Forum » Pomoč in nasveti » predvajanje glasbe preko bluetooth povezave
predvajanje glasbe preko bluetooth povezave
semetheman ::
Pozdravljeni, zanima me ali mogoče kdo ve če se da napraviti sledeče:
Rad bi iz računalnika prek bluetooth povezave oddajal glasbo na sistem za domači kino. Na računalniku imam bluetooth dongle, imam pa tudi bluetooth sprejemnik in oddajnik ki ima jack 3.5 vhod in izhod. Ali obstaja kakšna programska oprema ki bi mi glasbo iz računalnika 'streamala' na tisti oddajnik ki bi nato sprejeto glasbo lepo pretvoril nazaj na navadni audio signal, kakršen paše na vsak 'audio in' vhod.
Za odgovore se že vnaprej lepo zahvaljujem.
LP Simon
Rad bi iz računalnika prek bluetooth povezave oddajal glasbo na sistem za domači kino. Na računalniku imam bluetooth dongle, imam pa tudi bluetooth sprejemnik in oddajnik ki ima jack 3.5 vhod in izhod. Ali obstaja kakšna programska oprema ki bi mi glasbo iz računalnika 'streamala' na tisti oddajnik ki bi nato sprejeto glasbo lepo pretvoril nazaj na navadni audio signal, kakršen paše na vsak 'audio in' vhod.
Za odgovore se že vnaprej lepo zahvaljujem.
LP Simon
mrktngr ::
Če ima sistem za domači kino že vgrajeno možnost bluetooth, napravi poveži tako, da bo računalnik stolp zaznal kot brezžično slušalko oziroma brezžične zvočnike. Potem bi morala zadeva delovati.
Za uporabo BT oddajnika / sprejemnika lahko zvočno kartico računalnika (line out port) s 3,5mm kablom poveži z oddajnikom. Potem se premakni k stolpu, na katerega (v line in vhod) povešeš sprejemnik in na daljincu pritisneš gumb za poslušanje tega vhoda.
Za uporabo BT oddajnika / sprejemnika lahko zvočno kartico računalnika (line out port) s 3,5mm kablom poveži z oddajnikom. Potem se premakni k stolpu, na katerega (v line in vhod) povešeš sprejemnik in na daljincu pritisneš gumb za poslušanje tega vhoda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12764 (7962) | undertacker |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10331 (9259) | axee |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27683 (14939) | psytoma |
» | HDMI + Surround + TVOddelek: Zvok in slika | 2333 (2038) | Killermode |
» | MP3-ji in stolpiOddelek: Zvok in slika | 1437 (1238) | Opkow |