Forum » Loža » Subvencije za reševanje 1. stanovanjskega vprašanja
Subvencije za reševanje 1. stanovanjskega vprašanja
boss-tech ::
Jeseni z mojo pričakujeva naraščaj in me zanima kaj je pri tej subvenciji mišljeno kot rekonstrukcija stanovanja oz hiše? Se pravi obnova? Stvar je da nimava svojega stanovanja ali hiše, imava pa svoje nadstropje pri njenih starših. Zato ne vem ali sploh lahko vložim prošnjo za subvencijo?
kopernik ::
Lahko boste vložili šele drugo leto. Nosečnost ni zadosten pogoj za pridobitev subvencije. Obnova pa mislim, da pride v poštev, potrebovali boste le vse potrebne papirje in račune. Za natančnejše informacije pokliči na stanovanjski sklad, so prijazni in ustrežljivi.
STASI ::
Lahko si tudi najemnik.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Sarkozy ::
tole je prišlo pravkar ven
http://www.slonep.net/slonep/novice/?vi...
kar precej žalostno
mene pa zanima nekaj glede pogojev za pridobitev
tole sem zasledil na nekem forumu
pa nobenega odgovora
se komu kaj svita?
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Meni pa ni jasno tole: preveri tudi pisne navedbe in dokazila oziroma dejstva, da nepremičnina, v kateri trenutno stalno bivajo člani mlade družine, ni v lasti članov te mlade družine (npr. najemna pogodba, sklep o dedovanju, kupoprodajna pogodba, gradbeno dovoljenje, morebitni priložen zemljiškoknjižni izpisek, ki ob vložitvi vloge ne sme biti starejši/a od 30 dni)
Torej za stanovanje, ki smo ga kupili leta 2009, ne morem oddati vloge, ker živim v njem in imam tam prijavljen stalni naslov? Ali se to nanaša na najemnike tržnih stanovanj? Naj me, prosim, ena razsvetli
http://www.slonep.net/slonep/novice/?vi...
kar precej žalostno
mene pa zanima nekaj glede pogojev za pridobitev
tole sem zasledil na nekem forumu
pa nobenega odgovora
se komu kaj svita?
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Meni pa ni jasno tole: preveri tudi pisne navedbe in dokazila oziroma dejstva, da nepremičnina, v kateri trenutno stalno bivajo člani mlade družine, ni v lasti članov te mlade družine (npr. najemna pogodba, sklep o dedovanju, kupoprodajna pogodba, gradbeno dovoljenje, morebitni priložen zemljiškoknjižni izpisek, ki ob vložitvi vloge ne sme biti starejši/a od 30 dni)
Torej za stanovanje, ki smo ga kupili leta 2009, ne morem oddati vloge, ker živim v njem in imam tam prijavljen stalni naslov? Ali se to nanaša na najemnike tržnih stanovanj? Naj me, prosim, ena razsvetli
Ils sont fous ces Slovenes!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sarkozy ()
Pyr0Beast ::
Verjetno ne moreš dobiti, če so otroci lastniki tega objekta, kar verjetno niso.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nov način gradnje neprofitnih stanovanj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20628 (17369) | mat xxl |
» | Najemnine vs. lastništvo nepremičnine (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 173150 (143095) | thramos |
» | Subvencije v kapitalizmu da/ne (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 18359 (15711) | Okapi |
» | Stanovanje, stanovanje...Oddelek: Loža | 5563 (5562) | tomaz- |