» »

Zakaj se ne morem connectat

Zakaj se ne morem connectat

vozel ::

Imam Win XP Pro, 56k modem, varnostne nastavitve na default, nobenega firewalla, pa se ne morem povezati na strežnik igre America's Army: Operations, v1.21, da bi se tako lahko log in-al. Ves čas mi piše /connecting.../, poveže pa se ne. Tudi modem ne pošilja ali sprejema ničesar. A kdo ve, kaj je narobe oz. mi lahko prosim kakorkoli pomaga?:O

Coinbird ::

Imaš enako verzijo igre, kot strežnik?

Drugače pa nebi smelo bit nič narobe. Poskušaj se povezat še na kakšen drug server. Dosti več pa tudi ne morem rečt..

Soni ::

Pozabi.igraj raje kakšno strategijo ali šah!:D

Hvala za odgovora! Kaže, da se moram zadeve žal lotiti the hard way. Format, frišno inštaliranje OS... če bo po tem morda kaj bolje.

Glede strategij in šaha pa tole:
Trenutno igram Warcraft III, ob vikendih Age II po LAN-u, šaha sem se pa naveličal po 6 letih aktivnega igranja, tekmovanj in taborov, ter po opravljenih 2 letnikih srednje šahovske šole.;)
Tako, da se mi ne zdi nič nenavadno, če si človek zaželi tudi nekaj realističnega on-line puškarjenja z nadutimi amerikančki.

Soni ::

Verjemi.neboš mogel igrat streljačin,ker se vse skupaj prehitro dogaja.Tvoj ping bo 999 in kako boš lahko potem igra???:\ Za take igre je potrebno imeti najman ISDN,pa že z njim je k.:D

naroči ADSl

Zdaj vse dela, ping pa je (odvisno od serverja) od 200 do 600. Sploh ni slabo, povsem igralno, res pa je, da tekoče kot UT na LAN-u le ni.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Doping testi tudi za igralce računalniških iger (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
9532914 (25725) Superboyy
»

Openvpn (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6514813 (6380) Blisk
»

2 perfektna igralca šaha kdo zmaga (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
20614335 (11473) GregiB
»

hamachi

Oddelek: Igre
236337 (3403) ziga14
»

Človek proti Umetni inteligenci (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
17215589 (12126) Roadkill

Več podobnih tem