» »

panasonic plazma-razvrstitek kanalov

panasonic plazma-razvrstitek kanalov

borovnicka ::

Imam panasonic plazmo 50v10e in že kar nekaj dni se mučim z nastavitvami z razvrstitvijo kanalov, pa mi ne uspe.Prosim za pomoč.Mogoče je kak ukaz, ki ga ne vem.
Izberem SLO meni, državo Švedsko in tv mi najde vse digitalne kanale(kabelska).Nato grem v urejanje kanalov (DVB-C):zelena tipka, določim npr. zaporedno št. 1 in OK ali potrditev z zeleno tipko. Tako nadaljujem za recimo 30 kanalov.Z izhodom in nato OK potrdim zamenjavo kanalov. In do tu je vse v redu.Lahko gledam tv po tem zaporedju in ni problemov.Ko pa TV ugasnem, mi včasih po vklopu še vedno dela v redu, večinoma pa mi nekaj kanalov zgine iz mojega zaporedja in pred njim se pojavi 4 mestna cifra in ta kanal pade v drugo zaporedje.
Enako se mi zgodi, če ponastavim TV in nič ne urejam celotni spisek kanalov, ampak grem direkto v urejanje priljubljenih.Določim si jih 20(enkrat pa 15, ker ne vem, če je morda št.kanalov omejeno), pri naslednjem vklopu se mi jih polovica izpade iz seznama(ali več ali pa tudi manj, kakor kdaj)
Ali delam kaj narobe, ali je kaj narobe s TV?

september ::

Pozdravljena....si lastim isti TV in ti lahko povem, da delaš popolnoma pravilno, vsaj koliko sem razbral iz besed. Poskusi pri izbiri DVB-C kanalov dati opcijo države Finska (Helsinki).
Pri najljubših ni omejeno število kanalov. Če še sedaj ne bo šlo, ti priporočam da pokličeš pooblaščeni servis in vprašaš v čem je problem. Če si pa s celjskega konca, pa lahko pogledam zadevo...

Hvala- ravno v pravem trenutku. V Mediamarketu namreč trdijo, da nastavljanje kanalov ni mogoče-če pa je pa samo -omenjali so cifro 7. Jim ga peljem danes nazaj. Škoda da nimam veliko časa, drugače bi te povabil na kafe al pa kaj druzga.

september ::

Potem res nekaj ne bo ok. Js namreč nimam nobenih težav.

Odpeljal v Mediamarket, smo napisali, da ga bodo zamenjali. So me pa že naslednji dan poklicali,da je treba v MENI-ju nastaviti -POSODABLJANJE KANALOV- na IZKLOP in da potem dela OK.Naj bi imeli cel dan TV na testu in da dela.Zato sem aparat prevzel, saj TV je tako nov. Vendar je bilo pri meni zopet po starem(nekaj kanalov se je presolilo na konec liste-čez noč).September, ali imaš to nastavitev ali si pustil normalno, mislim da piše VKLOP ali pa PRIVZETO??(čeprav pri meni ne deluje).Zopet peljem nazaj dopoldne. Me mogoče lahko pokličeš, če bi rabil kako informacijo?(070 70 70 16)
lp

Zgodovina sprememb…

clancy ::

Borovnička, pokliči na pooblaščeni servis RAM2 in povprašaj.

sem že, pa ne vejo odgovora- pravijo pa, da se bodo pozanimali.

Tv je ostal na testiranju en dan(tudi čez noč).V Mediamarketu so me poklicali da je aparat v redu.No pri točnejšem pregledu sem ugotovil, da temu ni tako in da je bila napaka prisotna. Brez težav smo se zmenili za zamenjavo TV.Korektno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961200393 (424764) antonija
»

digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)

Oddelek: Pomoč in nasveti
208543 (4182) predrag000
»

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

Oddelek: Zvok in slika
153510 (3004) salasnek
»

PHILIPS 47PFL7603 DVB-T problem

Oddelek: Zvok in slika
224967 (3991) billzkid
»

Zelo zelo čuden problem...PC->Plasma