Forum » Problemi človeštva » Napad psov
Napad psov

lexios ::
"Pogovor" s Pahorjem hočejo!? WTF! Češ, da je s svojo "neodločnostjo" in "nesposobnostjo" "diskriditiral" ministra Zalarja (jst sm pa že skor mislu, da se je v drek porinu sam, oh dear...) oz. v primeru, če ostanejo v koaliciji hočejo, da se začne delati drugače, ne po starem... Tako kot oni rečejo ali kako? KK in LDS bo pa sedaj postavljal "nova" merila? Kje so bili pa pred pol leta oz. ob nastopu mandata v koaliciji? Aja, v času, ko se je sprejemalo ukrepe za "izhodno" strategijo, so se ukvarjali s psi, homoseksualci, izbrisanimi in nepremičninami; še kaj?
Na Pahorjevem mestu bi jih v rit brcnu! Pa ne le iz koalicije...
G. PAX_MAN&com. z "levice"; smem izvedeti kako hitro pa vi vozite po AC? Najbrž ste v zgled, problem vam predstavlja kredibilnost Požar reporta in razlika 34 km/h... Omejitev je 130 km/h (plus minus 10 km/h, s tehničnega stališča), drage ovce; ne 166 km/h, in še manj 200 km/h!
Na Pahorjevem mestu bi jih v rit brcnu! Pa ne le iz koalicije...
G. PAX_MAN&com. z "levice"; smem izvedeti kako hitro pa vi vozite po AC? Najbrž ste v zgled, problem vam predstavlja kredibilnost Požar reporta in razlika 34 km/h... Omejitev je 130 km/h (plus minus 10 km/h, s tehničnega stališča), drage ovce; ne 166 km/h, in še manj 200 km/h!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

MadMicka ::
Tule se lepo vidi volilna baza unga kretena od Janše pa tistega lopova od Jelinčiča. Samo poglejte, luli, USS Nimitz itd. To je pač slaba stran demokracije. Ampak, kaj čmo, take stvari gredo v paketu. Ravno zato pa velja, da rabimo izobražene državljane, zato da skrajneži ne prevladajo.

Motiš se Micka, edino kar se tu vidi je tvoja "neodločenost" glede spola (če privzamemo tvoje sklepanje in sklepamo u tri krasne)... Na volilno bazo in izobraženost sklepaš po komentarjih? CCC

Double_J ::
http://24ur.com/novice/slovenija/lds-o-...
Haha kekci postavljajo ultimat. Ko bo Pahor rekel, da se na tak način ne bo pogovarjal, se bodo jecljaje izgovarjali, da niso mislili resno.
Haha kekci postavljajo ultimat. Ko bo Pahor rekel, da se na tak način ne bo pogovarjal, se bodo jecljaje izgovarjali, da niso mislili resno.
Dve šivanki...

Limit-sky ::
V dobro Slovenije, ne morjo odstopiti, bodo izjavili. Sicer bodo pa ZAHTEVALI temeljit pogovor v koaliciji o nadaljnih korakih in o izboljšanju dela te vlade...
Tako prognoziram vsaj.
...in zahvaljujoč LDS bo po tem sestanku koalicija še bolj trdna in bolj pripravljena braniti pravno državo in se pripraviti na zelene luči na semaforju, ki nas bodo, seveda, z izjemnimi dosežki popeljali iz krize kot zmagovalce.

USS Liberty ::
Tule se lepo vidi volilna baza unga kretena od Janše pa tistega lopova od Jelinčiča. Samo poglejte, luli, USS Nimitz itd. To je pač slaba stran demokracije. Ampak, kaj čmo, take stvari gredo v paketu. Ravno zato pa velja, da rabimo izobražene državljane, zato da skrajneži ne prevladajo.
Pomiri se, in ne žali soforumaše. Iz tvojih postov bi rekel, da si ti tukaj še najmanj izobražen, in še posebej najmanj inteligenten od vseh. Najbolje, da Slovenko leta ti in podobni proglasite za dosmrtno premierko, potem bo pa zavladala tista vaša res taprava demokracija in boste pustili volit samo ekstremno levim rozasto usmerjenim.
BTW... Jaz nisem nobena volilna baza SDS, na volitve ne hodim od leta 96 naprej, odkar je tebi preljuba mafijska LDS s kurfom nemških mark na svojo stran kupila tistega poslanca iz Prekmurja in potem dobila večino v DZ. Še manj pa sem volilna baza SNS, ki je prevarantska stranka, ki jo je ustanovil mafijski LDS. SNS je pa postala zlodejska stranka šele potem, ko se je njen predsednik odtrgal z LDS ketne in začel grizti tudi svoje bivše LDS gospodarje...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

USS Liberty ::
Slovenka leta izsiljuje Pahorja, kot da je ona taglavna v celi državi, v resnici pa vodi neko miniaturno stranko, sama pa je dobila vsega 904 glasov na volitvah. Ziherl, ki vsepovprek deli neke diagnoze, bi moral čimprej postaviti diagnozo še za svojo šefico. Ta ženska izgleda vsak dan bolj neuravnovešena, obnaša se kot majhen histeričen otrok, ki kriči in se meče po tleh, ko mu starši nočejo kupiti najdražjo igračo. Najbrž je bila Kresalka nekoč navajena, da ji je vsako najdražjo igračo kupila Frederika. Ko pa je odrasla, pa so ji igrače kupovali stari slinasti bogati desci... Zdaj pa misli, da je cela država njena igrača...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

Aston_11 ::
USS Liberty je izjavil:
Slovenka leta izsiljuje Pahorja, kot da je ona taglavna v celi državi, v resnici pa vodi neko miniaturno stranko, sama pa je dobila vsega 904 glasov na volitvah. Ziherl, ki vsepovprek deli neke diagnoze, bi moral čimprej postaviti diagnozo še za svojo šefico. Ta ženska izgleda vsak dan bolj neuravnovešena, obnaša se kot majhen histeričen otrok, ki kriči in se meče po tleh, ko mu starši nočejo kupiti najdražjo igračo. Najbrž je bila Kresalka nekoč navajena, da ji je vsako najdražjo igračo kupila Frederika. Ko pa je odrasla, pa so ji igrače kupovali stari slinasti bogati desci... Zdaj pa misli, da je cela država njena igrača...
Fajn napisano.

Snohman ::
Ah LDS samo laja, da bi si nadel masko ''mi spoštujemo pravno državo blah blah blah...''.
Resnica je, da si ne upajo izstopiti iz koalicije, ker to pomeni ponovne volitve in Zares ter LDS po vsej verjetnosti ne bi dosegla praga za vstop v parlament oziroma bi gotovo imela manj sedežev v parlamentu.
Pahor ju lepo drži v šahu, saj je on po mojem mnenju pripravljen it v koalicijo z SDS, vprašanje pa je, če so vsi ostali v SD pripravljeni na to, pa tudi SDS bi najbrž cincala.
No, ampak iz tega itak ne bo nič, samo slepi naboji iz smeri LDS in Zares.
Sicer pa bi morali zadnje poste prestaviti v novo temo.
Resnica je, da si ne upajo izstopiti iz koalicije, ker to pomeni ponovne volitve in Zares ter LDS po vsej verjetnosti ne bi dosegla praga za vstop v parlament oziroma bi gotovo imela manj sedežev v parlamentu.
Pahor ju lepo drži v šahu, saj je on po mojem mnenju pripravljen it v koalicijo z SDS, vprašanje pa je, če so vsi ostali v SD pripravljeni na to, pa tudi SDS bi najbrž cincala.
No, ampak iz tega itak ne bo nič, samo slepi naboji iz smeri LDS in Zares.
Sicer pa bi morali zadnje poste prestaviti v novo temo.

imagodei ::
Ah, niti ni preveč taprava... Pustmo zdaj, da se v temi z naslovom Napad psov razpravlja o divjanju po avtocesti in se ugotavlja, ali bi Kresalka morala gledati varnostniku čez ramo v števec ter ga okarati. Kužki so na zadnjih nekaj straneh "zaslužili" le še kakšno omembo; trenutno se pa razpravlja direkt o razpadu koalicije, bore malo vezano na kužke - ob tem, da imamo na forumu odprto temo z naslovom Odštevanje do padca trenutne vlade.
- Hoc est qui sumus -

Pšenični ::
"Resnica je, da si ne upajo izstopiti iz koalicije, ker to pomeni ponovne volitve in Zares ter LDS po vsej verjetnosti ne bi dosegla praga za vstop v parlament oziroma bi gotovo imela manj sedežev v parlamentu.
Pahor ju lepo drži v šahu, saj je on po mojem mnenju pripravljen it v koalicijo z SDS, vprašanje pa je, če so vsi ostali v SD pripravljeni na to, pa tudi SDS bi najbrž cincala."
Možnosti so le dve. Al se je tem kekcem iz LDS do konca poslabšalo ali ali pa slutijo scenarij ala Kirgizija in bodo še pravi čas presedlali v opozicijo za vsak slučaj. Čim bojo enkrat v opoziciji jih tud bog ne spravi več v parlament. Je pa Pahor kolikor deluje glup, naredu prvo dobro potezo. Pustil je da se tile kekci sami zadrgnejo. Mislim iz LDS a. Pa ne me narobe razumet. Jaz sem podpru Kresalovo ko je rešila problem izbrisanih, ampak se vedno bolj zdi , da je to počela, da bi si zagotovila politično bazo. Resničnost namenov je tle vprašljiva.
Še besedo o Ziherlu. On mi deluje na nek način čudno. Ne dojema nastale situacije. kaj si dejansko mislim o njem rajši ne napišem. Podn.
Velika koalicija, eh, mislim da misel ni tako slaba. Ampak najprej naj razjasnijo tisto Patrijo. Pa Bavčarja, Šrota, Hildo....jih je polno...No vsaj enega velikega naj zaprejo. Če mora "bit to Janša pa naj bo". Če je kriv seveda. Samo vprašanje če bi raja to prenesla. Verjetno ne.
Pahor ju lepo drži v šahu, saj je on po mojem mnenju pripravljen it v koalicijo z SDS, vprašanje pa je, če so vsi ostali v SD pripravljeni na to, pa tudi SDS bi najbrž cincala."
Možnosti so le dve. Al se je tem kekcem iz LDS do konca poslabšalo ali ali pa slutijo scenarij ala Kirgizija in bodo še pravi čas presedlali v opozicijo za vsak slučaj. Čim bojo enkrat v opoziciji jih tud bog ne spravi več v parlament. Je pa Pahor kolikor deluje glup, naredu prvo dobro potezo. Pustil je da se tile kekci sami zadrgnejo. Mislim iz LDS a. Pa ne me narobe razumet. Jaz sem podpru Kresalovo ko je rešila problem izbrisanih, ampak se vedno bolj zdi , da je to počela, da bi si zagotovila politično bazo. Resničnost namenov je tle vprašljiva.
Še besedo o Ziherlu. On mi deluje na nek način čudno. Ne dojema nastale situacije. kaj si dejansko mislim o njem rajši ne napišem. Podn.
Velika koalicija, eh, mislim da misel ni tako slaba. Ampak najprej naj razjasnijo tisto Patrijo. Pa Bavčarja, Šrota, Hildo....jih je polno...No vsaj enega velikega naj zaprejo. Če mora "bit to Janša pa naj bo". Če je kriv seveda. Samo vprašanje če bi raja to prenesla. Verjetno ne.

Pahor legenda! Doživel je živčni zlom.
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
itd...
http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...
»K pisni izjavi, da sem pred tednom dni odstopil od kandidature, ni kaj dodati niti kaj odvzeti,« nam je včeraj dejal Vojtic, ki so ga Pahorjeve navedbe na novinarski konferenci opazno pretresle in šokirale, a jih ni želel komentirati.
itd...
Kameli, ki ju je libijski voditelj Moamer Gadafi
podaril premieru Borutu Pahorju, sta še vedno v Libiji, zato predsednik vlade meni, da bi to utegnilo ogroziti odnose med državama.
Dve šivanki...

Ah, niti ni preveč taprava... Pustmo zdaj, da se v temi z naslovom Napad psov razpravlja o divjanju po avtocesti in se ugotavlja, ali bi Kresalka morala gledati varnostniku čez ramo v števec ter ga okarati. Kužki so na zadnjih nekaj straneh "zaslužili" le še kakšno omembo; trenutno se pa razpravlja direkt o razpadu koalicije, bore malo vezano na kužke - ob tem, da imamo na forumu odprto temo z naslovom Odštevanje do padca trenutne vlade.
...kar precej vezano na kužke, vbistvu si upam (na pamet) trditi, da so zadnje dogodivščine v Butalah vsaj vzročno, če ne še kako drugače, povezane.
To, da KK divja po avtocesti (večina ST foruma pa se ob tem sprašuje o kredibilnosti reporterjev in razliki 34km/h) pa kaže vsaj na nivo mentalitete in občutno razliko v obnašanju KK za "štirimi stenami" ali "pred kamerami", kar se je izkazalo že pri kužkotih. J. ga, naslov "Napad psov" smo že zdavnaj presegli, povsem upravičeno! Mogoče pa bi komu bolj ustrezalo, da se debatira zgolj o napadalnih pasmah psov? Potemtakem v temi "Odštevanje do padca trenutne vlade" le odštevajte, kaka debata neki no, sj naslov namiguje zgolj na odštevanje!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Utk ::
Ah kaj pa ta en bogi "kandidat" za ministra zna. Tu imamo poln kufer forumskih "pravnikov" in podobnih, ki pravijo, da je vse čisto. Ne vem kaj si zdaj ta nekaj zmišljuje.

Karaya 52 ::
Očitno je levica kadrovsko podhranjena, komaj so našli ministra za zdravje ki je bil generalni sekretar že za časa prejšnje vlade, kmetijski resor ostaja prazen itd. Cel kup podjetij in ambasad je lep čas samevalo, skratka poden, mogoče gre za novo obliko samoupravljanja.
Pahorju pa radikalci koalicije žagajo vejo, ni dovolj krvoločen. Noče odstraniti "možganskega vsadka JJ", govori o prodaji "državnega premoženja" in vključevanju v OECD, mladi komunisti podmladka SD ga bodo še na zagovor poklicali, tako kot so Lahovnika.
Pahorju pa radikalci koalicije žagajo vejo, ni dovolj krvoločen. Noče odstraniti "možganskega vsadka JJ", govori o prodaji "državnega premoženja" in vključevanju v OECD, mladi komunisti podmladka SD ga bodo še na zagovor poklicali, tako kot so Lahovnika.

djordjevic ::
Ni čudno, da so položaji prazni, če pa Pahor in kompanija ne upajo imenovati nikogar, ker bi lahko bil sporen za tega ali onega ali tretjega ... Mislim, Janša je fural cunami, Pahor pa fura sušo. Kdo bi to razumel ... Naj gre lepo LDS iz koalicije in naj se S/M tim že končno tudi uradno zliže, da enkrat za vselej vidimo kaki (non)fail bi bila velika koalicija pri nas.
No grave is deep enough to keep us in chains.

Opoziciji ni potrebno rinit v vlado, po tem ko je strategija izhoda iz gospodarske krize že v teku (rdeči rumeni ali zeleni fazi). Dvomim da si SDS želi posvojiti otroka ki bo morda kilav. Manjšinska vlada bi verjetno zdržala nekaj časa, kot kaže pa LDS ostaja v koaliciji tako da niti iz te moke ne bo kruha, zaenkrat. SLS prispeva kmetijskega ministra, Pahor pa dobi potrebne glasove. Drugače pa Pahor sam priznava da mu ni uspelo ustaviti kadrovskega cunamija, ni čudno, če njegov kabinet vodijo prekmurski šerifi kot je Horvat.

Pa kaki kadrovski cunami, lepo te prosim. V primerjavi s prejšnjo vlado to niti pravi vetrič ni bil. Saj se ja bojijo zamenjat VSAKOGAR, da ne bi slučajno človek pristal na famoznem števcu menjav SDS. Pa če si zamenjavo zasluži ali ne. Seriously, no.

durrenmatt ::
Pahor si je zabil avtogol, ko se je odločil na naslednjega kmetijskega ministra zvalit odgovornost za razčiščenje okoliščin afere Baričevič. Zdaj pa mu nihče noče. Edino zet od Potrča bi bil za, a je preveč sorodstveno inkriminiran.
Še pomnite tovariši: Potrč je bil proti osamosvojitvi Slovenije.

Evo, vidiš. Kaj ima veze, če je dr. Vojtic stručko, če pa je Potrčev zet. To je vse, kar moraš o človeku vedet', madona! Krasna nova Slovenija, res.

Pa tudi proti, da ima človek lahko kakšno zasebno lastnino, razen glavnika.

Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()

Utk ::
Mene sploh ne moti, da je Potrčev zet. Kdorkoli je v tisti stranki, tako in tako ne more bit dost vreden :)
Sicer je pa to, in da je itak Hrvat, začel razlagat Pahor en teden kasneje ko ga je Potrčev zet že poslal nekam. Res ne vem kaj temu Pahorju dugaja. Bi pa rad enkrat sprobal njegovo robo.
Sicer je pa to, in da je itak Hrvat, začel razlagat Pahor en teden kasneje ko ga je Potrčev zet že poslal nekam. Res ne vem kaj temu Pahorju dugaja. Bi pa rad enkrat sprobal njegovo robo.

Tale je bila res ekstra mimo, ja. Se pridružujem tvojemu vprašanju.

Snohman ::
V današnjem Delu so nekje na 2. strani skriti rezultati ankete; Zares in LDS bi dobila manj kot 4% glasov. Če izstopijo iz koalicije, so pečeni... odpadejo kot knof od gat.
Izgubijo pravosodno, notranje ministrstvo, torej vse vzvode oblasti.
Poslovimo se tudi od družinskega zakona, ki ga najbolj podpirata ravno ti dve stranki(razlogi, hja, kaj pa vem, mnogo se sliši od ljudi blizu vlade...)
Noben pa noče za kmetijskega ministra; vsak si misli ''kar sami kidajte vaš pasji drek''.
Izgubijo pravosodno, notranje ministrstvo, torej vse vzvode oblasti.
Poslovimo se tudi od družinskega zakona, ki ga najbolj podpirata ravno ti dve stranki(razlogi, hja, kaj pa vem, mnogo se sliši od ljudi blizu vlade...)
Noben pa noče za kmetijskega ministra; vsak si misli ''kar sami kidajte vaš pasji drek''.

Še dobro, da je Pahor prepričan, da bo dobil tudi naslednji premierski mandat. Jasna stvar! Kdo pa, če ne on
Sicer pa mu je Janša od volitev naprej ponujal roko za sestavo velike koalicije, pa noče o tem nič slišat. Kdo je zdaj tu na ideoloških okopih?

Sicer pa mu je Janša od volitev naprej ponujal roko za sestavo velike koalicije, pa noče o tem nič slišat. Kdo je zdaj tu na ideoloških okopih?

Naj gre Senica za kmetijskega ministra pa bo stvar rešena.
No ja, kandidata že imamo, komentarji so tudi vzpodbudni.
http://www.rtvslo.si/slovenija/kmetijsk...
Dve šivanki...

Mu boste ja kakšno dobro besedo namenili, glede na to da gre večina zaslug za spremembo oblasti ravno njemu. Ko se kot lider levice posvetuješ z JJ te odžagajo, to je smrtni greh, Rupel bo npr. do smrti v "izgnanstvu", po Kocbeku pa smo dobili še Pahorja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()

Da se mu je skisalo je bilo jasno tisti hip, ko je vzel Sarkića za piarovca
Ne more brez Janše, Sarkić ima namreč psa Janšo.

Dve šivanki...

Mu boste ja kakšno dobro besedo namenili, glede na to da gre večina zaslug za spremembo oblasti ravno njemu. Ko se kot lider levice posvetuješ z JJ te odžagajo, to je smrtni greh, Rupel bo npr. do smrti v "izgnanstvu", po Kocbeku pa smo dobili še Pahorja.
Hehe, provokator. Saj ni problem posvetovanje pri kakšni pomembnejši temi ali dveh, za izbiro kravate pa menda ni treba skakati na posvete k vodji opozicije. Ali pač? Tako namreč vse skupaj izpade. Pahor ne potegne ENE poteze, ki ne bi bila usklajena z Janšo. Ene.

dzinks63 ::
Pahor vidi kaj se bo zgodilo na naslednjih volitvah. Dobil jih bo SDS in Janši se noče zamerit. Kaže se na način, da bi lahko sodeloval z njim. Mogoče pa bo Janša le sestavil veliko koalicijo z SD.

Mogoče pa bo Janša le sestavil veliko koalicijo z SD.
Kolikor vem, je Janša bil ves čas za veliko koalicijo, samo Pahor ni za to.
Sicer je pa zanimivo, kaj se dogaja s famoznimi podkupninami od Patrie. Nič. Ma baš nič. Nada. Zero. Nobenih dokazov. Ničesar.
Cvikl kot eden najbolj zaslužnih za afero Patria pa se veselo smeje iz Bruslja.

A je že kdo prebral 25strani magnetograma... jaz sem že. Zalar je zelo evidentno pogorel, če boste brali.
VIŠJA DRŽAVNA TOŽILKA BRANKA ZOBEC HRASTAR: Kar sem napisala, sem napisala, to je bila izjava namenjena njej. Nimam nič proti njej, še enkrat poudarjam, nič proti njeni funkciji. Želim ji, da jo dokonča in če se bo tako odločila, tudi morda še za ponovno, res me razumeti v tem pogledu.
Dve šivanki...

"A je že kdo prebral 25strani magnetograma... jaz sem že. Zalar je zelo evidentno pogorel, če boste brali."
Meni se zadeva ne zdi nič posebnega. Kr neki. Je pa evidentno, da v zadevi s kužki nekje zlo smrdi. To je zdaj že jasno.
Meni se zadeva ne zdi nič posebnega. Kr neki. Je pa evidentno, da v zadevi s kužki nekje zlo smrdi. To je zdaj že jasno.

Hja... Brezigarca je notri dajala prednost ugotavljanju zlorabe psov, preiskava objave fotografije pa naj bi bila sekundarna.
Zgleda so ji hudo to zamerili.
Zgleda so ji hudo to zamerili.

Dve šivanki...

"Zgleda so ji hudo to zamerili."
Seveda saj to ni bilo nekomu v interesu. To samo kaže, da je naše sodstvo en kur... neodvisno.
Seveda saj to ni bilo nekomu v interesu. To samo kaže, da je naše sodstvo en kur... neodvisno.

MadMicka ::
DoubleJ, kakšen je tvoj logičen zakjuček, če višja državna tožilka poda odstopno izjavo, češ, da se je vrhovna tožilka mimo pravil vtikala v njeno delo, nato pa naknadno pove, da nima nič proti njej in nič proti temu, da vrhovna tožilka dokonča svoj mandat.
Komu v korist gre sedaj ta njena zadnja izjava, Zalaraju ali Brezigarjevi?
Komu v korist gre sedaj ta njena zadnja izjava, Zalaraju ali Brezigarjevi?

"Komu v korist gre zakrivanje izjav v zvezi z afero Baričevič? Baričeviču ali LDS-u?"
Po tem, kar smo slišali in videli, bi tkole na oko rekel, da LDS su. Vendar nikoli ne moremo biti popolnoma sigurni. Ampak ta jebeni cirkus se bo še vlekel.
Po tem, kar smo slišali in videli, bi tkole na oko rekel, da LDS su. Vendar nikoli ne moremo biti popolnoma sigurni. Ampak ta jebeni cirkus se bo še vlekel.

http://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vie...
A je že kdo od tle dobu vabilo? Pol jih lah še na policiji mau ruga.
A je že kdo od tle dobu vabilo? Pol jih lah še na policiji mau ruga.

Dve šivanki...

WarpedGone ::
Kje so cvetke, ki so se smejale policiji, ker je aretirala enega cepca, ki je pisaril nekaj proti bušu?
"Ubila bom kresalko" na spletnem forumu zadostuje, da te začopatijo.
Nekdo je že zelo paranoičen ...
"Ubila bom kresalko" na spletnem forumu zadostuje, da te začopatijo.
Nekdo je že zelo paranoičen ...
Zbogom in hvala za vse ribe

tsh2 ::
ja je pa razlika ali grozi policist večkrat zaporedoma ali nekdo enkrat napiše, pa še to ne direktna grožnja, se ti ne zdi?

TESKAn ::
No, napisala je malo več, v stilu da bo ubila Kresalovo, moža, otroka in še sebe. IMO motena oseba, če svoj neuspeh v življenju vali na točno določeno ministrico. Sploh, ker je ta oseba ministrica manj, kot dve leti.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 86582 (67825) | LordTado |
⊘ | stanje psov oddelkov policijeOddelek: Loža | 3374 (2717) | Gandalfar |
» | Miro Senica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25617 (22377) | IvoC |
⊘ | cenzuraOddelek: Loža | 2728 (2651) | hamax |
⊘ | Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 52305 (43753) | hamax |