» »

Vaši predlogi

Vaši predlogi

Temo vidijo: vsi
««
43 / 67
»»

mikena ::

Mene pa samo tako informativno zanima, koliko članov ima ta forum? Ponavadi so taki podatki vidni na dnu foruma, toda tukaj jih začuda ni. Torej, a kdo ve?:)

CaqKa ::

določene teme mi v mojih temah prikazuje, kot da jih še sploh nisem pogledal, čeprav sem jih gledal. tako mi recimo protokol temo prikazuje, kot da imam vse poste za prebrat. pri temah kot je protokol ki ima 5000 postov je to zelo nadležno.

MrStein ::

A bi lahko pri št. sporočil (za teme) dali tudi število neprebranih sporočil?

Včasih nimam časa dolgo temo brati, ampak vnaprej ne morem videti, koliko sporočil je novih. Če odprem in je dolgo, ter ne preberem, pa mi pri naslednjem obisku seveda kaže kot nova samo pozneje dodana sporočila.

PS: Kaj pomeni številka v oklepajih pri "Ogledi"?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

roli ::

Tole da bi kazalo stevilo neprebranih sporocil bi bilo tudi meni zelo vsec.
http://www.r00li.com

dzinks63 ::

Dajte nekaj uredit glede malih oglasov. Oglasov neposredno ne prikažite v temi zadnjih 24 ur, ampak si jih naj vsak sam pogleda v temi mali oglasi. SloTech je vse bolj pospaman z oglasi in vedno bolj spominja na oglasnik, kot pa na SloTech v polnem pomenu, kateri je mimogrede še vedno na nivoju.

Primoz ::

dzinks ... klikni na male oglase. Poglej desni meni in ugasni male oglase :D
There can be no real freedom without the freedom to fail.

detroit ::

mnenje: zdi se mi da kvaliteta foruma pada zaradi raznih ful kul da best mega špon mulcev. Sram jih je uprašat in pol naskriblajo vse skupej tako da ni berljivo in ti še xD LOL spušča na vsakmu vogalu. Sej razumem en lol ali dva, ne pa 10. Vsak rad smeškote spušča jst tudi ;)

HAHA Dons se mije komputarz pokvaru xD Pa mi fotko noče na servis pelat, pa sm fulll jezn ampak, kwa chmo, tak je lajf. JBG:'( Djte mi puwedat zakaj ne dewa xDDDD
Skero

Kaj od tega je predlog?
Motiti se je človeško.

Bor H ::

Verjetno to, da naj moderatorji mal brzdajo take izpade.

nevone ::

Citatom je potrebno dati obvezen presledek PRED citat in ne ZA citat.

Ko citiraš recimo (evo tle je enter)
citat 1

komentar na citat 1
citat 2

komentar na citat 2

Med komentarjem in novim citatom ni presledka, med citatom in komentarjem nanj pa je. Mau nepregledno.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

CaqKa ::

Ta trenutek je pri VSEH novicah napis: "oznake: N/A"
glede na to da se to ne uporablja predlagam, da se zadeva izklopi ukine in se s tem prihrani nekaj bandwidtha in nekaj procesorskega časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

ycw_ ::

Predlagam da se veljavna dolžina uporabiškega imena podaljša na 16 znakov.
Oziroma vsaj na 12 znakov (sedaj je manj kot 12, in mi ravno zmanjka 1 znak do željenega uporabniškega imena).

Lp

driver_x ::

Ali bi se dalo narediti kaj takega, da bi si v nastavitvah nastavil, da se mi sporočila določenih uporabnikov ne bi prikazovala?

Ne.

Bor H ::

Vem, da sem že počas zoprn ampak a se res ne bi dal narest enga avtomatičnega ZS ko ti kakšen od moderatorjev paca po sporočilih?

Testman42 ::

Kam napišem pohvalo?
V pritožbe ali prijavljanje napak ne paše tako da bom sem.

To ste odlično naredil da se youtube linki sami spremenijo v embedded, da ni več treba kode
[st.youtube xxxxxx]
pisat

forrst ::

Predlagam, da bi se nardila posamezna rubrika "Recenzije spletnih strani" pri izdelavi spletišč.

javr ::

Vstavi sliko: opažam, da moderatorji ročno prestavljajo slike iz shrani.si ali mojalbum.com na slo-tech.com . Zgleda, da so na www.elektronik.si ta problem rešili tako, da uporabniki sami dodajamo slike kot priponke, podrobnosti pa ne poznam.
 slike/priponke na www.elektronik.si

slike/priponke na www.elektronik.si

Gandalfar ::

Moderatorjem ni hudega zaradi tega prestavljanja :)

javr ::

glede na desetine, če ne stotine dnevnih sporočil, bi meni kot moderatorju bilo to precej odveč, razen če bi tu bila kakšna EUR postavka :)

Lion29 ::

zato pa nisi moderator ;)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

poweroff ::

javr - prestavljanje ni preveč komplicirano. Ni treba prenašat in shranjevat fajlov ročno. Stvar enega klika.
sudo poweroff

Ziga Dolhar ::

Ziga Dolhar je premaknil sporočila v Iskanje digitalnega sprejemnika.

msjr ::

Predlagam ustanovitev posebnega oddelka (recimo pod Ložo) z imenom "Smetišče", kjer bi svoje mesto našli:

- hoaxerji (wtc, chemtrails...)
- rdeči, črni, levi, desni, yutelovci
- zmerni rasisti
- in podobni...

Tam bi lahko mirno smetili naprej.

martincek1 ::

Skoraj zagotovo se je že debatiralo o tem, ampak vseeno ;)

Malih oglasov je v zadnjem času vedno več in bi bilo zelo uporabno, če bi se naredile kategorije. Mogoče samo osnovne (računalništvo, telefonija, ostalo), oziroma še bolj razčlenjeno. Sicer močno nasprotujem temu, da bi slo-tech postal "bolha", oziroma "diler", če hočete, samo vsekakor bi bilo malo več reda in olajšanega iskanja.

EDIT: Seveda pa je treba nekaj ukreniti tudi z "rubrikami" prodam, kupim, menjam, ki so neopazne oz. jih ni. Pred oddajo posta bi moral uporabnik obkljukati eno izmed teh, da lahko odda post.

lp

Zgodovina sprememb…

Sc0ut ::

Upam da ne brcam v temo, ampak obstaja mobilna verzija slo-techa, kot jo ima recimo finance, ali pa 24ur?
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

ne še.

Če neprijavljen uporabnik išče, rezultati iskanja nimajo linka na temo, kjer je najdeno sporočilo bilo objavljeno. text linka je "#" in se pojavi za prijavljene uporabnike.
Mislim, da sem se o tem že menil s Primožem in je celo rekel, da bo dodal... Tak da samo opominjam, da še ni.
Motiti se je človeško.

petrus ::

Možnost brisanja zasebnih sporočil še je na agendi?
stati inu obstati

koyotee ::

a bi lahko prosim implementirali algoritem, ki avtomatsko popravi predloge S/Z v naslovu teme, ker opažam da je precej forumašev nepismenih.
Lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Gregor P ::

Mogoče je že kdo predlagal, ampak ali bi bilo mogoče narediti tako, da ko greš na "polni popravi", ostane besedilo, ki si ga popravljal oz. na novo vnašal v "enostavni popravi"?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

poweroff ::

Just an idea - kaj če bi enkrat na dolgi rok postavili hidden Tor service, se pravi poseben .onion URL preko katerega bi bil dostopen Slo-Tech?

V tem primeru bi se v logih seveda hranili .onion naslovi obiskovalcev iz Tor omrežja, kar bi bila sploh šala stoletja... 8-)
sudo poweroff

Pederčina ::

Bilo bi fino da bi lahko v profil napisal spolno usmerjernost.

Zgodovina sprememb…

kuglvinkl ::

Pederčina je izjavil:

Bilo bi fino da bi lahko v profil napisal spolno usmerjernost.

Lahko si jo daš v podpis.
Your focus determines your reallity

Česar prikaz lahko drugi izklopimo. ;)
(jaz sem tu zaradi sporočil, ne zaradi oseb)
Motiti se je človeško.

Klemenn ::

PREDLOG : Oglasi za delo (iščem, ponujam)

yes ... za ponujam, poglej levi meni.

Okapi ::

Zakaj so šle "moje teme" z desne na levo? Saj ne, da bi se ne dalo kliknit na levi, ampak navada je železna srajca;) Tako da če je mogoče, da bi bile še naprej tudi na desni, v uporabnikovem okvirčku, bi bil zelo hvaležen.

O.

niso se selile (so bile tudi prej že tam) ... samo izgledalo je da ne bo nihče opazil. Očitno smo se motili.

Moja železna srajca se najlepše zahvaljuje za vrnitev "mojih tem" v uporabnikov okvirček.;)

O.

Prej so bile na obeh straneh. Zdaj so spet.
Motiti se je človeško.

Ja, saj. Ampak klikal sem samo na desni strani, in mi je nekaj zmanjkalo, sedaj je pa že spet vse lepo po starem.;)

O.

galu ::

Te cene spodaj pod malimi oglasi so glupe...
Tako to gre.

kuglvinkl ::

Ker?
Your focus determines your reallity

So velikokrat neprave.
npr. omeni na koncu da da na stvar 20e popusta, pa piše spodaj da je cena kao 20e. :)
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

To zagotov ne (daj link).

Nimam linka, dam pa lahko svoj primer.

Napisal sem: Cena je 500EUR (novo pride preko 700EUR).
Pa je pisala cena na oglasu 700e.

Potem pa sem popravil oglas, pa napisal: Novo vas pride vsaj 200EUR dražje. Fixa ni upoštevalo, ceno pa je 'backwardalo' na 500EUR.
Bug maybe?
Tako to gre.

fix je očitno upoštevalo ... ker je cena pravilna? al ni?

Fixa ni upoštevalo, ker če ne bi pisalo 200EUR, namesto 700EUR, kot zdaj v postu.

Predvidevam da se cena napiše pod naslov teme po filtru: zadnja omenjena št.EUR, ne?

edit: ampak kakorkoli, zdaj je stvar tako kot mora biti..
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

gaŁu ... predvidevaš narobe.
««
43 / 67
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3669522833 (378) bastadu
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639486 (31831) Mavrik

Več podobnih tem