» »

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

Total tv in panasonic plazma TX-P42X10

easyrider3 ::

Mene pa zanima,če bi tale Plazma Panasonic TX-P42X10 podpirala signasl od Total tv ali bi moral kupit ono drugo TX-P42X10Y. Kaj sploh te kratice pomenijo DVB-T,DVB-c,DVB-s, mpeg-2, mpeg-4. Sem slišal da ena kratica pomeni za zemeljski digitalen signal,ene za kabelski...... Imam total tv in ker ni vseh hrvaških programov(RTL,NOVA TV) bi priključil zunajno zemeljsko anteno. Katera plazma potem ima tist dekodirnik signala da bi lahko priklučil zunajno zemeljsko anteno.

kremenko1 ::

DVB-T je za zemeljske kanale(strešna antena),meni v Celju delajo hr.kanali super.Signal in kvaliteta sta na 90%.Za total pa boš še vedno rabil orig.dekoder zaradi njihovega sistema kodiranja.Pri meni je slika na DVB-T lepša kot pa na totalu.
Imam pa Panasonic TX-P42X10Y super zadevca.

Zgodovina sprememb…

OldSkul ::

lahko potrdim, da je dvb-t na x10 plazmi super. Govorim za slo kanale, ker hrvaških ne lovim.
Total tv ima slabšo sliko, kar je logično, glede na to, da na satelitu ni neomejeno prostora in morajo faj stiskat sliko. Veliko krivde za to nosi tudi STN ponudnik, ki oddaja SLO kanale na W2 satelit.

easyrider3 ::

Se pravi da bi Panasonic TX-P42X10 delal normalno za zemeljski signal to sprašujem zato,ker je v Mediamarketu cena 200 EUR-ov manj kot v Big bangu model TX-P42X10Y. Potem lahko brez skrbi vzamem v mediamarketu model x10.

OldSkul ::

pazi, ti rabiš model z mpeg4 dvb-t. Mislim, da ima mediamarket samo model z MPEG2 tunerjem.

Klenobo ::

Veliko krivde za to nosi tudi STN ponudnik, ki oddaja SLO kanale na W2 satelit.

Tole glih ne drži. TotalTV bi moral zakupiti večje kapacite in bi tudi potem iz STN lahko pošijali boljšo kvaliteto. Je pa tudi problem na W2 satelitu, ker počasi zgublja svojo moč. Zraven je že parkiran novi satelit, ki ga boi počasi nadomestil in se bo tudi počasi zboljšala kvaliteta slike.
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)

kremenko1 ::

Drugi satelit je samo pomoč zaradi fiaska s satelitom,ki bi moral nadomestiti starega.Nov satelit pa gre v orbito šele naslednje leto.

Scorpia ::

Klenobo, total tv že dolgo časa čaka in ima že odkupljene transpordere. Problem pa je ker so ti bili na novem pokvarjenem satelitu. Tale ''nov'' satelit ki je prišel na pomoč očitno ne dela več tako kot je na stari poziciji in delujejo le trije transporderji (eden je rezerviran za cel kup slo programov). Nikjer pa ni informacij, zakaj ne uklopijo ostale in kakšne težave so z satelitom če so sploh. Ve se sam to da je precej slabši signal kot prej, očitno so pustili rezervo in ga mislijo kasneje rusom prodat.
////

Klenobo ::

Tudi jaz imam podobne informacije. Prej sem se oglasil samo zato, ker je eden napisal, da STN oddaja preslab signal in sem ga hotel popraviti, da je problem drugje.
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)

OldSkul ::

tv 1000 recimo. Je na transponderju s 13 kanali pa je slika super.
Na STN transponderju je pa 10 kanalov, slika pa precej slaba. In to so ugotovili tudi nekateri drugi, ko je bil ta transponder nekaj časa odprt (na srbskem forumu). Srbi drugače ne morejo gledat slo kanalov, takrat pa so lahko videli kakšno kvaliteto imamo.

Še en primer. Srbski FOX. Na transponderju s 12 kanali, pa je slika super.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: OldSkul ()

easyrider3 ::

A mi mogoče lahko kdo pove kje bi se dalo po najboljši ceni kupit plazmo PANASONIC TX-P 42X10Y

kremenko1 ::

MIMOVRSTE 747EUR drugač pa Big Bang jih je mel po 699EUR prever če je še kaj ostalo.

kremenko1 ::

Pardon moja je TX-P42S10ES full HD bila 699EUR BigBang.Vedno zmešam črke.Trenutno ugodno http://www.mimovrste.com/artikel/135014...

easyrider3 ::

kremenko1 pa ti dober dela ta TX-P42S10ES sem prebral v nekem članku,da je glede SD signala najboljša na trgu TX-P42X10 edino ker je tvoja Full HD. če ne bom dobil X10 potem bom verjetno vzel tako kot imaš ti ali pa mogoče,če ne bo preveč denarja G10

kelly1 ::

Na pomoč,..


Danes so me v tehnomarketu razdražl

Kja pravite, poznate Panasonic TX-P42G10E 990 EUR !!

salasnek ::

Kupujem plazma philips pa ne vem kero vem da mora biti 42inch. pa rad bi imel usb priklop za gledanje kakega filma pa bi prosil za kak nasvet,ker imas full oznak g,x,s,u,e pa ne vem sploh v cem je razlika razen v ceni pa mora biti full hd.
ze vnaprej se vsem zahvaljujem za odgovor


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

crt televizor, dvb-t in digi.tv: zaslon 4:3 vs. 16:9

Oddelek: Zvok in slika
302622 (2065) Nagi Bator
»

HD TV za SD IP TV?

Oddelek: Kaj kupiti
293392 (2837) gregor
»

Panasonic plazma tv tx-p42u10e ali panasonic plazma tv tx-p42s10e

Oddelek: Kaj kupiti
81709 (1565) djensi
»

kaj kupiti LCD TV ali Plazmo TV gledal bi pa preko Total tv

Oddelek: Zvok in slika
82835 (2427) kremenko1
»

Technomarket akcija SAMSUNG PS-42B430

Oddelek: Zvok in slika
122742 (2144) BlackHole

Več podobnih tem