» »

Boks

Boks

Temo vidijo: vsi
««
26 / 72
»»

oo7 ::

Vitez je izjavil:

Vprašanje ni smešno, ampak otročje.

Res je otročje ampak vseno ne znaš odgovorit na njega:))

WarpedGone ::

Ker ni 'odgovorljivo' v resnem smislu.
Lahk rečem 5 sekund al pa 10 rund, oboje je možno. Kategorije ne obstajajo brez veze.
Zbogom in hvala za vse ribe

mojsterleo ::

realno gledano floyd ne bi mogel premagati klicka, to je jasno. lahko bi probal storiti podobno kot je recimo haye proti valuevu, ko je preprosto cel fajt bezal in tu pa tam spustil kak dobro merjen udarec - ravno dovolj za zmago po tockah.
problem skusa delno resiti svetovna jakostna lestvica (pound for pound ratings), kjer se nekako dela relativne kakovostne primerjave ne glede na kategorijo. ampak kot je znacilno za boks ima vsaka luknja spet svoje ratinge. ring magazine ima take, boxrec spet malo drugacne, organizacije pa vsaka svoje.
vecina postavlja floyda in pacmana na prvi dve mesti, medtem ko je vladimir klicko ponavadi v top 10.

Vitez ::

Borba Kličko-Thompson me v bistvu ne zanima, itak ej jasno, da Thompson nima možnosti.

Z zanimanjem pa gledam Brook-Jones v velterski, ker sta oba možna nasprotnika Zavca. Kr zanimiv fajt.

Po 9 rundah Brook v dokaj velikih težavah, faco ma že dobro razbito, Carson Jones v zadnjih rundah vrši pritisk.

Ali bo še en Evropejec izgubil proti drugorazrednemu Američanu...

Vendarle zmaga Brooka z večinsko odločitvijo..

Kakšna vojna in zelo težka zmaga za Brooka..Na trenutke je bil v hudih težavah in grozilo mu je, da bo nokautiran.

Carson Jones v ZDA ni nič posebnega in je ne vem zakaj uvrščen precej visoko po boxrecu.

borinho ::

Mah men tale odločite ni bla čist jasna, najmanj draw bo moral bit... glede na to da Brooka je bil Brook zadnje 4 runde v survival mode-u.... pa mislim da bi Carson moral zmagat. Res mi ni jasn kaj je tolk hypa okrog Brooka... mam filinga da ga Zavec požre do šeste runde.
if you miss your ex reload and try again

Jah domač teren..Če bi bil fajt v ZDA, bi pa ziher zmagal Carson.

Ma ja sam kurc pa domač teren, res mi gre na živce že tole pr boksu, isto sranje je blo pr prvem fajtu Hope-Proksa.... no upam da ga dans Proksa ko-ja... da ne bodo mogli sodniki srat

oo7 ::

Vladimir ga je razmontiral8-)

Kdo gleda Prokso? Mater je hiter.....

Icematxyz ::

Klitschko vs. Thompson

Kaj pa vem nima nekako pretiranega smisla gledati takšen dvoboj!

Vitez je izjavil:

Jah domač teren..Če bi bil fajt v ZDA, bi pa ziher zmagal Carson.

ameriski sodnik je fajt tockoval v korist brooka :)
sicer pa se to zgodi ko celo kariero pretepas pajace, potem pa se pojavi nekdo ki je res odlocen da zmaga. zdaj mi je jasno zakaj se niso odlocili za dejana zavca. zavec ima kondicije za 15 rund in bi kr temeljito obdelal brooka.
vladimir klicko je po pricakovanjih pometel s thompsonom. res neverjetno koliko moci ima njegov desni direkt.

Ja, Brook me je ful presenetil v negativnem smislu, imel sem ga za dost boljšega, Zavec bi ga verjetno dobro razbil.

hm zanimivo, zavec je spet zdrsnil za eno mesto na boxrec, sedaj je 17.
na 11 mestu se je pojavil spet en american iz polvelterske kendall holt. wtf?
zavec-brook bi bil verjetno podobno fajt ki bi bil precej izenacen po tockah.

Eno vprašanje fantje, na kateri boks strani spremljate tale šport?

Trening Camp

Vir

Zgodovina sprememb…

ta vikend bosta dva kar zanimiva fajta. v vegasu bo v polvelterski khan-garcia, v angliji pa se bosta v tezki pomerila povratnik david haye, in pa dereck chisora, ki je vitaliju klicku v zadnji borbi povzrocal kar nekaj problemov.
obe borbi sta zelo pomembni za borce, tako da pricakujem dobre fajte in kak nokavt ni izkljucen.

V boxrecu fajt Chisora-haye ni označen..hm..a ga uradne verzije ne priznavajo?

hmm zanimivo da fajta ni na boxrec.. sploh nisem opazil. zadeva naj bi bila drugace 10 rundni non title fight. kar malo razocaranje da bo samo 10. to gre precej na roko hayu, chisora bi znal biti bolj nevaren v drugi polovici fajta.

Carsonu Jonesu poraz proti Brooku ni nič škodoval, še vedno je 10-ti po boxrecu, po IBF lestvici pa celo najvišji izzivalec, tretji, prvega in drugega ni. Če Hoče Brook postati prvi izzivalec, bo moral premagati Saldivio, ki je četrti.

hm zanimivo. danes sem bil parkrat na boxrecu in vsakic je za haye-chisora pisalo malo drugace. najprej fajta sploh ni bilo, potem da gre za WBA/WBO interkontinentalni naslov 12x3 runde, nato za WBA/WBO mednarodni naslov (karkoli ze to je) in 10 rund, sedaj ga pa spet ni napisanega. kaj se dogaja, nimam pojma, zgleda nekdo pritiska nanje da zadevo brisejo ali kaj? fajt vsekakor bo na west ham nogometnem stadionu pred 30.000 navijaci, in bo 10 rund dolg, toliko je menda hotel david haye, kljub temu da bo to sedaj title fight in bi lahko bil 12 rund.
me pa zanima ce bo fajt mozno gledat na kakem TV kanalu ki ga lovimo v sloveniji...za evropske fajte mi je res bedno iskat streame po netu.
zanimiv bo tud drugi fajt, khan - garcia ... govori se, da ce bo khan prepricljivo zmagal, bi se lahko znasel konec leta v ringu z mayweatherjem.
ne gre pa seveda niti odpisati nepremaganega garcio. ta je za naslov premagal mehisko legendo, dokaj trdovratnega erika moralesa, ki pa seveda ze dolgo ni vec v najboljsi formi. vsekakor je khanova napoved, da bo garcio nokavtiral, precej optimisticna. tudi garcia bi znal biti v zadnjih rundah precej nevaren nasprotnik.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

me pa zanima ce bo fajt mozno gledat na kakem TV kanalu ki ga lovimo v sloveniji.
Sporoči, če boš kaj našel.

O.

Še Buffer je ring announcer...velik spektakel, zmrdovanje organizacij gor ali dol..

WarpedGone ::

se že tepeta? je kje možen ogled?
Zbogom in hvala za vse ribe

Jaz gledam preko streama.

link je pa težko dati?

O.

andrejrak ::

THX - ravno zadnji 2 minuti sem še ujel.:D

O.

Hayemaker..

Ufff Haye hiter, lepe kombinacije.... lepo lepo, ni kej za rečt....... upam da bo naslednji fajt z Vitalijem.

Vitali bo boksal najverjetneje samo še z nekim tretjerazrednim Nemcem v Moskvi, nato pa penzija. zadnje čas eje politično angažiran.

upam da bo vitali zmagal na volitvah hehe... haye je zgledal precej dobro v tem fajtu.

No ja ne pozabita kako slabo je izgledal proti Vladimirju..... hmm Vitali... dosti se ga kritizira zaradi slabe predstave proti Chisori, no konc koncev je boksal od tretje runde naprej samo z eno roko.
Kej vesta kdaj se začne Khan - Garcia...... to tut zna bit zanimiva borba

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borinho ()

Tilen ::

Haye je bil lani popolnoma deklasiran s strani Vladimirja.

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

garcia je nokavtiral khana v 4 rundah jao jao :))))

Tilen ::

Khana je bilo potrebno prizemljiti. Super razplet.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Zelo zanimivo..Khan je zdaj res daleč od kakšnega superfighta z Mayweatherjem. Nemara se je pa na seznam s to zmago vpisal Garcia.

mojsterleo je izjavil:

haye je zgledal precej dobro v tem fajtu.

..ki pa mu, kot kaže, ni prinesel nobenih točk, niti ga ni uvrstil na boxrec lestvico..Osvojil je zgolj dva nekakšna pasova International champion, torej niti interkontinentalnega prvaka ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vitez ()

haye je odpihnil chisoro, kar ni uspelo ne heleniusu ne vitaliju. skratka precej dobra predstava. fajt z vitalijem bi se pomoje se lahko zgodil, ceprav bo kmalu dopolnil 41 let.
zakaj fajta ni na boxrec pa nihce nima pojma, verjetno so ga bojkotirali zaradi pritiskov britanske krovne boksarske organizacije. sami sebi delajo medvedjo uslugo.
malo prejle sem pogledal cel fajt khan-garcia (je na yt) moram rect da sem presenecen kako je khan napadel od prve sekunde dalje. garcia je preprosto blokiral in vracal kontre, hitrejsi je kot sem mislil. vsekakor spet en fajt kjer je khana zlomil pritisk nasprotnika in ni iskal ustrezne distance. menim da potrebuje za naslednje fajte novega trenerja. khan ni pacquiao in roach ni primeren trener za njega. rabi koga ki ga bo naucil tehniko drzanja distance, kak mayweather ali steward.

Ja, Chisora je zgledal proti Vitaliju precej obetavno, tako da je tole precejšnje presenečenje. Edini, ki se lahko upirajo bratoma Kličko so po moje Haye, Solis, Arreola in mogoče Fury, vsi ostali so daleč zadaj.

Khan je dokaj dobro začel in Garcia je že bil načet (vidnejša poškodba nad očesom), ampak potem je pa najverjetneje Khan vse skupaj vzel prelahko in zadostoval je eden udarec Garcie, ko Khan ni bil pazljiv, da Khan ni mogel prikazati več praktično nič, pametna je bila poteza, da se je dvoboj po tem, ko je to postalo tudi jasno prekinil.

Zgodovina sprememb…

pri khanu itak nikoli ne ves kdaj bo padel po tleh. njegova brada in noge so trenutno med najslabsimi v elitni konkurenci.
sem pa pricakoval da bo boksal bolj pametno, in ne na vse ali nic. garcio bi lahko drzal na distanci, a odlocil se je za nokavt in ga je tudi dobil, hehe.
na boxrec se je sedaj pojavil haye-chisora, a je vse skupaj rangirano kot no contest, in brez zmagovalca. groteskno.

Zgodovina sprememb…

Bundu se ponuja Zavca, smao dvomim, da ima v mislih avgust, glede na to, da je boksal pred kratkim.

Zavec-Bundu bi bil dober fajt dveh top Evropejcev in top 20 na svetu. Zmagovalec bi mogoče lahko dobil šanso za svetovnega prvaka, kdo ve.

Bi pa Zavec najbrž bil v prednosti, ker je Bundujev najboljši nasprotnik do zdaj Petrucci.

ja zavec-bundu bi bil trenutno eden od vecjih fajtov v evropi (na celini), in verjetno tudi drugi vrhunec zavceve kariere. tezko verjamem do bo se kdaj prilezel do naslova svetovnega prvaka... pa ne zato ker bi bil slab ampak zaradi igric ki se vrtijo okrog naslovov , in dejstvo da so vsi naslovi trenutno v ameriki. ibf/bailey, wbo/bradley, wbc/mayweather, wba/malignaggi.
avgusta se bo zavec po moje pomeril z nekim x nasprotnikom ki mu ga bodo na brzino poiskali.

avgusta se bo zavec po moje pomeril z nekim x nasprotnikom ki mu ga bodo na brzino poiskali.

To se pa načeloma ne strinjam, ker potem potrebe po čakanju s objavo imena nasprotnika ne bi bilo. Verjetno se preigravajo raznorazni scenariji, kako v potezi ali dveh priti nazaj na vrh. Bomo videli, ker načeloma pričakujem ime v prihajajočem tednu.

dejan je v nemciji do sedaj boksal tune upe, vse pomembnejse fajte pa je imel v sloveniji, kjer ima tudi publiko. sicer je logicno da so v poletnem terminu zaradi dopustov in odsotnosti folka naredili tak card, ampak dvomim da se bo zavec boril s kom zelo pomembnim.nenazadnje je do borbe le se dober mesec dni , kar nakazuje na to da bo nasprotnik spet nekdo neznan.
upam pa da mu bo uspelo zmagati in potem konec leta borba z bundujem v ljubljani za naslov evropskega prvaka.

Če tako vneto skrivajo neko neznano ime in/ali to ime ni/ne bi bilo del skupne strategije/dogovora do kakšne kvalitetne borbe potem se naj gredo solit. Popolnoma nerazumljivo bi mi namreč bilo, če bi to počeli in menim da tega ne počnejo. Zakaj bi to počeli?

Stvar je jasna, imena nasprotnika ne izdajo, ker ga še nimajo. Oz., pogodba še ni podpisana.
««
26 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

UFC - tema (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Šport
1203198078 (94) Ganon
»

Mayweather vs. Paul

Oddelek: Loža
162649 (1799) Ganon
»

Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Šport
17040789 (34437) Jst
»

Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosom

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
3510631 (7527) Vazelin
»

Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15620467 (12530) jakaspaka

Več podobnih tem