» »

Vprašanje glede tožbe

Vprašanje glede tožbe

Alfonzo ::

Zgodba se začenja nekako takole =)

Pred dobrim pol leta nazaj je punca dobila od simobila položnico za nek kar visok znesek. Ko sva pogledala vse račune se nama je zdelo, da je to ne mogoče, da je prišla še ena taka položnica. Nakar se odločiva, da odideva na simobil vprašat kaj se dogaja. Ko prideva na simobil, "svetovalki" za pultom razloživa situacijo kako in kaj, nakar "svetovalka" pogleda v bazo, in tam ne najde te položnice. Sama "svetovalka" je rekla, da ta položnica ne obstaja in da je ni potrebno plačati. Vse lepo in prav če bi se tam zgodba končala, ampak se ni. Po pol leta, dobi punca domov položnico na kateri piše opomin pred tožbo. Kako lahko po pol leta pošljejo opomin za isto položnico za katero je bilo rečeno pred pol leta da sploh ne obstaja???? Vmes ni prišel noben opomin. Tudi če pogledava na SiAsistenta, na keterem so vse položnice, te položnice ni notri! Zdaj pa me zanima kaj konkretno lahko narediva? Ker to se mi pa ne zdi več normalno, da pošiljajo take položnice za katero sploh niso bili opravljeni klici.

Hvala za pomoč.

Bor H ::

Hitro narest screenshote siAsistenta in poslat na simobil ugovor, pa ne se ubadat s tistimi študenti na pultih, nimajo kej dost moči, so bolj info točka :)

jurebo ::

Zdravo,
predlagam, da se za več info obrneš neposredno na službo, ki ti bo svetovala in pomagala: izterjave(at)simobil.si.
Lp,
Jure, Si.mobil

St235 ::

Predvsem pa zadevo čim prej spravi na papir (elektronski je čist OK). Ko boš pošiljal zadevo na simobil točno opiši vse in če mogoče veš kdo je takrat zadevo gledal na asistenčnem centru tudi ime in vse. Tako, da če se bo kaj zakomplicirano imaš vsaj kaj v rokah. Bolj težko te čez pol leta tožijo, če imaš uraden odgovor od simobila, da položnica ne obstaja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
38060008 (22907) ttommy
»

Kako ustaviti goljufanje Tušmobila? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13638483 (27929) St235
»

ORTO U NULO vs. Itak Dđabest

Oddelek: Mobilne tehnologije
285941 (3615) St235
»

Simobil Si.asistent

Oddelek: Mobilne tehnologije
485659 (4492) Vanadium
»

Orto u nulo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11012088 (8343) neres

Več podobnih tem