Forum » Problemi človeštva » Napad psov
Napad psov

Thomas ::
Lahko se za ta primer institut zastaranja prilagodi.
Jaz samo to vem, da je pravo kot tako - v krizi. Od Amerike do SLovenije.
Jaz samo to vem, da je pravo kot tako - v krizi. Od Amerike do SLovenije.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

lexios ::
Primer Polanski mi pride tule na misel... 
Hipotetično, zakaj je tako kot je:
V tem primeru bi najbrž ZJP&com prebegnila, ko bi jim politično odklinkalo, najbrž pri 65-ih!
Za sabo pa bi pustili cel kup preiskav v postopku, ki izvirajo še iz časa njihove mladosti? Kaj pa, če se po njihovi smrti izkaže, da je zadeva bila podtaknjena?

Hipotetično, zakaj je tako kot je:
V tem primeru bi najbrž ZJP&com prebegnila, ko bi jim politično odklinkalo, najbrž pri 65-ih!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Pšenični ::
Glede na vse to, kar se dogaja zadnje čase v Sloveniji je možen tud kakšen gornji scenarij. Ko bo folku zadost bedarij s katerimi nas zalagajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pšenični ()

donfilipo ::
Poslanci imajo imuniteto. Vendar ta mora vendarle nekako biti logično omejena. Ekstrem:
poslanci prevečkrat nazdravijo, ali so po naravi 'maznjeni' in pride do hujših obračunavanj, kaznivih dejanj izven ali v parlamentu. Povsem jasno je, da čisto imun ne sme biti nihče. Laična meja je zagrožena kazen 5 let.
Poznavalci prava pa nam bodo povedali, ali gre pri imuniteti samo za govore in dejanja v parlamentu, ali tudi izven?
In ali je deal Jelinčiča res dosti za zagroženih 5 let?
Dvomim, da bi si po 3 in več mesečni preiskavi policija privoščila banalno napako, po kateri bi vse skupaj padlo v vodo.
poslanci prevečkrat nazdravijo, ali so po naravi 'maznjeni' in pride do hujših obračunavanj, kaznivih dejanj izven ali v parlamentu. Povsem jasno je, da čisto imun ne sme biti nihče. Laična meja je zagrožena kazen 5 let.
Poznavalci prava pa nam bodo povedali, ali gre pri imuniteti samo za govore in dejanja v parlamentu, ali tudi izven?
In ali je deal Jelinčiča res dosti za zagroženih 5 let?
Dvomim, da bi si po 3 in več mesečni preiskavi policija privoščila banalno napako, po kateri bi vse skupaj padlo v vodo.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

luli ::
Senica LDS reši pred bankrotom, ter si inštalira zlovenko leta, ki uveljavlja njenegove interese -> ni korupcije.
Kresalova vzame donacijo podjetnika ter potem od njeganajame prostore -> ni korupcije
Srečko prijatelj vzame denar -> KORUPCIJA
Tako imamo v sloveniji.
Golobič ne laže ampak zataji.
Kresalova ne pobira podkupnin ampak samo zbira donacije.
Jelušićeva ni koruptivna, ampak samo kupuje brez razpisov.
Sveta trojica. Pas jim j... mater. :D
Kresalova vzame donacijo podjetnika ter potem od njeganajame prostore -> ni korupcije
Tako imamo v sloveniji.
Golobič ne laže ampak zataji.
Kresalova ne pobira podkupnin ampak samo zbira donacije.
Jelušićeva ni koruptivna, ampak samo kupuje brez razpisov.
Sveta trojica. Pas jim j... mater. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()

Hoho ... ne bi bilo prvič. Niti drugič .... niti desetič.

luli>> Senica LDS reši pred bankrotom, ter si inštalira zlovenko leta, ki uveljavlja njenegove interese -> ni korupcije.
To je pa mal problem. Senica ima aston martina, najboljši kriminalisti pa hočejo biti james bondi
Thomas>> Hoho ... ne bi bilo prvič. Niti drugič .... niti desetič.
Hm ja...kar je res, je tudi res. Nemara jih bo kdo za pocarstvo na koncu tožil, pa bodo nemara previdnejši. Ker grmenje preiskav, tudi če nima efekta, ki si ga predstavljamo iz socrealističnih časov, to je zapor, nedvomno lahko podjetnika stane miljone, politika pa nemara ugleda in živcev...ali pa tudi obratno (redkeje)..prinese ugled in denar:) Če so zašuštrali, upam, da jih bo zmago na nek način kaznoval.
To je pa mal problem. Senica ima aston martina, najboljši kriminalisti pa hočejo biti james bondi

Thomas>> Hoho ... ne bi bilo prvič. Niti drugič .... niti desetič.
Hm ja...kar je res, je tudi res. Nemara jih bo kdo za pocarstvo na koncu tožil, pa bodo nemara previdnejši. Ker grmenje preiskav, tudi če nima efekta, ki si ga predstavljamo iz socrealističnih časov, to je zapor, nedvomno lahko podjetnika stane miljone, politika pa nemara ugleda in živcev...ali pa tudi obratno (redkeje)..prinese ugled in denar:) Če so zašuštrali, upam, da jih bo zmago na nek način kaznoval.

"Dvomim, da bi si po 3 in več mesečni preiskavi policija privoščila banalno napako, po kateri bi vse skupaj padlo v vodo."
Najbolj čudno je seveda to, da se policaji niso zmotili pri Jelinčičevem naslovu. K drgač se jim to pri velikih ribah to konstantno dogaja. Mogoče zaradi treme.
Najbolj čudno je seveda to, da se policaji niso zmotili pri Jelinčičevem naslovu. K drgač se jim to pri velikih ribah to konstantno dogaja. Mogoče zaradi treme.

PacificBlue ::
Glede na vse to, kar se dogaja zadnje čase v Sloveniji je možen tud kakšen gornji scenarij. Ko bo folku zadost bedarij s katerimi nas zalagajo.
Drži. In mislim, da se veliko jih ne zaveda tega tu gori..sem že razmišljal, da bi odprl temo o tem tu gor..Ker koliko se pogovarjam s prijatelji znanci,ki delajo za 500, 700 evrov na mesec imajo že vsega poln kufer..V glavah nekaterih se upor že pripravlja,oz je ogromna želja po spremembah...potem pa še pridejo take pasje zgodbice na dan. Pa politiki se resnično ne zavedajo, v kaj se spuščajo, kaj počnejo? Ljudje niso neumni, da bi šli petkrat na led, če so v vsej teh letih iz ene politične opcije hodili na limanice k drugi..in nič kaj se ni spremenilo(razen par svetlih trenutkov),zdaj pa je samo še slabš.
I’m out.
:3
:3

LordTado ::
Ena možnost je da se kresalka opere madeža,ker bi naj posredovala kot ministrica da so pci šli nazaj lastniku...
Češ, policija deluje neodvisno,saj so pridržali pogačnika,ki je na levi strani kot ona...
Jelinčiču pa se maščevala pač...zarad jezika
Češ, policija deluje neodvisno,saj so pridržali pogačnika,ki je na levi strani kot ona...
Jelinčiču pa se maščevala pač...zarad jezika

Double_J ::
Če je že pri nas vse prežeto s korupcijo, kako epsko mora šele biti v Rusiji in Afriki.
No ja, poklali se bodo tejle med sabo, desnica pa se krepi.
Dve šivanki...

Double_J>> Če je že pri nas vse prežeto s korupcijo, kako epsko mora šele biti v Rusiji in Afriki.
Hehe. Takole gre. Korupcija gre samo do neke meje. Potem se začne sama urejati:) V rusiji imajo spet malce KGB-jevski red, v afriki pa še ne vedo kaj je narobe s korupcijo
Hehe. Takole gre. Korupcija gre samo do neke meje. Potem se začne sama urejati:) V rusiji imajo spet malce KGB-jevski red, v afriki pa še ne vedo kaj je narobe s korupcijo

V rusiji imajo spet malce KGB-jevski red
http://www.nationmaster.com/graph/cri_m...
Majo poden, ne pa red.

Damiani ::
Če je že pri nas vse prežeto s korupcijo, kako epsko mora šele biti v Rusiji in Afriki.
Razlika je v tem, da je tam razširjena korupcija že pri malih uradnikih (že pri vsakem polcaju, preizkušeno na lastni koži). Pri nas in tudi vzhodno pa je korupcija na višjih nivojih (politiki, pomembni uradniki, ...), pa naj si gre za leve, desne,tavmesne, bele, rdeče, gorne, spodnje, spovedane, nespovedane,...

Thomas>> Majo poden, ne pa red.
No ja. Glej cel crime per capita->> http://www.nationmaster.com/graph/cri_t...
In primerjaj to z 10 ali 15 let nazaj, pa ti bo jasneje:)
So pa ostri ja.
No ja. Glej cel crime per capita->> http://www.nationmaster.com/graph/cri_t...
In primerjaj to z 10 ali 15 let nazaj, pa ti bo jasneje:)
So pa ostri ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()

Majo poden, ne pa red.
Temu podnu se utegnemo kr dost približat v naslednjih desetletjih, če bodo zadeve laufale v tej smeri kot laufajo!

Damiani>> Razlika je v tem, da je tam razširjena korupcija že pri malih uradnikih
To je po moje v Rusiji dihalo celo za časa Stalina:)

durrenmatt ::

Double_J ::
On je še prej pobil neskorumpirane, preden se je lotil ostalih. Res je bil tak.

Dve šivanki...

Damiani>> Razlika je v tem, da je tam razširjena korupcija že pri malih uradnikih
da te popravim, pred časom Stalina. Ups, tudi pri nas je blo tko.
Aja gulake v Rusiji ni izumu Stalin, temveč pred nje carji. Res pa da je znal Stalin industrializirat, šel se je maksimizacijo.

Dobri stari cajti, a? 
J... ga, žal je tko, da brez tega ("maksimizacije" sm pa tja, da se uravna "naravni ciklus") ne gre, pa naj se sliši še tko bizarno!

J... ga, žal je tko, da brez tega ("maksimizacije" sm pa tja, da se uravna "naravni ciklus") ne gre, pa naj se sliši še tko bizarno!

Damiani>> da te popravim, pred časom Stalina. Ups, tudi pri nas je blo tko.
Ja to mi je jasno. Nekaj sem pobral iz debelih bukvatorijev ruske zapuščine:)
Še vedno pa nisem čisto na jasnem, kako je to dihalo za časa Stalina. Ali je tudi on nemškim ujetnikom plenil ure...ali je bila drobna korupcija celo za takega diktatorja preveč:)
Ja to mi je jasno. Nekaj sem pobral iz debelih bukvatorijev ruske zapuščine:)
Še vedno pa nisem čisto na jasnem, kako je to dihalo za časa Stalina. Ali je tudi on nemškim ujetnikom plenil ure...ali je bila drobna korupcija celo za takega diktatorja preveč:)

za podkupit višje uradnike rabiš malo več (tud Stalin) (ur*n, zlata, pol polske). Hitler pa Stalin sta si pred vojno razdelila vsak pol Polske. Navadni vojaki pa so si izmenjevali ure. Nemec jo je sunu poljaku/židu/ciganu. Pol je pršu rus jo je sunu Nemcu Glej vojaka z dvema urama.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Damiani ()

Vajenc ::
A o Prijatelju se govori v tej temi zato, ker je tazadnja afera dimna zavesa kužkom?
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen

Morda se pokaže, da je bil prijatelj iskreno za politično odgovornost pogačnika in ostalih, ki so v afero psov vpleteni, pa bo edini izpadel kot pravi gangster

"Morda se pokaže, da je bil prijatelj iskreno za politično odgovornost pogačnika in ostalih, ki so v afero psov vpleteni, pa bo edini izpadel kot pravi gangster"
Mogoče bo to res. Mislim še, da je Kresalova včeraj končala svojo politično kariero. Si predstavljate, da bi pod desno vlado policaji vdrli v parlament?
Tud če je vse res se to ne dela tko. Zadeva je bila tud časovno tempirana popolnoma zgrešeno, tud komentarji somišljenikov po različnih forumih se mi zdijo prej naročeni kot pristni; komentarji v stilu: "Bravo Katarinca bo sedaj naredila red" ali pa v stilu " Začelo se je "...me silijo v smeh.... Mislim da bo zaradi tega tud SD odžagala tole ministrico.
Mogoče bo to res. Mislim še, da je Kresalova včeraj končala svojo politično kariero. Si predstavljate, da bi pod desno vlado policaji vdrli v parlament?
Tud če je vse res se to ne dela tko. Zadeva je bila tud časovno tempirana popolnoma zgrešeno, tud komentarji somišljenikov po različnih forumih se mi zdijo prej naročeni kot pristni; komentarji v stilu: "Bravo Katarinca bo sedaj naredila red" ali pa v stilu " Začelo se je "...me silijo v smeh.... Mislim da bo zaradi tega tud SD odžagala tole ministrico.

Ne verjamem da SD in ne verjamem da zdaj. Bi bilo preveč ljudsko po moje. KK bo odžagalo na naslednjih volitvah ljudstvo, če bo izbralo desno opcijo, ker bo pač uvidelo, da je levica tudi in še zlasti ta levica 'instant' verzija, ki 'socialnost' igra zaradi bogatenja svojih krogov. Zanimivo je vsaj meni gledati, ko pa se vendar potem tepejo, kot da bi šlo zares. JJ, ki je že davno nazaj sprejel desničarsko doktrino, se pa ubada z blaginjo slovencev
Ampak v sistemu, kjer smo bili vzgojeni (in šolana večina današnje elite), je bilo pač nemogoče domnevati, da se desnica sploh lahko bori za kaj drugega, kot zgolj lastne interese.
In še Prijatelj. Tisto je bilo bolj hec. Kar sem videl, ga ne opraviči prav nič. Zmago bo moral bolj pozorno izbirati sodelavce, sicer mu bo popularnost padla pod prag. In to mislim resno!

In še Prijatelj. Tisto je bilo bolj hec. Kar sem videl, ga ne opraviči prav nič. Zmago bo moral bolj pozorno izbirati sodelavce, sicer mu bo popularnost padla pod prag. In to mislim resno!

Si predstavljate, da bi pod desno vlado policaji vdrli v parlament?Si predstavljaš, da bi pod JJ, Barbi pripravljal državni udar in skrival dokumente o tem v svoji pisarni, policaji pa bi se pred parlamentom nemo trepljali s pendrekom po stegnih in čakali, da Barbi do konca uniči vse materialne dokaze.
btw, a niso poslanski prostori SNS čez cesto od parlamenta?
Woody Allen
Woody Allen

"Si predstavljaš, da bi pod JJ, Barbi pripravljal državni udar in skrival dokumente o tem v svoji pisarni, policaji pa bi se pred parlamentom nemo trepljali s pendrekom po stegnih in čakali, da Barbi do konca uniči vse materialne dokaze."
Si predstavljaš, da dobimo novega ministra policajev, jaz si to predstavljam z lahkoto.
Si predstavljaš, da dobimo novega ministra policajev, jaz si to predstavljam z lahkoto.

Si predstavljaš, da Mladina na strani, kjer deli vzdevke zapiše zraven vzdevka Eva Brown, pasja princesa?

Te akcije policije podpiram, četudi so politično spodbujene. Te osebe verjetno niso nedolžne, prav je da se preganja kriminal. Če se sedaj vpletajo podjetja desnice, se bodo naslednji mandat preganjala podjetja levice. Vsi pa vemo, kako se delajo razpisi in podobna sranja. Očitno se bodo podjetja le tako naučila poslovati z državo korektno. Upam da vse ljudi v aferi tudi zaprejo, da bodo v opomin drugim.

Pogačniku in Jelinčiču očitajo politično dogovarjanje? In to imenujejo "podkupovanje"?
Kdo se dela norca iz koga?

Looooooka ::
Ce bi ble te akcije prot unim ki clo kradejo denar bi bil clovek tiho...tko ko ta usiva policija premakne rit pri necem kjer se nekdo sploh ne okoristi financno(ce bojo lobiral za muzeje, ki bojo tko al tko z EU sredstvi zgrajeni...well naj kr.Ce zlobirajo se kksn javen olimpijski bazen...naj kr) pol je pa pac vse delo policije ena navadna svinjarija.
In cudno, da pri teh primerih nikoli ne zajebejo hisne stevilke.
In cudno, da pri teh primerih nikoli ne zajebejo hisne stevilke.

borchi ::
Pogačniku in Jelinčiču očitajo politično dogovarjanje? In to imenujejo "podkupovanje"?
Kmetijski minister Milan Pogačnik je od Zmaga Jelinčiča zahteval podporo pri spremembi zakona o skladu kmetijskih zemljišč in glas proti interpelaciji, Jelinčič pa je v zameno zahteval spremembo namembnosti kmetijskih zemljišč v Prekmurju, kjer je želel postaviti letalski muzej, ki ga v Ajdovščini niso hoteli.
možak: gospa, bi šli z mano v posteljo za miljon evrov?
dama: jah, bi šla, za tak dnar bi šla...
možak: kaj pa za en čigumi?
dama: za koga me pa vendar imate?!
možak: to sva že ugotovila. zdaj se samo še za ceno menima...
ok, resno sprašujem. če hočem spremembo namembnosti zemljišča, katera sredstva 'prepričevanja' niso dovoljena?
edit: slo-tech resno potrebuje zaključni narekovaj pri citiranju. takole zgleda kot da je thomas citiral dnevnik.si...
l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()

"Pogačniku in Jelinčiču očitajo politično dogovarjanje? In to imenujejo "podkupovanje"?"
Gre se za to da odbijejo Pogačnika in politično zmanjšajo Zmagota. Pogačnik bo čez 20 minut odstopil, Zmago pa že vpije da ima mirno vest. Kakšne butale. Če po tem Kresalka ostane na oblasti, je s Slovenijo konec.
Gre se za to da odbijejo Pogačnika in politično zmanjšajo Zmagota. Pogačnik bo čez 20 minut odstopil, Zmago pa že vpije da ima mirno vest. Kakšne butale. Če po tem Kresalka ostane na oblasti, je s Slovenijo konec.

Dve vprašanji, v razmislek!
Je kdo primerjal potek policijskega dela pri tejle "akciji" in pri obleganju garaže...? Dozdeva se mi, da gre za popolno nasprotje, v vseh aspektih, res pa je da se mi le dozdeva!
Zanimiv mi je pristop nekaterih k celotni zadevi! Mogoče je zopet na mestu primerjava, "naši, vaši"? V prvih postih debate o garažni aferi je recimo Thomas takoj intuitivno zahteval odstop KK, če ne celo kar naslednji dan, še preden je naplavilo določene informacije o dopustih in naključjih... "Njihovi?"
Tule pa v političnem dogovarjanju mimo "formalnih" okvirov ne vidijo problemov. Češ, sej se Jelinčič ne bi lastno okoristil! Če zopet citiram zgolj Thomasa:
Ja prov, ne! Pol pa naj se vsi kr brez problema dogovarjajo gor in dol. Pa kaj, če se je KK dogovarjala glede najema nepremičnin? Sj se ne bi lastno okoristila? ...WTF, je narobe z ovcami v tej državami?

Je kdo primerjal potek policijskega dela pri tejle "akciji" in pri obleganju garaže...? Dozdeva se mi, da gre za popolno nasprotje, v vseh aspektih, res pa je da se mi le dozdeva!

Zanimiv mi je pristop nekaterih k celotni zadevi! Mogoče je zopet na mestu primerjava, "naši, vaši"? V prvih postih debate o garažni aferi je recimo Thomas takoj intuitivno zahteval odstop KK, če ne celo kar naslednji dan, še preden je naplavilo določene informacije o dopustih in naključjih... "Njihovi?"
Tule pa v političnem dogovarjanju mimo "formalnih" okvirov ne vidijo problemov. Češ, sej se Jelinčič ne bi lastno okoristil! Če zopet citiram zgolj Thomasa:
Ja prov, ne! Pol pa naj se vsi kr brez problema dogovarjajo gor in dol. Pa kaj, če se je KK dogovarjala glede najema nepremičnin? Sj se ne bi lastno okoristila? ...WTF, je narobe z ovcami v tej državami?

V tem primeru je izsiljevani prijavil izsiljevanje. Na podlagi tega je sledila preiskava, ki je pripeljala do Prijatelja. Imeli so čas, da sodišče izda odredbo o preiskavi službenih in domačih prostorov.
V primeru kužkov so palicaji prispeli na prizorišče umora, kjer je bil prisoten strah, šok, presenečenje ... v glavnem veliko več možnosti za napake.
Woody Allen
Woody Allen

PS: Razumem, da gre tule za politično ozadje in se strinjam z večino, sem tudi mnenja, da bi KK pa še kdo moral že zdavnaj odleteti, pa vseeno, pomojem je vprašanje na mestu: Našim je dovoljeno, vašim ne?

Keyser Soze ::
WTF, je narobe z ovcami v tej državami?
Nekaj hudega. Nekaj groznega.
Nekaj takšnega, da niso zmožni vzpostaviti enotnega sistema standardov, preseči čustveno pogojenega "vaši-naši" kriterija, ter vpletene, neglede na vse ostale (nepomembne) aspekte, enakovredno obravnavati ter jih tudi enakovredno obsojati, primerno dejanski teži storjenega dejanja.
Ampak. Saj vemo, da gre vse po sistemu "kruha in iger". In velika večina (tudi tule gor) je s tem več kot zadovoljna.
OM, F, G!

V tem primeru je izsiljevani prijavil izsiljevanje. Na podlagi tega je sledila preiskava, ki je pripeljala do Prijatelja. Imeli so čas, da sodišče izda odredbo o preiskavi službenih in domačih prostorov.
V primeru kužkov so palicaji prispeli na prizorišče umora, kjer je bil prisoten strah, šok, presenečenje ... v glavnem veliko več možnosti za napake.
Se strinjam, najprej pomislil na to, pa vseeno...

Jelinčič in Pogačnik sigurno nista moja. Ne budali lexios.

Alencica ::
telbanc, pozabljaš, da imajo še Srečkota v krempljih, ki lahko dodobra namoči Zmagota, jasno po navodilih KK, kako naj sklene "deal" s tožilstvom, v smislu, tebe spustimo, če pričaš v zameno za to in to.
Akcija pa podobna čisti lopati, mediji povsod, samo nekaj minutni zamik med uradnimi in neuradnimi infoti, skratka popolno nasprotje SB aferi.
Politična podpora Pogačniku TAKOJ odrečena (pri SB je bilo "počakajmo, da se razčisti" ipd. floskule), pa sploh se še ne ve, če je osumljenec.
Dvoličnost skozi streho.
KK sporoča "dont fck with me", porušeno zaupanje s prejšnjo afero pa gre vseeno v tako velik move, verodostojnosti, civilnega nadzora nikakršnega, totalna privatizacija obveščevalne dejavnosti, SDS opozarja, koalicija preglasuje.
Akcija pa podobna čisti lopati, mediji povsod, samo nekaj minutni zamik med uradnimi in neuradnimi infoti, skratka popolno nasprotje SB aferi.
Politična podpora Pogačniku TAKOJ odrečena (pri SB je bilo "počakajmo, da se razčisti" ipd. floskule), pa sploh se še ne ve, če je osumljenec.
Dvoličnost skozi streho.
KK sporoča "dont fck with me", porušeno zaupanje s prejšnjo afero pa gre vseeno v tako velik move, verodostojnosti, civilnega nadzora nikakršnega, totalna privatizacija obveščevalne dejavnosti, SDS opozarja, koalicija preglasuje.

Tile PSI morajo dobiti predsednikovo odlikovanje. Mogoče bodo odprli prenekatere oči.
Če bi imeli kaj v rokah, se ne bi tako opekli s Pečejem.
Bi že Saško dal inf.
telbanc, pozabljaš, da imajo še Srečkota v krempljih
Če bi imeli kaj v rokah, se ne bi tako opekli s Pečejem.
Bi že Saško dal inf.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()

Jelinčič in Pogačnik sigurno nista moja. Ne budali lexios.
Kaj pol, je KK večji "sovražnik"?

Kaj pol, je KK večji "sovražnik"?
To ti tko razmišljaš, potem pa misliš da še jaz.
Kot sem rekel za Janšo v zvezi s Patrio. Naj pade ali naj pa padejo tisti, ki ga pomakajo.
Trenutno mi gre na živce policija in vsi ki vdirajo z(a) njo v Parlament.

To ti tko razmišljaš, potem pa misliš da še jaz.
Ne! Moje razmišljanje gre bolj v smeri "bratstva in enakosti" ZA VSE, po spisku od BP, JJ, ZJP do GG in KK! Tudi pred zakonom in volilci!

Izpostavil sem zgolj (meni osebno) "neracionalne" izjave! Če bi snel "strankarska očala" bi ti mogoče bilo jasno, da princip mreženja in politično-oportunistična trgovina, za katero smo sicer vsi po tihem vedeli, ni v javnem interesu!
Po domače: ...koji k. dilat letalski muzej v času recesije, kdo ga bo plačal? Osebno mi trenutno popolnoma dol visi za takšno pridobitev, ne dvomim pa da še komu tudi!
Trenutno mi gre na živce policija in vsi ki vdirajo z(a) njo v Parlament.
So what? Nisva tega, da je bolje tako, kot kako drugače, čez 20 let, že prediskutirala? Jebiga, policaji niso neodvisni, kaj češ, mogoče kdaj v kakšni pravljici!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: lexios ()

Alencica ::
Čakajte, samo malo;
Vrnem morilske pse - vse je ok, uživam podporo koalicije
Prepričujem poslance drugih strank naj podprejo xy predlog - korupcija, moram odstopiti
What the F ?!?!
Česa točno je osumljen/obtožen Pogačnik? Tole je pa tako dober slepilni manever, da je arhitekt sigurno kak vajenec ameriških neoconov.
Vrnem morilske pse - vse je ok, uživam podporo koalicije
Prepričujem poslance drugih strank naj podprejo xy predlog - korupcija, moram odstopiti
What the F ?!?!
Česa točno je osumljen/obtožen Pogačnik? Tole je pa tako dober slepilni manever, da je arhitekt sigurno kak vajenec ameriških neoconov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Srečko, a sem lahko tvoj prijatelj? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Problemi človeštva | 91223 (72466) | LordTado |
⊘ | stanje psov oddelkov policijeOddelek: Loža | 3495 (2838) | Gandalfar |
» | Miro Senica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26608 (23368) | IvoC |
⊘ | cenzuraOddelek: Loža | 2805 (2728) | hamax |
⊘ | Napad psov N0`2 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 53890 (45338) | hamax |