Forum » Zvok in slika » Hyundai DVD predvajalniki
Hyundai DVD predvajalniki
Valuk1 ::
Alo!
V kratkem nameravam kupit dvd/divx predvajalnik, nekaj poceni, za hitro pogledat kaki film, nič drugega.
Pa sem gledal malo Hyundai predvajalnike, ker so simpatični in nudijo vse kar tudi drugi.
Zanima me, kako je kaj z firmwari?
Priporočate kaj drugega?
TNX!
V kratkem nameravam kupit dvd/divx predvajalnik, nekaj poceni, za hitro pogledat kaki film, nič drugega.
Pa sem gledal malo Hyundai predvajalnike, ker so simpatični in nudijo vse kar tudi drugi.
Zanima me, kako je kaj z firmwari?
Priporočate kaj drugega?
TNX!
_marc_ ::
Jaz za svojega DVX 600B že dve leti ne dobim firmwera, da bi imeli DIVX-si normalne podnapise.
GLAVNI ::
Ker sem bil naročen na Večer, sem ga dobil zastonj. Po pol leta mi ni več deloval. Ti svetujem, da kupiš kakšno drugo firmo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 34006 (7837) | copkacopi |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39756 (11805) | JanezC |
» | Divx predvajalnik ... HD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3174 (2105) | Klemenn |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25052 (9666) | bizi72 |
» | Kateri DVD/(DiVX) predvajalnik do max. 25000 SIT?Oddelek: Zvok in slika | 4001 (3703) | Han |