Forum » Zvok in slika » Logitech z5500 problem
Logitech z5500 problem
hitm3n ::
lep pozdrav imam en problem z omenjenimi zvočniki. pač control dela ampak problem je v kablu ki gre iz controle v ojačevalec, saj je tam pri konektorju zelo slab kontakt. vrjetno se je zjebal ker je bil woofer potisnjen čisto ob steno in je bil kabel zelo zvit.
delali so lep čas zdaj pa že nekej časa zajebava ta kontakt saj dela samo če zaviješ kabel v določen položaj... oziroma sploh noče delati. problem je tudi saj ni več garancije, popravilo je pa kar drago. zanima me če imate kakšno idejo kako to popraviti, oziroma če kak prijazen človek izmed vas in bi mi posodil svojo garancijo ter bi jst tako šel popraviti zvočnike potem bi mu pa garancijo seveda vrnil. dam tudi vse svoje osebne podatke če je treba tako da se pač vidi da nočem nobenega zajebati ampak samo da se popravijo.
drugače sem iz okolice ljubljane, bližina črnuč.
hvala za pomoč, aleksandar.
delali so lep čas zdaj pa že nekej časa zajebava ta kontakt saj dela samo če zaviješ kabel v določen položaj... oziroma sploh noče delati. problem je tudi saj ni več garancije, popravilo je pa kar drago. zanima me če imate kakšno idejo kako to popraviti, oziroma če kak prijazen človek izmed vas in bi mi posodil svojo garancijo ter bi jst tako šel popraviti zvočnike potem bi mu pa garancijo seveda vrnil. dam tudi vse svoje osebne podatke če je treba tako da se pač vidi da nočem nobenega zajebati ampak samo da se popravijo.
drugače sem iz okolice ljubljane, bližina črnuč.
hvala za pomoč, aleksandar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 106781 (55815) | next3steps |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36495 (30580) | shadeX |
» | Servis - po prevzetju zaznane napakeOddelek: Pomoč in nasveti | 3892 (2860) | solatko |
» | Manj prodanih LCD-televizorjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 7656 (6509) | djordjevic |
» | dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 12338 (8354) | Seky |