Forum » Pomoč in nasveti » Prenos kataloga
Prenos kataloga
btree ::
Mogoče kdo ve, kako bi lahko prenesel tale katalog? Sem poskušal z web stripperjem, raznimi flash downloaderji in ne gre.
- spremenilo: btree ()
btree ::
sam tole printa stran po stran in resolucijo popači, sem mislil, da obstaja kakšen način, da se cel katalog sname naekrat dol. Ve kdo?
Ajrina ::
Katalog se ti je že shranil, samo ti tega ne veš Flash downloaderji pa ne delujejo, ker je katalog v bistvu jpg, samo animacija in orodna vrstica so v flashu.
Postopek za IE je tak:
- obišči stran iz katere si hočeš "sposoditi" vsebino
- Tools -> Internet options -> pri Browsing history klikni Settings -> potem View files
- sortiraj po internet naslovu
- poišči datoteke iz željene strani (v tvojem primeru http://public.edition-on.net/...)
- vse iz tega internet naslova skopiraj v eno mapo recimo na namizju
- nato si oglej jpg-je z imenom canvas...
- nepotrebno pobriši, svoj katalog pa lahko natisneš v jpg, da bo tak kot mora biti
P.s.: Pri takih stvareh si vedno najprej oglej kodo. Firebug je kot nalašč za take stvari. Verjemi, da sploh ne boš potreboval vseh teh flash downloaderjev. V tvojem primeru je bilo iskanje za swf datotekami neuspešno - naletela sem samo na java kodo. Še malo prebrskaš in vidiš, da se gre za jpg-je. Ker se pa vsa vsebina obiskanih strani shranjuje v Temporary folders, je to to.
Edit: Ne pozabi najprej prelistati ves katalog, da se ti res shrani vseh 108 jpg-jev.
Postopek za IE je tak:
- obišči stran iz katere si hočeš "sposoditi" vsebino
- Tools -> Internet options -> pri Browsing history klikni Settings -> potem View files
- sortiraj po internet naslovu
- poišči datoteke iz željene strani (v tvojem primeru http://public.edition-on.net/...)
- vse iz tega internet naslova skopiraj v eno mapo recimo na namizju
- nato si oglej jpg-je z imenom canvas...
- nepotrebno pobriši, svoj katalog pa lahko natisneš v jpg, da bo tak kot mora biti
P.s.: Pri takih stvareh si vedno najprej oglej kodo. Firebug je kot nalašč za take stvari. Verjemi, da sploh ne boš potreboval vseh teh flash downloaderjev. V tvojem primeru je bilo iskanje za swf datotekami neuspešno - naletela sem samo na java kodo. Še malo prebrskaš in vidiš, da se gre za jpg-je. Ker se pa vsa vsebina obiskanih strani shranjuje v Temporary folders, je to to.
Edit: Ne pozabi najprej prelistati ves katalog, da se ti res shrani vseh 108 jpg-jev.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Ajrina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenos vsebine z novega arhiva RTVSLO (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 110451 (3070) | 8Bit |
» | Download video (flash) iz rtvslo (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 57229 (19639) | Pizzicato |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30718 (17225) | KontraCepec |
» | Pomoč pri spletni strani (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 8154 (5615) | gepard69 |
» | E-revijaOddelek: Izdelava spletišč | 3687 (2033) | bosmla |