Forum » Pomoč in nasveti » Satelitski trio (tv, net in telefon) ?
Satelitski trio (tv, net in telefon) ?
Nevro^ ::
Pozdravljeni!
Ravnokar sem prišel od kolega, ki je doma bogu za hrbtom. Ker mu noben od slo ponudnikov ne more zagotovit vsaj normalnega neta, kaj še le triota, me zanima, če obstaja kakšna satelitka ponudnik? Tretutno ima tale mobitelov net, ki pa deluje obupno počasi (2kb/s)... ker se ne vidi na boč in pohorje tudi ario ne pride v poštev...
Ravnokar sem prišel od kolega, ki je doma bogu za hrbtom. Ker mu noben od slo ponudnikov ne more zagotovit vsaj normalnega neta, kaj še le triota, me zanima, če obstaja kakšna satelitka ponudnik? Tretutno ima tale mobitelov net, ki pa deluje obupno počasi (2kb/s)... ker se ne vidi na boč in pohorje tudi ario ne pride v poštev...
Nevro^ ::
kaj naj s tem brežičnim ruterjem? Rabim še nekega ponudnika, ki bo omogočal tako storitev preko satelita! Nekaj podobnega kot je ARIO, ampak, da zadeva špila preko satelita!!!
misek ::
A ti je tako težko malo poklikati po strani? Če prav razumem imaš pod "Paketi - Flat" različne pakete. Kaj omogočajo pa sam poglej. Ampak mislim da je to samo za internet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Total TV satelitski internetOddelek: Loža | 13172 (1690) | V-i-p |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 194495 (17676) | markasaso12 |
» | Gledanje TV kjer ni kabelske/internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1638 (1565) | smacker |
» | nimam interneta in ne tvOddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (787) | matej26 |
» | Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 152295 (107197) | amigo_no1 |