Forum » Pomoč in nasveti » nimam interneta in ne tv
nimam interneta in ne tv
matej26 ::
Pozzdavljeni upam da mi bo lahko gdo od vas svetoval.
Moj problem je ta da doma nimam ne interneta ne tv.
stvar je v tem da tam kjer sem doma imam zelo slab signal, v hiši pa nimam nobenega priključka za telefon ali kabelsko.če bi si hotel narediti katero izmed teh dveh povezav bi moral kopati cca300m do prve omarice po strmem in skalnatem območju pa še po sosedovih zemljuščih s katerimi se ne razumemo najbolje. Poskusil sem že tudi tale instant internet ampak imam preslab signal.zdej me pa zanima glede na to da bo vsa tv prešla na digitalni sistem ali bo potem kakšna večja možnost da dobim internet in tv prek analognega signala ali naj grem vseen raj kopat jarke za kable oziroma kaj naj naredim ali je tudi kakšna možnost preko satelita? pa da ni predrago vseskup. hvala vam za odgovore.
Moj problem je ta da doma nimam ne interneta ne tv.
stvar je v tem da tam kjer sem doma imam zelo slab signal, v hiši pa nimam nobenega priključka za telefon ali kabelsko.če bi si hotel narediti katero izmed teh dveh povezav bi moral kopati cca300m do prve omarice po strmem in skalnatem območju pa še po sosedovih zemljuščih s katerimi se ne razumemo najbolje. Poskusil sem že tudi tale instant internet ampak imam preslab signal.zdej me pa zanima glede na to da bo vsa tv prešla na digitalni sistem ali bo potem kakšna večja možnost da dobim internet in tv prek analognega signala ali naj grem vseen raj kopat jarke za kable oziroma kaj naj naredim ali je tudi kakšna možnost preko satelita? pa da ni predrago vseskup. hvala vam za odgovore.
Daniel ::
Pomagalo bi, če bi vsaj približno povedal kje živiš. Za TV ti lahko pomaga karta pokritosti http://www.rtvslo.si/dvb-t/moznost.php
Za internet preko gsm pa mogoče kakšna zunanja GSM antena
Za internet preko gsm pa mogoče kakšna zunanja GSM antena
matej26 ::
hja doma sem v štorah pri celju. pri nas so že bli z rtv-slovenia z enim avtom k je mel gor anteno in so probaval sigal pa tud njim ni šlo najbolš. em internet prek mobitela pa se mi zdi vseen mal drag(30EUR na mesec) samo za internet, kar je kar dost več k pr ostalih.
chrush ::
Če sedaj na sobno anteno oziroma strešno anteno loviš kaj programov, boš potem lahko lovil tudi digitalne programe. Kar se pa interneta tiče, pa bi moral preveriti še, če imate tam kakšen internetni provider preko satelita, kot je to recimo v Mariboru ario. Cene pa niso pretirane.
Možnost imaš tudi za najem paketa TotalTV, ampak ne moreš preko tega imeti interneta.
Možnost imaš tudi za najem paketa TotalTV, ampak ne moreš preko tega imeti interneta.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chrush ()
Mare3 ::
Kaj pa če bi se probal s sosedi zmenit in jim plačat za tistih par metrov ki bi jih izkopal po njihovem zemljišču in da bi kopal recimo ko jim ne bo doma da jih nebi motil. Probat ni greh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12365 (7939) | Scorpy84 |
» | Total-Tv v ItalijiOddelek: Zvok in slika | 4940 (3979) | starfotr |
» | slovenski tv programi v Avstriji (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7233 (5614) | diler515 |
» | TotalTV in neuporaben set-top boxOddelek: Loža | 7262 (3256) | Scorpia |
» | Satelitska TVOddelek: Zvok in slika | 6516 (4719) | chrush |