» »

Nenavaden problem

Nenavaden problem

Hoden ::

Pozdravljeni, imam vsaj zame malce nenavaden problem. Sestri sem sestavil računalnik in ji namestil operacijski sistem win xp. Računalnik deluje kot je treba le en problem se pojavlja. Sestra ima HPc3180 napravo in ko namestim najnovejše gonilnike se mi ob vklopu naprave pojevi moder zaslon, potem pa se računalnik resetira. Moder ekran se mi pojavi tudi če namestim originalno programsko opremo te naprave.

Računalnik je novejši štirijedrnik AMD Phenom II X4 955 na AM3 podnožju. Ploščo ima MSI 790GX-G65. Ima 4gb ddr3 rama ...

Ali je mogoče da bi bios na kakšen način vplival na to težavo. Plošlo sem namreč hotel posodobiti. Iz uradne strani sem namestil najnovejši bios. Ampak se mi je plošča potem le sesuvala. Nato sem dal nazaj starejši bios. Čudno se mi je zdelo ker ima plošča enake napise kot Winki edition, porazdelitev rež pa kot navadna verzija.

Hvala

particle ::

Si probal še na drugih USB portih?

Ne nisem ne. Bom proval in potem poročam.

s1m0n ::

Imam identičen problem z priklopom fotoaparata na USB ampak mi ga ni uspelo rešit!
Kot zgleda se morajo neki gonilniki pretepat :).

Tudi če napravo priključim v drug usb vhod se mi napaka še vedno pojavlja. Zanimivo je, da mi stvar deluje če dan najosnovnejše starejše gonilnike. Ker je matična plošča še v garanciji me res zanima ali lahok na kakšen način tudi plošča vpliva na to napako.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
514338 (3504) MasterKiD
»

USB miš "zmrzuje"

102305 (1693) xyxyxyxy
»

Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)

172101 (1927) tj6000
»

Matična plošča in usb 2.0?