» »

Kaj mislite o zvočnikih

Kaj mislite o zvočnikih

DocRob ::

Zio! Pred kratkim sem si privoščil audigyja sedaj pa bi poterbovla še kakšne pametne zvočnike. V Big-bangu sem našel ene za 20k sit. Noben tak velik dnar, pa se mi zdi sumljvo. http://www.geniusnet.com.tw/product/spe... Ali ima že kdo izkušnje.

Še nekej. Audigija sem kupoval po oglasniku in imam filing da sem se mal nasral. Kartica ki je predstavljena tudi na slo-techu ima zlate konekte zadej. Ta pa ima navadne kot naprimer 1024 player. Kaj je to za en šit.

.:joco:. ::

P.M.P.O: 3600W PHahahahahaha, smeh me bo pojedel, LOL, ROTFLORORTFL:D :)) ...


Ups, se opravičujem za moj izpad.:8) .

V splošnem (z manjšimi odstopanji) velja pravilo: več denarja, več muske. Tako ti povem, da je odvisno od tvojih zahtev. Verjetno boš pri velikih jakostih razočaran. Je pa verjetno za povprečnega uporabnika to zelo dober komplet. Če ti je 20k maximum, jih kupi, drugače reskiraj še kak tolar.
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.

spacejam ::

3 razred kvalitete to pove vse in ne verjami kar pise!
Space-jam Team & Co.

DocRob ::

Zvočnike bi postavil v 3x4 veliko sobo, na xxxx wate se tud jest poserjem, tko na avtoradijih kot zvočnikih, ko mi sosed razlaga da ma 250+250+150+150+400w muske v avtu. V glavnem ni mi važno kako naglas igrajo samo da bo nekak jasno s katere smeri prihaja zvok, oz da bo kej od dolbija.

Še nekej. Kartico mi je tip poslal po pošti, brez driverjev. Zdej bi pa rabil driverje ker sem na netu našel samo update in sicer za win 98se in xp.

Paramedic ::

Za winXP ti js rajš predlagam kr driverje iz win update strani, če ne rabiš hroščatega softwara, ki je zraven creativovih. Če ga pa, pa posnem samo ta update gor, pa bo delalo ok (vsej men je). Dolby se pozna samo v DVD filmih, če pa hočeš nasplošno tut drugje uživat, pa raje kup mal boljše, kot te geniusove. Kateri so, ne vem na pamet, ampak v PC Formatu avgust sm bral o enih dobrih za mal denarja :8). Neki U.S.Digital.
Mislim do kake 40k le dej.
End transmission.

alien-w ::

Audigy, ki nima pozlačenih kontaktov je OEM verzija (brez škatle in gonilnikov - samo vrečka) in to si dobil. Driverji so pa najboljši uni direkt iz windowsov.

Zvočniki so tko-tko, sicer izgledajo dokaj lepo, toda že to, da se tako grdo lažejo pri specifikacijah je čudno. 15W RMSja na satelit? Ja valda! Jest mam 4W RMS na satelit, pa so full močni.
Jest predlagam da zadevo sprobaš preden jo kupiš.

LunKi ::

Mam audigy pa megaworks 510d (130k da naute težil), pa suvajo k swina, kolosej se sam skrije:D

Sam na digitalnem izhodu mi pa noče delat ta spredn lev zvočnik pa ne vem zakaj, itaq un digitaln izhod ni taprav SPDIF tko da je useen.

To ti je lajf:D

l-note ::

Sej baje se da v Big-Bangu preizkust zvočnike, tko da ti kr reč prodajalcu, če jih lahk prklop nekam, tko da jih boš slišu.

DocRob ::

Hvala fantje. Zvočnike bom šel sprobat pol bomo pa vidl, če pa so driverji že vključeni v install pa spljoh dobr. Hvala


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10013930 (2067) gorilla
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19627492 (14748) psytoma
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19927164 (11250) Hrenowsky
»

Zvočniki 5.1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
658884 (7544) Clone
»

Zvočniki 5.1 (SW GENIUS)

Oddelek: Zvok in slika
71474 (1343) LordWorm

Več podobnih tem