» »

Boks

Boks

Temo vidijo: vsi
««
43 / 72
»»

Vitez ::

borinho je izjavil:

Hmm no zdele je blo tuko zatišje, je kdo kaj gledal zadnje čase?
Npr Golovkinga, Broner - Mallignaggi?

Gledamo gledamo, tudi Maidana-Lopez smo gledali, pa še marsikaj.

Zavec se vrača predvidoma konec oktobra.

https://www.facebook.com/DejanZavecOffi...

boris111 ::

Gotof je...

Ravno bo Kell Brook - Carson Jones rematch. 10 rund, catchweight 152, LOL.

Ojej, dobro ga je razbil Brook, dost manj od Jonesa kot v prvem fajtu.

borinho ::

Verjetn se je tut mal poznal 152 catchweight.... je šlo bl na roko Brooku
if you miss your ex reload and try again

Brook kao ni mogel shujšat pravočasno do 147, lol.

Brookov manager obljublja "veliko ime" za naslednji fajt v Sheffieldu septembra. Khm, Khan? Mogoče celo Zavec? nekoga res elitnega bodo težko dobili v Anglijo.

Ah kje kaksen zavec.... No po uspesno zakljuceni sezoni v wsb ligi koncno prihaja lomachenko v profi, komaj cakam da ga vidim kako se bo znasel, baje je ze neki zmenjen z gbp...

V soboto sta se vrnila v ring oba Američana, ki sta premagala Zavca. Thurman je surovo opravil s Chavesom, do tedaj nepremaganim. Thurman napreduje iz fajta v fajt. V fajtu večera je Berto senzacionalno izgubil s Soto Karassom s TKO v zadnji rundi.

Berto is done, bi rekli Američani, drugi poraz zapored, Karass pa prihaja v mix za title fighte.

Tilen ::

Wladimir Klitschko : Alexander Povetkin

Wladimir Klitschko : Alexander Povetkin

Rezervirajte si 5. oktober. Tole bo noro. :D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Ne vem, zakaj bi bilo to noro, Povetkin nima možnosti.

Noro bo zato, ker bo precej takih, ki mislimo, da bo Wlad končno dobil enakovrednega nasprotnika. Ti pa že kvariš vso veselje. :P

Saj vem, Kličko bo spet z levo roko držal distanco, z desno pa bliskal Povetkina. Ampak recimo, da tokrat ne bo tako lahko. :))

Zgodovina sprememb…

Brezveze..raje glejte..preko streamov seveda

14.9....Canelo-Floyd, Garcia-Matthysse, Smith-Molina, Cano-Theophane..cel card dober

12.10. Bradley-Marquez

23.11. Pacquiao-Rios...v macau

5.10. Cotto-Rodriguez

Novembra baje še Broner-Maidana in Thurman-Guerrero v velterski, samo še ni uradno.

Če bi pa Thurman nabil še Guerrera, pa bi se že res približal kandidaturi za Floyda.

K:P

K:P

Kličko je pravi stroj proti Povetkinu.

oo7 ::

Se pravi bo to za Rusa prvi poraz >:D

Neuradno: Zavec se vrača 19.10 v Leipzigu.

pokler ::

Vitez je izjavil:

Neuradno: Zavec se vrača 19.10 v Leipzigu.

Kdo bo nasprotnik se že morda ve ???

Ne.

U soboto bo pa pokalo...samo malo mi je žal canelota, ker bo dobil batine!

Vrača se po batine. Sedaj, ko je bil nazadnje tako hudo taktično razmontiran, se bo zelo težko pobral. Razen, če je nasprotnik bistveno slabši.

Zgodovina sprememb…

Upam, da Canelo zmaga, bo pa težko.

Okapi ::

Bolj dolgčas je bilo vse skupaj.

O.

Canelo je bil šolan. Ne vem, kje je sodnica videla neodločeno, smeh.

Vsak, ki pride v ring s Floydom, zgleda slab. Cotto, Guerrero, Canelo..

CMpunk ::

Floyd se meni sploh ni zdel TAKO dominanten. Vedno se je umikal, medtem ko je canelo vedno pritiskal naprej. Sicer navijam za floyda, ampak se mi ni zdel tako dober...Pa tudi dostikrat se je skril pod njegovo pazduho, mislim da se s tem izogne nadaljnji izmenjavi udarcev, ker potem jih sodnik loči...To je večinoma delal mayweather.

Vajenc ::

CMpunk je izjavil:

Floyd se meni sploh ni zdel TAKO dominanten...

Floyd je bil poleg izjemne obrambe izrazito dominanten tudi v ofenzivi.

Total Punches Mayweather Alvarez
Landed 232 117
Thrown 505 526
Pct. 46% 22%
Jabs Mayweather Alvarez
Landed 138 44
Thrown 330 294
Pct. 42% 15%
Power Punches Mayweather Alvarez
Landed 93 73
Thrown 175 232
Pct. 53% 31%
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Vajenc ::

Vitez je izjavil:

Ne vem, kje je sodnica videla neodločeno, smeh.

Zgleda ni prvič tako presenetila.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Ne, sej so povedali v prenosu, da je to isti sodnik/sodnica ki je v dvoboju bradley pacquiao dala zmago bradleyu, in je bla potem skor suspendirana.

Landed 232 117
Thrown 505 526
Pct. 46% 22%
Jabs Mayweather Alvarez
Landed 138 44
Thrown 330 294
Pct. 42% 15%
Landed 93 73
Thrown 175 232
Pct. 53% 31%

Ja glej to so zdej te fore, a je landed al ne? Večinoma je tudi floyd boksal v rokavice, razen par čistih, pa še tisto lahko šteješ da se je alvarez ''umaknil'', ker če bi ga res s čisto zadel, bi padel po tleh.
Glavno vprašanje je a je landed al ne. alvarez je floydu spustil ogromno močnih body shotov..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CMpunk ()

Cmpunk a si ti sploh gledu fajt??? Kaksne pa ti pokas???vsi na svetu govorijo kako je floyd dominiru,statistika govori svoje ti pa kle pokas neumnosti....

boris če ne misliš dati kakšnega konstruktivnega prispevka, se sploh ne vključuj v debato. a sem sploh gledal fajt? ja, seveda sem gledal fajt človek božji...
če nekaj trdiš, to podpri z argumenti, tako kot sem jaz, ne pa, da rečeš ja vsi tako govorijo...potem si lahko vsak prebere na internetu kaj pravijo in ne rabimo nobenega foruma...človek božji.

http://www.badlefthook.com/2013/9/15/47...

http://fansided.com/2013/09/17/mayweath...

http://sports.yahoo.com/news/boxing--fl...

http://www.usatoday.com/story/sports/bo...

Landed 232 117
Thrown 505 526
Pct. 46% 22%
Jabs Mayweather Alvarez
Landed 138 44
Thrown 330 294
Pct. 42% 15%
Landed 93 73
Thrown 175 232
Pct. 53% 31%

mislim da bi se s tabo CMpunk strinjala samo CJ Ross... Očitno sta vidva gledala kakšen drug fajt...

Pa kaj limaš statistiko, a si retardiran, če je že gor en objavu to. Nisem rekel da floyd ni bil bolši, in sem tudi mnenja da se že nadaleč vidi da ima floyd več skilla, več treninga za sabo itd..

Kerga sramaka bojo spet dodelili zavcu upam da ne spet kaksn kante za nabijat!!!

Sem ravno prejšnji teden na Box Nation ujel en boj, kjer je bil na eni strani nek mlad obetaven boksar v svoji prvi profi borbi, na drugi pa en veteran, ki je imel statistiko 1 zmago in 38 porazov! Si nisem mislil, da taki sploh obstajajo. Bi bilo pa tudi zanimivo vedeti, koliko pokasirajo (denarja, ne batin;-)

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

WarpedGone ::

ki je imel statistiko 1 zmago in 38 porazov

Čisti olimpijski duh - važno je sodelovati ...
Zbogom in hvala za vse ribe

Ko gledaš statistike teh malo boljših boksarjev (tistih pač, ki jih običajno uspeš videti na tv) imajo vsi zelo pozitivne. V povprečju recimo 5-10x več zmag kot porazov. In sem se že večkrat spraševal, kje so vsi tisti boksarji, ki so pokasirali vse te poraze (ker v celoti gledano mora biti porazov ravno toliko, kot zmag). Doslej sem predvideval, da morajo biti to razni anonimni neuspešneži, ki pač po recimo 10 porazih obupajo in zapustijo tekmovalni šport. Ampak očitno so tudi poklicni "luzerji", ki služijo na račun tega, da jih drugi premagujejo in si nabijajo statistiko.

O.

Zgodovina sprememb…

Zavec boksa 19.10 proti Francozu Allaisu, ki je 173-i po boxrec. Borba 10 rund.

Zavec bo seveda zmagal, ampak z izbiro takih nasprotnikov se nikoli več ne bo približal vrhu.

Beggars can't be choosers.

Kot sem dejal "kanta za nabijat"!!!

Smurf ::

Pac je Zavec ze imel svoj vrhunec, sedaj bo pa pac poskusil se kaj zasluziti s kaksnim ne tako pomembnim fightom, kar je cisto razumljivo.

Seveda par tisoc evrcku v zep za par busk se splaca :))

Bernard Hopkins je enajst let starejši od Zavca in je marca letos znova postal svetovni prvak (IBF light-heavyweigh).

O.

Mja, pri težkaših in pol-težkaših je to malo drugače, ker so boksarji bistveno počasnejši. Ampak recimo, da ima tudi Zavec še par let cajta, glede na to, da je Marquez v njegovi kategoriji 40 star, pa je v top ligi.

Jaz bi rekel, da recimo 10 bojev bi še mirno lahko imel. Bolj je vprašanje, kakšen je res njegov (največji) domet. Do novega boja za pas bi lahko prišel recimo po 4-5 zmagah. Potem še 2-3 obrambe, za konec še dva poraza (izguba pasu in neuspešen poskus comebacka) in penzija.;)

O.

Zgodovina sprememb…

Sej ljudje razlicno funkcioniramo pri 40 letih, eni so lahko takrat se vrhunski (redki), drugi ne (vecina). Pomoje se vsi strinjamo, da pac Zavcu forma zacela padati. Jaz mu nicesar ne ocitam, ker vem, da se je zmeraj trudil in treniral na polno, tak je pac njegov domet. Jaz sem ponosen na to kar je dosegel in mu privoscim, da si prisluzi se kaksnega tisocaka, se posebej, ker nekega ogromnega zasluzka nikoli (zal) ni naredil.

Jaz napovem, da bo imel se kaksne 4 boje max, do pasu ne bo vec prisel, bo pa mogoce mel se kaksno bolj odmevnejso borbo.

Forma je v drugem planu, problem je komolec.
Klinc pa boksar, ki ma sam eno roko.

Pomoje se vsi strinjamo, da pac Zavcu forma zacela padati.
A pa mu je res? Ali pa je samo na boljše nasprotnike naletel v tej fazi kariere?

O.

Ne vem, pomoje mu najvecje probleme kot je omenil WarpedOne dela komolec (ceprav je imel s tem tezave tudi ze v preteklosti). Definitivno pa je tudi res, da je imel v zadnjih 2 letih bolse borce kot pred tem. Realno je verjetno tezko oceniti.

Probleme s komolcem ima definitivno. Sta pa Berto in Thurman definitivno najboljša nasprotnika. zavec nadaljuje kariero, ker mu je cilj vsaj še en fajt tega ranga. Upam, da mu uspe.

Še vedno bo torej največji njegov dosežek zmaga nad Jackijevičem. Sad, sad.

Zgodovina sprememb…

Tud uushona ni bil švoh. Če Uushona zdaj ta vikend premaga Mabuzo, ga bo pa to sploh izstrelilo. Mabuza je precej dober.

Žal zavec boksa v kategoriji, kjer je od nekdaj največ konkurence. Sploh zdaj je vsaj 20 res izjemnih boksarjev not. Že ena kategorija višje ni niti približno tako močna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()
««
43 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Šport
1210200217 (649) oo7
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162660 (1810) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17040955 (34603) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
3510673 (7569) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15620509 (12572) jakaspaka

Več podobnih tem