Forum » Zvok in slika » DLNA server
DLNA server
red_point ::
hej!
imam eno težavo z dlna tv in medisjskim serverjem. tv je panasonic G15, imam siolov sinope 568+ modem, ki je nastavljen kot router.
no tukaj je problem. probal sm že z različnimi dlna serverji(twonky media, tverzity, fuppes,...) in nobenega mi tv ni zaznal. sam tv se lepo poveže na internet, viera cast deluje, samo strežnika mi pa ne najde. na routerju/modemu sm vidu nek port forwarding sm nevem kako naj to nastavim da bo delalo (če je sploh možno). delat bi moglo z twonky media strežnikom, ki je tudi uradno podprt od panasonica, ampak ga ne zazna.
tnx in lp
imam eno težavo z dlna tv in medisjskim serverjem. tv je panasonic G15, imam siolov sinope 568+ modem, ki je nastavljen kot router.
no tukaj je problem. probal sm že z različnimi dlna serverji(twonky media, tverzity, fuppes,...) in nobenega mi tv ni zaznal. sam tv se lepo poveže na internet, viera cast deluje, samo strežnika mi pa ne najde. na routerju/modemu sm vidu nek port forwarding sm nevem kako naj to nastavim da bo delalo (če je sploh možno). delat bi moglo z twonky media strežnikom, ki je tudi uradno podprt od panasonica, ampak ga ne zazna.
tnx in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DLNA podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (880) | Ales |
» | WD NASOddelek: Omrežja in internet | 3793 (3059) | A_A |
» | Problem: NAS + DLNA + velike datoteke = zaostajanje slike za zvokom.Oddelek: Zvok in slika | 1845 (1641) | refosk |
» | DLNA in LG 42LE5500Oddelek: Omrežja in internet | 5236 (4456) | mcesarec |
» | [PS3] Nasveti in težaveOddelek: Konzole | 2494 (2204) | Mavrik |