveniji? Je mogoče že kdo šel ven iz države s teamom?
Namreč zelo me zanima kako je s tem, saj kakšna gaming skupnost v sloveniji ne bi bila slaba ideja...
A obstaj v Sloveniji mogoče kakšna skupnost, podobna recimo SK-Gaming(dobr to je res velko)? Ali so samo solo teami? A kdo, ki ima recimo CSS team tekmuje kje po lokalnih tournamentih v Sloveniji? Je mogoče že kdo šel ven iz države s teamom?
Namreč zelo me zanima kako je s tem, saj kakšna gaming skupnost v sloveniji ne bi bila slaba ideja...
ahac ::
Tole sicer ni CSS, ampak vseeno:
slovenske kvalifikacije za ESWC 2010 - sobota, 8. maj 2010
WCG ima nekaj podobnega.
slovenske kvalifikacije za ESWC 2010 - sobota, 8. maj 2010
WCG ima nekaj podobnega.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
To sem prebral ja ahac :) Sem zamudil hehe. V glavnem upam da bo drugo leto SF4 tudi za kvalificiranje.
Čudno da nimajo ESWC cod serije.
Čudno da nimajo ESWC cod serije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tekmovalna scena v SlovenijiOddelek: Igre | 1873 (1528) | NorK |
» | NEST 2006 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 12551 (7192) | kuglvinkl |
» | NEST.2006 se približuje (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 8783 (6124) | driverx |
» | NEST.2006 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / NEST | 24031 (15936) | frenk |
» | Prijave na NEST.2005 v sodelovanju z Gigabyte so odprte (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 7778 (4865) | Road Runner |