Forum » Igre » Zakaj se ne morem connectat
Zakaj se ne morem connectat
vozel ::
Imam Win XP Pro, 56k modem, varnostne nastavitve na default, nobenega firewalla, pa se ne morem povezati na strežnik igre America's Army: Operations, v1.21, da bi se tako lahko log in-al. Ves čas mi piše /connecting.../, poveže pa se ne. Tudi modem ne pošilja ali sprejema ničesar. A kdo ve, kaj je narobe oz. mi lahko prosim kakorkoli pomaga?
Coinbird ::
Imaš enako verzijo igre, kot strežnik?
Drugače pa nebi smelo bit nič narobe. Poskušaj se povezat še na kakšen drug server. Dosti več pa tudi ne morem rečt..
Drugače pa nebi smelo bit nič narobe. Poskušaj se povezat še na kakšen drug server. Dosti več pa tudi ne morem rečt..
Hvala za odgovora! Kaže, da se moram zadeve žal lotiti the hard way. Format, frišno inštaliranje OS... če bo po tem morda kaj bolje.
Glede strategij in šaha pa tole:
Trenutno igram Warcraft III, ob vikendih Age II po LAN-u, šaha sem se pa naveličal po 6 letih aktivnega igranja, tekmovanj in taborov, ter po opravljenih 2 letnikih srednje šahovske šole.
Tako, da se mi ne zdi nič nenavadno, če si človek zaželi tudi nekaj realističnega on-line puškarjenja z nadutimi amerikančki.
Glede strategij in šaha pa tole:
Trenutno igram Warcraft III, ob vikendih Age II po LAN-u, šaha sem se pa naveličal po 6 letih aktivnega igranja, tekmovanj in taborov, ter po opravljenih 2 letnikih srednje šahovske šole.
Tako, da se mi ne zdi nič nenavadno, če si človek zaželi tudi nekaj realističnega on-line puškarjenja z nadutimi amerikančki.
Soni ::
Verjemi.neboš mogel igrat streljačin,ker se vse skupaj prehitro dogaja.Tvoj ping bo 999 in kako boš lahko potem igra??? Za take igre je potrebno imeti najman ISDN,pa že z njim je k.
naroči ADSl
naroči ADSl
Zdaj vse dela, ping pa je (odvisno od serverja) od 200 do 600. Sploh ni slabo, povsem igralno, res pa je, da tekoče kot UT na LAN-u le ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doping testi tudi za igralce računalniških iger (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 32914 (25725) | Superboyy |
» | Openvpn (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 14813 (6380) | Blisk |
» | 2 perfektna igralca šaha kdo zmaga (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14335 (11473) | GregiB |
» | hamachiOddelek: Igre | 6337 (3403) | ziga14 |
» | Človek proti Umetni inteligenci (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15589 (12126) | Roadkill |