» »

DC10plus in (ne)capture audia

DC10plus in (ne)capture audia

Eric Cartman ::

zgodba je taka. za kolega sem si od drugega kolega sposodil DC10plus kartico za zajem videa. Kolega ima neko sony dig kamero in gor razlicne prikljucke. Ker kartica ni firewire sva kamero priklopla preko s-video kabla. Po dolgotrajnem zajebavanju z driverji in softwarom (originalno nikakor ni hotelo delat zato sem zadevo resil s kazaa:) je stvar koncno zacela delat in video je captural uspesno, dons mi pa kolega pove da audia nikakor ne potegne dol. ker nisem strucko, sem najprej sprobal vse nastavitve, cekiral po netu ampak nikjer ne najdem resitve. Edino kar sem zasledil je da ima Epox (8KHA+) z onboard zvocno (AC97) probleme, resitve nazalost nobene. Predvidevam da je problem v zvocni, vseeno bi pa prosil za pomoc.

hvala
mum can I watch american gladiators?

Jebiveter ::

Me samo zanima z kaksno konfiguracijo si zajemal, v kaksni kvaliteti (in velikosti) ter v katerem formatu.
Pri analognem zajemanju sem sam ugotovil, da se splaca zvok posebej zajemat, ker pride do drop-frejmov ali pa zvoka sploh ne zajema. Najbolje je da se zvok posebej zajame v wav al karkoli in potem doda k videu (Virtualdub, Premiere,...)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Eric Cartman ::

huh lih natancno se ne spomnem, pa se s pinnaclovim Studio7 sem zajemal, to pa je bolj lame prog. Kokr se spomnem so ble nastavitve nekak tkole: PAL, resolucija neki okol 700 x neki, audio preko stereo mixa, ... Lej bom sel pol spet do kolega pa natancno napisal. Kako se pa posebi audio greba? Preko s-videa?
mum can I watch american gladiators?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962583795 (23124) Dominator
»

Kako stare kasete digitalizirati? (strani: 1 2 )

5316707 (10875) BorutK-73
»

VHS v Divx in podobno

426072 (3662) francek1
»

Adobe premiere 7.0 in zajem videa preko DV

6996 (945) CaqKa
»

Snemanje videa na tuner ?