» »

Napad psov

Napad psov

««
39 / 51
»»

MadMicka ::

No, telbanc, dej povej, zakaj je podjetje LTH iz Škofje Loke in IUV iz Vrhnike končalo v stečaju?

luli, ti pa prosim razloži kaj je to policijska država? A to je tisto, ko je Janša hotel v MORSom narediti državni udar, pa potem, ko mu to ni uspelo, je čez dobrih 15 letz Matejem, ministrom za notranje zadeve in Šturmom, ministrom za pravosodje, dvema zakletima SDS-ovcema oz. slednji NSi, pač dvojčka, pa Brezigarjevo na državnem tožilstvu (pazi to, vse te veje so bile njegove!) in drugimi gorečimi verniki skušal obvladovati vse, kar se je obvladovati dalo?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MadMicka ()

krneki0001 ::

LTH je avstrijsko podjetje, ki je preselilo vse stroje v avstrijo, da njihovi ljudje (avstrijci) ob krizi niso ostali brez dela (očim je tam delal, pa zgubil službo, ko se je začela kriza). Pač svoji za svoje poskrbijo, pri nas pa pljuvamo drug čez drugega.

IUV na vrhniki je pa zaje*al angleški direktor, ki je kradel ko sraka, odnesel in prenakazal vse kar je bilo vrednega v tujino, potem pa pustil da je firma propadla, pa še veliko odpravnino zahteval in nevemkakšno odškodnino je hotel. Pa še do delavcev se je obnašak kot da so največji gnoji, jih zmerjal z lenuhi, gnoji in podobno, kakor da noben ni lepe besede vreden (od kolega sin je delal v IUV, tako da je to iz prve roke.

Okapi ::

od kolega sin je delal v IUV, tako da je to iz prve roke.
:)) Kaj pomeni "iz prve roke" ti ni čisto jasno, ne?

O.

Je povedal, kako je zgledalo delo v času angleža (ni pa smel dati odpovedi, ker je bil štipendist in bi moral še štipendijo vračat, če nebi delal tam do konca)

LordTado ::

Mislim da bomo počas začeli plačevat desetine:)

Pšenični ::

"IUV na vrhniki je pa zaje*al angleški direktor, ki je kradel ko sraka, odnesel in prenakazal vse kar je bilo vrednega v tujino, potem pa pustil da je firma propadla, pa še veliko odpravnino zahteval in nevemkakšno odškodnino je hotel. Pa še do delavcev se je obnašak kot da so največji gnoji, jih zmerjal z lenuhi, gnoji in podobno, kakor da noben ni lepe besede vreden (od kolega sin je delal v IUV, tako da je to iz prve roke."

Greg Sturmer je bil grešni kozel v IUV ju. Če odštejemo par sto tisoč evrov in tisto kar je naredil škode še zmeraj manjka 20 milijonov evrov. Kje so? Morda ti veš vse, ne veš pa kaj se je ponoči dogajalo v IUV ju. Resda pred leti...Če bi bili pripravljeni vratarji kaj povedat? Potem bi bila uradna verzija čist druga. Kaj se je dogajalo v IUV ju vedo redki. In ti sigurno nisi med njimi.

Je pa dejansko stanje na vrhniki tako-po propadu IUV ja. Ravno včeraj sem videl ko so dve punce, stare okrog 16 let v Vrhniškem Hoferju kradle hrano in so jih dobili, policaji so ravno pisali zapisnik (pazi kradejo hrano in ne tehniko). Sem prišel ravno v trgovino. Ko sem prišel do blagajne pa je nekdo spraševal, če imajo kakšna poškodovana jajčka, da bi jih dobil ceneje. In to jajčka ki so bila včeraj v akciji - za 1,29 e si dobil 20 jajc. Po propadu IUV ja je Vrhnika dobesedno lačna.

Karaya 52 ::

CrniE> Naslednji teden bi KK lahko solo ali skupinsko nekje pojasnila kakšna je to policija, da "slučajno" ujame pogovor med poslancem opozicije in ministrico za obrambo. Brez naloga za njih. Pa da to še pride v javnost in celo kaj so se pogovarjali.

To tudi mene zanima. Nekdo skrbi da je javnost na tekočem z Jelinčičevimi telefonskimi pogovori, medtem ko je o pasji aferi vladal popoln mrk, dokler niso časti (da ne rečem ustave) rešili "drugorazredni" mediji. Po pasji aferi bo vse drugače, postali so površni in niti požrtvovalne teme o multipli sklerozi ne morejo odvrniti pogleda od resničnih problemov. KK pa itak ni sposobna ene pogovorne oddaje z opozicijo.

Telbanc, anglež ni ravno grešni kozel, razprodal je večino firme, pokradel dovolj, zahteval še odpravnino in odškodnino, pa odšel z licenco in z znanjem, ki ga je imel IUV v tujino delat na stroje, ki jih je prodal prej tja.

Kaj in kako so pa kradli prejšnji lastniki, mi pa ni znano, tisto naj pa kdo drug pove.

Je pa vedno več ljudi lačnih, pa ne samo na vrhniki, povsod po sloveniji.

LordTado je izjavil:

Mislim da bomo počas začeli plačevat desetine:)

Težko, če pa že sedaj petino plačaš pri vsakem nakupu!

desetina 10%
pri nas pa je DDV 20%

Zgodovina sprememb…

"Telbanc, anglež ni ravno grešni kozel, razprodal je večino firme, pokradel dovolj, zahteval še odpravnino in odškodnino, pa odšel z licenco in z znanjem, ki ga je imel IUV v tujino delat na stroje, ki jih je prodal prej tja."

Torej kaj Kresalova čaka. In interpol.

Drgač pa o IUV ju, pojma nimaš, še insuacije so dost mimo.

http://www.revija-reporter.si/index.php...

Tko, in bo konec.

"To tudi mene zanima. Nekdo skrbi da je javnost na tekočem z Jelinčičevimi telefonskimi pogovori, medtem ko je o pasji aferi vladal popoln mrk, dokler niso časti (da ne rečem ustave) rešili "drugorazredni" mediji. Po pasji aferi bo vse drugače, postali so površni in niti požrtvovalne teme o multipli sklerozi ne morejo odvrniti pogleda od resničnih problemov. KK pa itak ni sposobna ene pogovorne oddaje z opozicijo."

Temu se reče zloraba policije v politične namene.

Ne mislim desetine kot 10% ampak tako kot je nekoč cerkev imela vsaka 10 stvar je šla njen:)

Double_J ::

http://www.delo.si/clanek/102828

A so se ustrašili protestov?:D
Dve šivanki...

dzinks63 ::

Ne. Udarila je štempiljko "končano" na zadevo baričevič in je "volk sit in koza cela".

Takrat ko bo vse zaključeno bi morale kake slike prit na plano :)
To bi bla senzacija z kakim neposrednim dokazom kamer ali posiljevanj...kar je policija zanikala...
Ena slika bi sesula vlado:)

"Takrat ko bo vse zaključeno bi morale kake slike prit na plano :)"

V katerem interesu pa je, da bi bila ta zadeva sploh zaključena. Politika je včasih zelo čudna stvar.

Sej bodo prišle slikce. Če ne prej pa pri volitvah. Čeprav sem mnenja da si bodo teli sedanji oblastniki v tem času do volitev še orenk nakradli imetja, uničili, kar se uničit še da, potem pa prepustili vladavino drugim, po katerih bodo pljuvali, kako nič ne nardijo (narest se pa še par let ne bo nič dalo, ker smo malo pred zlomom vsega).

Vajenc ::

Čeprav sem mnenja da si bodo teli sedanji oblastniki v tem času do volitev še orenk nakradli imetja, uničili, kar se uničit še da
Tole je zelo preprosta in oguljena fraza. Politika je res kurba in kot tako jo je možno tudi kupiti. Je pa tudi služba in nekateri dejansko delajo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

drejc ::

Jest upam da naslednje volitve preživita samo lustrirana SD in SDS. Trenutno edino, kar je "za silo".
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Zgodovina sprememb…

• spremenil: drejc ()

USS Liberty ::

Slovenko leta vozili z 200 na uro

In to lažnivo ženšče je ravno včeraj na tretjem programu nekaj razlagalo, kako je ona močno proti dirjanju po cestah in za varno vožnjo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

pecorin ::

eh kdo pa bo verjel temu liberal bias gay rdece zeleno rozastemu kvazi mediju.

luli ::

Pa koliko je imela za povedat.

Me zanima, če je točila krokodilje solze kot pred letom ko so obravnavali to tematiko če se še kdo spomni.

Mimogrede njen zagovor : "V kabinetu ministrice za notranje zadeve so zatrdili še, da Kresalova ni vedela, kako hitro je vozil avtomobil."

Budalščina^2

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: luli ()

WarpedGone ::

V kabinetu ministrice za notranje zadeve so zatrdili še, da Kresalova ni vedela, kako hitro je vozil avtomobil.

Kdo pri zdravi pameti pa od blondinke pričakuje da loči med 230 in 130kmh?
Zbogom in hvala za vse ribe

Mogoče pa je mislila, da je omejitev 130 na osebo.

PaX_MaN ::

Članek je že apdejtan.

Itak da je, po dveh tednih nas informira Požareport. Provida sistem je opremljen s kamero, upajmo da ne "zgubijo" še tega posnetka, glede na prakso ministerstva lahko kmalu pričakujemo posnetek v javnosti? Nemška ministrica je odstopila ko so jo dobili na lafranju po Španiji s službenim vozilom, je pa res da ni bežala pred nemško policijo. No, če druga ne, smo vsaj pravna država. :))

Pognali so se za njim in ga lovili kar 30 kilometrov. Provida je za ministričinem vozilom vozila devet minut

30km za 9 minut = 200km/h, plus-minus 30km/h čez hribe in doline

da je bila najvišja hitrost audija, ki jo je izmerila provida, 166 km/h.

Če je provida vsaj približno točna, je v tem primeru to najnižja izmerjena hitrost, ne pa najvišja.

dzinks63 : Ne seri. Glej posnetek. Dolg je par sekund in kaže samo del, ko so imeli promet pred sabo in niso mogli hitreje. Namesto, da bi priznali napako bodo isto kot pri Baričeviču lagali, spuščali neke kvazi 10s posnetke v javnost (ministrica pravi, da iz policije ne odtekajo dokazi, me zanima od koga je potem prišel posnetek), vmes pa delali take bedaste napake kot je recimo ta, da je za 160km/h dobil 500EUR kazni.

BEDAKI!

Spomnite se afere, ko je ruplova na poti domov kupila metlo? Me zanima kake poti je mela Kresalova v nedeljo?

Kaj ti ni pri tem jasno, lepo je citirano:
Policija: Provida je izmerila 166 km/h, "lovili" so jo 9 minut

Ljudje so pač neumni in ne znajo logično razmišljati. Če bi KK res obvladovala policijo in imela moč prirejati podatke, bi sploh nikoli ne izvedeli, da je vozila prehitro.

Tako pa sedaj, ko se je izvedelo, da je njen šofer vozil 166 km/h, temu ne verjamejo, ker se jasno ve, da je vozila 250 km/h in pri tem fafala šoferju.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Okapi> ...bi sploh nikoli ne izvedeli, da je vozila prehitro.

Tako kot nikoli nebi izvedeli za pasjo afero. V obeh primerih javnost obveščajo whistleblowerji znotraj policije, Požareport in oddaja Svet. Tako nizko smo padli.

P.S: Vest je potovala dobra dva tedna do javnosti. Za tiste ki logično razmišljajo!

Zgodovina sprememb…

Tako nizko smo padli.
Ja, tako nizko, da si lahko vsakdo kar nekaj izmisli in ljudje verjamejo.

O.

roCkY ::

Ne problem je v tem, da smo kot družba tako nizko, da ničesar več ne verjamemo. Najmanj raznih demantijev iz političnih vrst.

Okapi> Ja, tako nizko, da si lahko vsakdo kar nekaj izmisli in ljudje verjamejo.

Se strinjam, zato pa mora Goršek odstopiti. Policija vsako uro spreminja izjave, do večera bodo sporočili da je vse po predpisih in da je 460EUR kazni zgolj napaka. Ampak to lahko razumejo samo tisti ki logično razmišljajo! :))

"Se strinjam, zato pa mora Goršek odstopiti. Policija vsako uro spreminja izjave, do večera bodo sporočili, da je vse po predpisih in da je 460EUR kazni zgolj napaka. Ampak to lahko razumejo samo tisti ki logično razmišljajo!"

Človek ne ve kaj si naj sploh še misli. Najprej 200, potem 166, ...

Ne vem zakaj niso takoj dali ven 166. Spet mučkalica. levaki spet seveda v stilu svoje "evolucijske manire" zatrjujejo, da je bilo "vse v redu".

"Policija je omenjenemu časniku po objavi, da naj bi audi povprečno vozil 200 kilometrov na uro (Pozareport piše celo o 230 km/h), sprva dejala, da je provida izmerila najvišjo hitrost 171,9 km/h, zdaj pa se je popravila. Najvišja izmerjena hitrost je 166 kilometrov na uro. Torej "samo" 36 kilometrov na uro nad omejitvijo.

Če to drži, potem voznik - glede na zakon - ne bi mogel biti kaznovan z več kot s 150 evri in tremi kazenskimi točkami. Kako je torej mogoče, da bo voznik kaznovan s 300 evri, desetimi kazenskimi točkami in prepovedjo vožnje, vedo le na policiji."

Iz Financ.......Bananistan Slovenija. Prava pasja država.

Zgodovina sprememb…

"Okapi> Ja, tako nizko, da si lahko vsakdo kar nekaj izmisli in ljudje verjamejo."

Ti si preprosto neverjeten.

Če so že vrgli cen posnetek naj dajo vseh 30 kilometrov, ne pa samo dela.

Od policije, ki dela s prekrškarji in kriminalci bi pričakoval več iznajdlivosti. Če se že zlažejo naj to storijo tako, da bo njihova zgodba vsaj malo verjetna. Te nove zgleda da ne bo kupil nihče.

Sicer pa če pogledam Gorška vidim zakaj poznamo toliko policijskih štosov.

Cveto ::

Vseh 30 naj dajo, ja. Zdi se mi da je objavljeni posnetek edinih 10 sekund kjer je vozil pod 160kmh ker je imel pač promet pred sabo. In nihče me ne bo prepričal da ni, potem ko se mu je avto umaknil, potegnil vsaj do 200kmh.

Za tiste ki pravite da je pravna država ker se je razvedelo: saj policija ali KK nista objavila nič dokler ni od nekje "pricurljalo".

"Če to drži, potem voznik - glede na zakon - ne bi mogel biti kaznovan z več kot s 150 evri in tremi kazenskimi točkami. Kako je torej mogoče, da bo voznik kaznovan s 300 evri, desetimi kazenskimi točkami in prepovedjo vožnje, vedo le na policiji.""

"Policija je voznika ustavila na cesti proti Novi Gorici, kjer je bila ugotovljena tudi identiteta voznika. Po pregledu posnetkov, je policija ugotovila, da je voznik kršil 30. člen zakona o varnosti cestnega prometa, saj je vozil z neprilagojeno hitrostjo. Zagrožena kazen za takšen prekršek pa je 460 evrov globe in šest kazenskih točk, je pojasnil Kapun."

Tkole mamo dve uradne verzije. Zdej je potrebno le ugotoviti, kdo se dela norca iz folka. Po 14 dneh?

Torej ? Resnico vedo le na policiji, tudi to zakaj so pse najprej ustrelili, potem pa še evantazirali.....Mislim butalci od butalcev...

Zgodovina sprememb…

In kakšen bo konec te zgodbe. Čez 14 dni bo nekdo izjavil, da glede na vse podatke po obsežni raziskavi ne moremo trditi niti ja nite ne, da je omenjeni avto z KK peljal niti prehitro niti prepočasi.

TESKAn ::

ministrica pravi, da iz policije ne odtekajo dokazi, me zanima od koga je potem prišel posnetek

No, od koga je prišel posnetek? Tako, hipotetično povej.

Ljudje so pač neumni in ne znajo logično razmišljati. Če bi KK res obvladovala policijo in imela moč prirejati podatke, bi sploh nikoli ne izvedeli, da je vozila prehitro.

Če bi imela moč, bi imela policaja s providio odpoved na mestu, avto in vse dokaze bi pa takoj odpeljali na uničenje :P.

V obeh primerih javnost obveščajo whistleblowerji znotraj policije, Požareport in oddaja Svet. Tako nizko smo padli.

Whistleblowerji, ki ne morejo na net dati posnetka, kjer bi Kresalova šla 200 kmh? Kar ji nekateri očitajo?
In ja, nekateri ste res tako nizko padli, da verjamete požarreportu in oddaji svet.

Ne vem zakaj niso takoj dali ven 166.

Ok, kdo je dal ven 200? Požarreport? Svet na kanalu a?

(Pozareport piše celo o 230 km/h)

Ja, požar piše marsikaj. Glede na to, da je sam priznal, da laže (Jonas Ž vs. Požar),...

Če to drži, potem voznik - glede na zakon - ne bi mogel biti kaznovan z več kot s 150 evri in tremi kazenskimi točkami. Kako je torej mogoče, da bo voznik kaznovan s 300 evri, desetimi kazenskimi točkami in prepovedjo vožnje, vedo le na policiji."

Hint - tabla z omejitvijo. Če pogledaš zakon, omenja nekaj v smislu "če prekorači najvišjo dovoljeno hitrost na cesti oziroma najvišjo dovoljeno s prometnim znakom". In kolikor vem, je na primorski AC dosti ""delovišč"", kjer je omejitev hitrosti.

Vseh 30 naj dajo, ja. Zdi se mi da je objavljeni posnetek edinih 10 sekund kjer je vozil pod 160kmh ker je imel pač promet pred sabo. In nihče me ne bo prepričal da ni, potem ko se mu je avto umaknil, potegnil vsaj do 200kmh.

So sami objavili posnetek? Ali je bil kak "whistleblower", na katere polagate nekateri upanja. Če to slednje, se je za vprašat, kako da je ravno ta del prišel ven...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Vajenc ::

Če bi se peljal jaz 200 bi si nekako še oprostil, da pa to dela ministrica na ne nujni vožnji, ki je lani avgusta še jokala ob misli na prometno nesrečo, pa je nedopustno. Moralno in etično bi bilo, če bi sama odstopila.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Razdalja 30km, čas 9 minut, vožnja čez klance in doline, čez leve in desne ovinke, zaviranja in pospeševanja, kolikšna je najvišja hitrost, da avtomobil prevozi zadano pot. Podatkov je dovolj, naloga ni težka, zračunajte si. Če komu to uspe z maksimalno hitrostjo 166km/h (večji del poti pa z manjšo) je z drugega vesolja.

"Ja, požar piše marsikaj. Glede na to, da je sam priznal, da laže (Jonas Ž vs. Požar),..."

Res je da Požar piše marsikaj, res je pa tudi, da Policija naklada marsikaj. Tole je izbilo sodu dno, takšno sprenevedanje.

Strinjam se, da bi bilo etično in moralno da bi ministrica sama odstopila. Pri tem dejanju ima mojo popolno podporo. Upam še da bo odstopila čim prej.

Razdalja 30km, čas 9 minut, vožnja čez klance in doline, čez leve in desne ovinke, zaviranja in pospeševanja, kolikšna je najvišja hitrost, da avtomobil prevozi zadano pot. Podatkov je dovolj, naloga ni težka, zračunajte si. Če komu to uspe z maksimalno hitrostjo 166km/h (večji del poti pa z manjšo) je z drugega vesolja.

Podatkov ni dovolj. Je teh 9 minut čas, ko so snemali na providio ali čas, ki so ga porabili za teh 30 km?

Res je da Požar piše marsikaj, res je pa tudi, da Policija naklada marsikaj. Tole je izbilo sodu dno, takšno sprenevedanje.

Sprenevedanje, ker so rekli drugače, kot trdi Požar?

Moralno in etično bi bilo, če bi sama odstopila.

Strinjam se, da bi bilo etično in moralno da bi ministrica sama odstopila. Pri tem dejanju ima mojo popolno podporo. Upam še da bo odstopila čim prej.

Hehe, kako gre nekaterim Kresalova na živce. Povejte mi, ste navijali za odstop Jelinčiča, ko so ga dobili pijanega za volanom, pa je takoj šel po imuniteto? Al je pač razlika le prevelika, navsezadnje je on dec, Kresalova pa samo ena baba, ki je izza štedilnika ušla?

Minister = poslanec
Copyright by teskaN

Praviš, da poslanca ne smemo klicat na odgovornost, ko naredi neumnost? Ali si pač za to, da se poslancem odpusti več neumnosti, kot ministrom? In se Jelinčiču odpusti pijano vožnjo, Kresalovi pa ne prehitro (pa še to se ne morejo(te) zmenit, koliko prehitro je šla).

Double_J ::

Haha, ste levi. Policija sploh praktično ne lovi avtov, ki gredo 160 po avtocesti, na posnetku je takih več 10.

Spravi se na kakšnega z 200 in mu sledi, to pa vsekakor.
Dve šivanki...

"Hehe, kako gre nekaterim Kresalova na živce. Povejte mi, ste navijali za odstop Jelinčiča, ko so ga dobili pijanega za volanom, pa je takoj šel po imuniteto? Al je pač razlika le prevelika, navsezadnje je on dec, Kresalova pa samo ena baba, ki je izza štedilnika ušla?"

Ti mešaš pojma odgovornost in ušla izza štedilnika in še kaj drugega. Sicer pa bo čas pokazal svoje. Meni se ona ne zdi mislim tko čist v redu tam nekje. Še posebej če na njenem ministrstvu delajo tkole...Bizarija ena velika bizarija.

http://www.finance.si/275960/V-prisluhe...

Zgodovina sprememb…

Teskan:
Praviš, da poslanca ne smemo klicat na odgovornost, ko naredi neumnost? Ali si pač za to, da se poslancem odpusti več neumnosti, kot ministrom? In se Jelinčiču odpusti pijano vožnjo, Kresalovi pa ne prehitro (pa še to se ne morejo(te) zmenit, koliko prehitro je šla).

Jelinčič ni moj poslanec, zato ga nimam kej klicat na odgovornost. Če si ga ti takrat volil, izvoli in ga ne voli pononovno. Tulili ste, da mora janša spokat, ker da je menda skopiral par besed v enem govoru ipd.

Kresalka pa je moja ministrica in to proti moji volji zato ma da deluje kar se da pravilno. In ne prihaja ven z bebavimi izjavami, da ni vedela da vozijo prehitro. Ker če je to res, naj odstopi zarad neumnosti, ker je očitno tko butasta, da predstavlja nevarnost za vse nas.

Kolk molekul nucaš v glavi, da skapiraš da če serijsko prehitevaš po AC, da greš verjetno enmau prehitro? Očitno več, kot jih premore spoštovana izvrstna pravna strokovnjakinja gospa Kresal in nekaj drugih spoštovanih kolegov na tem forumu ...

Haha, ste levi. Policija sploh praktično ne lovi avtov, ki gredo 160 po avtocesti, na posnetku je takih več 10.
Spravi se na kakšnega z 200 in mu sledi, to pa vsekakor.

Škoda da omenjaš ta detajl. Boš gladko ignoriran.

Utk ::

Tist posnetek pokaže vse, razen razloga, da so sploh šli za tistim audijem. Glede na posnetek zarad hitrosti niso šli. Tako na hitro se bi lahko spomnil dva razloga. Prvi je, da je s provido upravljal vitez temnih sil, ali pa kakšen njegov oproda. Drugi pa, da je tist audi priletel mimo provide s kakšnih 200, morda 230, in so mu začeli sledit, to pa na posnetku manjka.
Pa sej to je vse skupaj bedarija, ampak da nas ima potem ta kokoš nesramna še za tako neumne, da se upa lagat, da ni vedela, da vozijo prehitro. In da nam govori, kako ima dosti divjanja po cesti. Ali njen šofer ne gleda in posluša njenih izjav? Če ti šef po televiziji razglaša, kako je treba nehat z divjanjem, potem ga menda boš vozil naokoli po predpisih, če nisi totalen idiot. Razen če dobiš drugačna navodila... No, sicer šoferju ne zamerim dost, če bi jaz imel takšno nesramnico na zadnjem sedežu, bi jo vozil vsaj 250, da se je čim prej rešim.
In tako si ona predstavlja "pravno državo". Raja se naj drži predpisov, tisti, ki imajo denar in jih par sto evrov ne boli, pa kar naj divjajo, goljufajo, delajo kar hočejo.
Tistim, ki so zaljubljeni v njo, pa itak ni pomoči.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Nagradno vprašanje je tudi, kako hitro moraš it po AC da fašeš 350 EUR in 6 kazenskih?

Bi blo res lepo če bi že enkrat nehal palamudit in se skrivat in olepševat. Če grem js 166 po AC in me dobijo, po temule sodeč plačam 150 EUR in dobim 3 kazenske.

Zgodovina sprememb…

««
39 / 51
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Problemi človeštva
74786590 (67833) LordTado

stanje psov oddelkov policije

Oddelek: Loža
233374 (2717) Gandalfar
»

Miro Senica (strani: 1 2 3 )

12725619 (22379) IvoC

cenzura

122728 (2651) hamax

Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

37352310 (43758) hamax

Več podobnih tem